Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 25 tema

QUOTE(Nivan @ 2012 01 09, 11:49)
draugai pirko pries pora metu turguj suvalkuose, tai tikrai pigiau gavos, bet kai tiek laiko praejo tikrai nepasakysiu koks skirtumas  biggrin.gif  o ir pasirinkimo buvo daug pas ta pati zmogu ...

Aciu 4u.gif
Gal dar kas nors yra kilimus pirke Lenkijoje ir gali pasidalinti info? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2012 01 09, 14:22)
Aciu  4u.gif
Gal dar kas nors yra kilimus pirke Lenkijoje ir gali pasidalinti info?  4u.gif

Mes esam pirkę Arkadijuj kilimą, nes į turgų nespėjom, buvo pigiau nei pas mus.
Atsakyti
Arkadijo vaistinej laikrastuku liet.kalba buna, bet ne visada.
kava perku LeGrand (500 g), is Biedronkos. Anksciau 5zl. kainavo, dabar berods 8, bet mums ji l.skani bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lince23 @ 2012 01 09, 14:23)
Labai Jums aciu uz atsakyma.
Sakykit, o gal toje pacioje vaistineje buna tu Arkadijos vaistines laikrastuku lietuviu kalba? blush2.gif

man tai šioj vaistinėj nepardavė nimesil ir vermoxs be receptų. pardavė Plaza vaistinėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2012 01 09, 14:47)
man tai šioj vaistinėj nepardavė nimesil ir vermoxs be receptų. pardavė Plaza vaistinėje smile.gif

Aciu, kad pasakete, o as kaip tik itraukiau siuos vaistus i sarasiuka.
O toji PLAZA vaistine toli nuo Arkadijos?
Atsakyti
QUOTE(lince23 @ 2012 01 09, 16:04)

ji Plaza prekybos centre, visai netoli. bet gal ir kitose parduotų be receptų, tik toje man kažkodėl nepardavė.
Atsakyti
QUOTE(lince23 @ 2012 01 09, 16:04)

teko prekntis vaistu, vitaminu vaikui, kosmetikos, int.hig.zele ir t.t Plaza vaistineje, tai labai dideli ispudi paliko pardaveja - puikiai snekanti lietuviskai mirksiukas.gif Patare, pasiule, akcijas dar parode, tai super thumbup.gif
turiu dar koki klausimuka, gal kas galite pasiulyti gera skalbimo priemone? Naudoju siuo metu lenkuose pirkta Formil marseille bei Washing gel Grand maximo. Nei tas - nei kitas man gerai skalbinu neiskalbia g.gif
Atsakyti
Aš tai pasiimu lietuviškus receptus (paprašau ir išrašo šeimos gydytoja), tai be problemų nusiperku nimesil ir vermoxs (nors būna ir receptų galiojimas jau pasibaigęs).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligičiukas: 09 sausio 2012 - 16:44
o gal galit pasakyti, kiek kainuoja nimesil? 4u.gif galvoju, ar verta dėl poros vaistukų sukti į vaistinę... o kokius dar vaistu - nereceptinius perkate? na tiesiog neįsivaizduoju, kokių pasižiūrėti ten...
Atsakyti
QUOTE(inetukas12 @ 2012 01 09, 18:53)
o gal galit pasakyti, kiek kainuoja nimesil? 4u.gif galvoju, ar verta dėl poros vaistukų sukti į vaistinę... o kokius dar vaistu - nereceptinius perkate? na tiesiog neįsivaizduoju, kokių pasižiūrėti ten...

nimesil dėžutė su 30 miltelių kanavo 20 lt. nepalyginamai pigiau nei lietuvoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2012 01 09, 16:28)
teko prekntis vaistu, vitaminu vaikui, kosmetikos, int.hig.zele ir t.t Plaza vaistineje, tai labai dideli ispudi paliko pardaveja - puikiai snekanti lietuviskai  mirksiukas.gif Patare, pasiule, akcijas dar parode, tai super  thumbup.gif
turiu dar koki klausimuka, gal kas galite pasiulyti gera skalbimo priemone? Naudoju siuo metu lenkuose pirkta Formil marseille bei Washing gel Grand maximo. Nei tas - nei kitas man gerai skalbinu neiskalbia  g.gif

Sakykit o kaip kainos Plazos vaistineje? Ar tokios pas geros kaip Arkadijos? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
tai tikrai gera kaina... reiks nubėgt recepto į pas gydytoją ax.gif
o gal kas neseniai buvot toj skerdykloj,kur sipliskes kaimely sukti ir paviuoti kažkiek... pasieny beveik kaip suprantu... verta važiuoti šiokią dieną? ar tik savaitgalį ten? kokios kainos dabar ten? kokiu laiku reiktų važiuoti, kad apsipirktume visko? 4u.gif
Atsakyti