Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 25 tema

QUOTE(kristilav @ 2011 12 28, 02:50)
Norejau paklausti gal kas pirko is internetenes parduotuves Lenkijoje budamas Lietuvoje.Pristatymas butu i Bialostoko adresa.Norejau paklausti kiek idomu is korteles bankas nuskaiciuoja uz operacija,Ar reikia kaskokios generalines korteles,ar pakaktu Seb paprastos tipo Maestro(pas mane zalia kazkokia) jejgu noriu sumoketi is Lietuvos.Po to vaziuot atsijimt preke i Lenkija.Tikiuosi kas nors supras ka as norejau paklausti ax.gif

taip pirkom iš Lenku internetines parduotuvės Lietuvoja ir mokėjom swedbank kortele tai nuskaičiavo už pavedima 40 lt.
Atsakyti
koks zloto kursas šiandien PL?Kaip pasirinkimas prekiu jau yra visko po ilgo savaitgalio.Aprašikit truputi kainas kas buvot vakar,šiandien.
kokia kaina Seinu skerdykloi puskiaulis?ir kokia kaina Suwalku skerdykloi? jaigu kas pirkot vakar, šiandien.Ačiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliana1: 28 gruodžio 2011 - 13:50
Šiandien kursas - OBI, Kaufland buvo 1,25 ; mažame turguje - 1,26Lt.
Atsakyti
Gal kas žino, kur galima pigiau nusipirkti liliputų biedrionkinių, biedrionkoj jie dabar berods jau 6,29 zl. , o LT turguj mačiau pardavinėja po 6 Lt., nemanau, kad pelnas turginiams tik ant kurso išeina.
Atsakyti
[quote=Ingakalnis,2011 12 22, 18:18]
as ziurinejau, kaina nuo 69.99 normali... bet nepirkau vis tiek kakzuom neitiko blush2.gif

o kurioje vietoje radote,as suvalkuos bandziau ieskoti,tai neradau...
Atsakyti
QUOTE(saule27 @ 2011 12 28, 12:53)
Kaip ten ištikrųjų su tuo PVM? Gal turite išsamesnės informacijos?
Man pavyko surasti, kad tik vaikiškiems drabužiams bus taikomas 23 proc. nuo 2012 m.

Ir man būtų aktualu, nes iki naujų jau nesuvažinėsiu, o būtent vaikiškos prekės labai domintų. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O ka galetumet pasakyti apie HM parduotuve suvalkuose, gal kas buvot? Kaip kainos, asortimentas? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2011 12 29, 11:38)
O ka galetumet pasakyti apie HM parduotuve suvalkuose, gal kas buvot? Kaip kainos, asortimentas? g.gif  4u.gif

Kainos kaip ir visur, o asortimentas palyginus su UK parduotuvem skurdokas, bet pasirinkti yra is ko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birucaite: 29 gruodžio 2011 - 10:49
QUOTE(birucaite @ 2011 12 29, 10:49)
Kainos kaip ir visur, o asortimentas palyginus su UK parduotuvem skurdokas, bet pasirinkti yra is ko  smile.gif

O nuolaidos tokios pat kaip online? g.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2011 12 29, 11:52)
O nuolaidos tokios pat kaip online? g.gif

kiek buvau toj parduotuvej tai ten budavo tik kelios nuolaidos ir tik tokiems drabuziams, kuriu like paskutiniai dydziai arba senu kolekciju. Gal dabar sventiniu laikotarpiu ir taiko nuolaidas g.gif bet niekada nesu maciusi ten jokiu ispardavimu, kaip kitose H&M parduotuvese
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2011 12 29, 11:06)
kiek buvau toj parduotuvej tai ten budavo tik kelios nuolaidos ir tik tokiems drabuziams, kuriu like paskutiniai dydziai arba senu kolekciju. Gal dabar sventiniu laikotarpiu ir taiko nuolaidas  g.gif bet niekada nesu maciusi ten jokiu ispardavimu, kaip kitose H&M parduotuvese

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mielos merginos, jeigu kam reikia
Oscillococcinum 0,01ml/g žirneliai 1g N6
galiu kažkiek perleist (10 litukų), nes daug nupirkau paskutinį kartą kai lankiausi Suwalkuose.
Turiu kol kas keletu per daug, t.y. atliekamų.

Atsakyti