QUOTE(zojux @ 2012 01 03, 09:52)
O jei as beveik negeriu ir tas man procesas neasociajuojasi su sventemis, todel man gal negresia tokios problemos, kai uzduodamas klausimas, bet neaisku apie ka ir del ko?
O gal naujametis pachmielas neleidzia isiskaistyti i atsakyma tinkamai

?
Papildyta:
As manau, kad specialsizuotos ir yra specializuotos savo virtuveje, o baldininkas gali ir turetu paieskoti arba zinoti kur viena ar kita komponenta galima rasti ar pagaminti.
Vienaip ar kitaip tos specializuotos imones "gamina" (dazniausiai perka) gal tik slankiojanti mechanizma kaip savo, o visa kita arba sakosi neturintys SAVO asortimente arba turintys, bet tik tai kas standartas ir placiai naudojama. Aiksu yra ir lanksciu specializuotu imoniu, tik gali buti kad uz ta ju lankstuma ir visokiu igeidziu pildyma teks pamoketi atitinkamai "uzlenktus" antkainius.
Zijux kaip visada-teisuolis

nors neitema i postus atsakineja.. Ai bet as jau pripratau..
Papildyta:
QUOTE(zojux @ 2012 01 03, 10:12)
Pagal tave ekskliuzyvas prasideda ir baigiasi austriska arba vokiska plokste, o gal tu ju dar nemates ir nezinai, kad tai standartas?
Butu visai idomu jei kokia slankiojanciu sistemu perpardaveja Lietuvoje atsidarytu ploksciu gamybos linija specialiai ekskliuzyviniams poreikiams ..... vien del Bieso manau tai apsimoketu
ir vaapsce visi (kad neuzkliuti parasysiu 99%) naudoja tas pacias visiems prieinamas plokstes ir is tu paciu tiekeju, o jei jau spec. poreikis pasitaiko, tai kodelgi neatvezus ir kazko specialaus per kokius 2 menesius ir su spec. antkainiu.
Gaila, bet blaiviu savo suvokimu apie prekyba ir jos principus nematau cia kazkokio ekskliuzyvumo
P.S. biesui matyt sunku aplinkui vien girti

...., Finliandijos nedaveze iki Norges, tai gerei koki vietini haliucinogenini gerimuka, del to taip sunku, nors jau ir 01.02. Nieko praeis....
Papildyta:
Kiek maciau buvo arba gal ir tebega kitoje galves puseje nei Saules miestas (tarp Danskebanko pastato ir buvusio Megapolio).
Tu tik patvirtinai mano itarima..
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2012 01 03, 12:00)
Sveiki, Naujuosiuose!
Aulina, pa mane duju sanaudos panasios. Skaiciukus gali irasyti tuos paicus. Sventiniu laikotarpiu maisto gaminosi daugiai, bet man sunku atskirti nuo bendrojo sildymo. Skirtumas nuo ankstesniu rodmenu - keli kubai. Tai manau drasiai galima palikti ankstesni rodikli.
SS bazuodavosi pastate esanciame pries Saules miesta. Pirmas aukstas. Truputi paejus link bulvaro nuo sustojimo. Dar ten pat (beveik), salia sustojimo, antras aukstas, baldu parduotuves yra Vesida. Senukuose (Pabaliu turgus) Komandor sistemos.
Kas gi liecia kainas tai visai nenustebau, jog SS bankrotuoja. Antkainiai pas juos didesnes nei isnesa proto ribos. Cia jau is asmenines patirties. Mano drabuzines vidus man kainavo dvigubai pigiau ir storesnes plokstes, nei paskaiciavo SS su 25 proc nuolaida.
O tokius stiklus kaip cia ikelta paveiksliukyje, yra nemazai ir mazesniu imoneliu kurie padarytu. Tik sis variantas is principo nera pigus.
Del medziagu Zojux teisus. Yra keli Lietuvoje stambus baldiniu ploksciu tiekejai, kurie uzsiima didmena, Is ju perka visi kiti. Baldu imonei, net ir stambesniai (Lietuvos mastu) perbrangu paciai rupintis siuo reikalu. Musu rinka per maza kad tai apsimoketu. O ekskliuzyva, net ir stambi imone sandeliuose nelaiko. Ji pasiulis pavyzdeli, ir jei bus uzsakymas pagal atitinkama kaina atsivez.
Turi ar tasiveza plokstes,koks skirtumas. Esme tame kad ka as maciau specializuotoje slankiojanciu sistemu parduotuveje ir pas baldininkus,gerokai skiriasi.. Nors ne visos plokstes tinkamos baldu gamybai,bet tinkamos slankiojanciom sistemom.