Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečiai stato svajonių namus

Ragana, as tai vienareiksmiskai - det 4u.gif Man paciai irgi labiau patinka plyteles, ar baldine plokste nei sieneles, bet ir sienele daug kartu bus graziau nei dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 01 18, 12:58)
Mes klozetus ir bide gustavsbergo nautic dejom, vonia akmens mases nzn kokia, lenkiska lygtai.. o kriaukles dar neissirinkom  doh.gif

Labai daili vonia,nedidelė.Kokios firmos ir koks pavadinimas gal gali parašyt,nes aš irgi domiuosi akmens masės,bet randu tik vispool latvių.gal ir tavo latvių? Kur pirkot visą santechninę keramiką?Aš buvau celsyje,pažadėjo nuolaidas.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2012 01 18, 15:27)
Labai daili vonia,nedidelė.Kokios firmos  ir koks pavadinimas gal gali parašyt,nes aš  irgi domiuosi  akmens masės,bet randu tik vispool latvių.gal  ir tavo  latvių? Kur pirkot visą santechninę keramiką?Aš buvau celsyje,pažadėjo nuolaidas.

Aha, paziurejau irgi vispool smile.gif O del keramikos kur pirko galiu MB paklaust, jis jau iesko kur pigiau, panasiai toj srity dirba tai per pazistamus ir perka kur nuolaidos didesnes smile.gif
Papildyta:
O kaip jeigu vietoj sieneles dedi plyteles paskui prieit po vonia ko nors prireikus? na maza ka vamzdziams ar ka...?
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 01 18, 15:54)
Aha, paziurejau irgi vispool smile.gif

mano mintyse irgi vispool, lauksiu rekomendacijų, kur pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 01 18, 12:58)

Dabar suku galva del vonios, ar det sienele ar palikt taip kaip yra  blush2.gif  itariu su sienele graziau, bet taip zyyymiai patogiau (zinau nes bute su sienele buvo). Sienele nusipirke jau turim, bet nekyla rankos det  lotuliukas.gif  patarkit ka?? Padarysiu foto idesiu be sieneles..

O kam ja deti, jei taip patogiau g.gif Na nebent jums taip negrazu. Man tai visai tvarkingai ir isbaigtai ziurisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2012 01 18, 08:50)
Sveiki.
Pradejo vedzioti santechnika- pats metas rinktis ir santechnine keramika. Pasirinkimas unitazu Siauliuose toks keistokas - arba piguva uz 200lt  arba uz 1000lt.

Ka manot apie Roca? toks vidurinis variantas,tik gaila,kad realiu pvz ner kur paziuret.
Kokius pirkote jus? 4u.gif

Na nezinau kur jus ziurejote, bet kad yra to vidutinio ir aukstesnio lygio - ~500Lt tik nebeastimenu ten tu brendu kas i tai ieina
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 01 18, 14:54)
Aha, paziurejau irgi vispool smile.gif O del keramikos kur pirko galiu MB paklaust, jis jau iesko kur pigiau, panasiai toj srity dirba tai per pazistamus ir perka kur nuolaidos didesnes smile.gif
Papildyta:
O kaip jeigu vietoj sieneles dedi plyteles paskui prieit po vonia ko nors prireikus? na maza ka vamzdziams ar ka...?

pas mus vonia su plytelemis apdirbta ,padareme apacioje salia vadziu dureles.na jei kartais kazkas nutiktu

nes taip be nieko ,man negrazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2012 01 18, 15:00)
mano mintyse irgi vispool, lauksiu rekomendacijų, kur pigiau.

Na manau nuo to nelabai priklauso, nes daznai ten kur vienam pigiau (ypac del pazinciu) kitam visiskai kitokios kainos gali buti mirksiukas.gif

Geriausia pasidarai sarasiuka (kad suma butu didesne ir pardavejui rimtesnis klientas atrodytumete) ka tiksliai nori pirkti ir su juo pereini per galimus pradavejus, aisku neslepiant kad eisite dar ir pas kitus jei klaus, o pirksite is tu kur pigiausiai....pamatysite kaip patiks tas "zaidimas" ir kaip kainos keisis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2012 01 18, 15:21)
O kam ja deti, jei taip patogiau g.gif  Na nebent jums taip  negrazu. Man tai visai tvarkingai ir isbaigtai  ziurisi mirksiukas.gif

jei butu su plytelemis apklijuota atrodytu mano nuomone daug isbaigciau ir graziau

O prie santechnikos prieiti galima palikus atitinkamo dydzio anga.
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2012 01 18, 17:31)
Na nezinau kur jus ziurejote, bet kad yra to vidutinio ir aukstesnio lygio - ~500Lt tik nebeastimenu ten tu brendu kas i tai ieina

Ziurejom Celsyje- uz 500Lt tikrai nieko nemaciau.Dar ryt i Irisa nuleksiu.Bet,kad musu kaime pasirinkimas ribotas - tai faktas.
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2012 01 18, 20:58)
Na manau nuo to nelabai priklauso, nes daznai ten kur vienam pigiau (ypac del pazinciu) kitam visiskai kitokios kainos gali buti  mirksiukas.gif

O prie santechnikos prieiti galima palikus atitinkamo dydzio anga.

drinks_cheers.gif tikrai per pazistamus ir kitos kainos..

Kaip ta anga atrodys gal kas foto galit imest, kas pasidares?

QUOTE(ambre @ 2012 01 18, 22:01)
Ziurejom Celsyje- uz 500Lt tikrai nieko nemaciau.Dar ryt i Irisa nuleksiu.Bet,kad musu kaime pasirinkimas ribotas - tai faktas.

Musu kaime daug ka tenka uzsisakyti is katalogu, o gyvai paziuret nera verysad.gif

Taigis, kam ten idomu buvo, vonia pirkom is Jaukuru, ten pat ir kriaukle frankes virtuvej pirkom, ir tualete kriaukle uzsakem ten pas juos kad parveztu, tik nzn ar pirksim, kai gyvai pamatysiu nuspresiu blush2.gif . O klozetus ir bide is Onninen 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 18 sausio 2012 - 21:46

Musu santechnikas mums uzsake visa santechnine keramika is Celsis daug pigiau, jie ten gauna nuolaidas, kadangi visas prekes is ten ima. taigi ir jums reiketu savo santechniko paklausti gal padarytu kokiu nuolaidu. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2012 01 18, 23:48)
Musu santechnikas mums uzsake visa santechnine keramika is Celsis daug pigiau, jie ten gauna nuolaidas, kadangi visas prekes is ten ima. taigi ir jums reiketu savo santechniko paklausti gal padarytu kokiu nuolaidu. tongue.gif

tai taip, apie 30% pigiau, bet internete ziuriu vis tiek pigiau gaunasi smile.gif

Laimingas, kainu nezinau- kai gausim saskaita- pasakysiu smile.gif
Atsakyti