Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečiai stato svajonių namus

QUOTE(janna @ 2012 01 30, 16:09)
MB  prizadejo man jas ir i karsta idet.

siaubas, koks pas jus humoras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2012 01 30, 15:33)
siaubas, koks pas jus humoras  biggrin.gif

na, apaut gi visvien reiks, basa nelaidos biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2012 01 30, 15:33)
siaubas, koks pas jus humoras  biggrin.gif

Moksliskai irodyta, kad gera humoro jausma turi tik auksto intelekto zmones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2012 01 30, 16:59)
Moksliskai irodyta, kad gera humoro jausma turi tik auksto intelekto zmones  mirksiukas.gif

janna, išsiaiškinome tavo intelekto lygį 4u.gif
Papildyta:
Kas per aparatas stovi ant šios virtuvės darbastalio, jau ne viename interjere esu mačiusi?
user posted image
Atsakyti
Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių doh.gif
Kiek kartotinių pražiūrėjau, tai tas, tai anas netinka. O sakykit ar yra tokių, kurios pirkosi kartotinį ir jį koregavosi pagal save? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2012 01 30, 16:31)
janna, išsiaiškinome tavo intelekto lygį  4u.gif
Papildyta:
Kas per aparatas stovi ant šios virtuvės darbastalio, jau ne viename interjere esu mačiusi?

bandau speti biggrin.gif gal citrusiniams vaisiams spausti sultims smile.gif

del plyteliu .....vonioje sildomos grindys - kaifuoju ant ju kas vakara ax.gif
virtuveje dirbu visada nusimovus slepetes ,ziema sildaus kojas ,vasara atgaiva kojoms nuo silumos

bute buvo daug plytelems isklotu grindu ,ir augo vaikai ,ropinejo ant ju ...bet kazkaip nesusaldavo ,nors nebuvo sildomos ax.gif
Atsakyti
Aulina, speju,kad ten citrusiniu vaisiu tokia mechanine sulciaspaude smile.gif
Atsakyti
Kai pavaikstinejau ant sildomu grindu klotu plytelemis - tai 100% esu uz plyteles thumbup.gif Labai smagu tikrai, net nera lygint ko su kita danga. O zmoniu kurie statosi namus ir deda radiatorius visiskai nesuprantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 01 30, 16:45)
Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių doh.gif
Kiek kartotinių pražiūrėjau, tai tas, tai anas netinka. O sakykit ar yra tokių, kurios pirkosi kartotinį ir jį koregavosi pagal save? g.gif

Nu tai o kaip kitaip? Zinoma, jei korekcijos gaunasi labai dideles, tenka architektui kazkiek primoketi, bet jei ten tik langa kazkur pastumti ar veidrodini varianta padaryti, tai i ta pacia kaina padaro.
Papildyta:
QUOTE(jova @ 2012 01 30, 18:27)
Kai pavaikstinejau ant sildomu grindu klotu plytelemis - tai 100% esu uz plyteles thumbup.gif Labai smagu tikrai, net nera lygint ko su kita danga. O zmoniu kurie statosi namus ir deda radiatorius visiskai nesuprantu 4u.gif

Na kai sildymo sezonas- sutinku 100%, kad malonu, bet kaip jausmelis rudeni ir pavasari, kai nei sildai, nei karsciu buna? g.gif
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2012 01 30, 16:31)
[

Sulciaspaude cia citrusiniu vaisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas turit pirmam grindinį,o antram radiatorinį šildymą,na gal dar vonioj antram aukšte? Čia noriu išsiaiškint,ar pvz nešalta per šalčius vien tik grindinis visur? Aišku ,dar dėl kitų priežasčių miegamuosiuose nepatariamas grindinis. Kaip geriau?
Papildyta:
QUOTE(Sssavana @ 2012 01 30, 11:28)
del sildymo sezono man kazkaip ramu, tik vasaros metu jau nebus sildoma. bet plyteles tik pirmam aukste, antram vedziojom radiatorius, desim parketa. Tai vaikai gali ir ten zaist. Mane cia pazystama prigasdino kad nuo plyteliu sanarius suka ir pan, todel cia ir tryznioju  blush2.gif

va radau vieną.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2012 01 30, 20:48)
Kas turit pirmam grindinį,o antram radiatorinį šildymą,na gal dar vonioj antram aukšte? Čia noriu išsiaiškint,ar pvz nešalta per šalčius vien tik grindinis visur? Aišku ,dar dėl kitų priežasčių miegamuosiuose nepatariamas grindinis. Kaip geriau?
Papildyta:

va radau vieną.

Del kokiu priezasciu nepatariamas miegamuosiuose? smile.gif

Del salciu turiu pasakyt kad tikrai nesalta, vakar buvau name +20
Atsakyti
Turiu klausima. Kazin kaip dedamas stiklas virtuveje ant sienos tarp spinteliu? Lygtais greziamos skyles ir prisukamas prie sienos. Ar nera kitu budu, be tu varztu. Daug kur interjere matau stikla neaisku kaip pritvirtinta g.gif Ar kas nors dejotes stikla, o gal tiesiog zinote info.
Atsakyti