Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Linda Širšinaitienė

Daug kas cia raso, kad Sirsinaitiene nera saldi, kad labai konkreti. Tai apsilankykit pas Usoniene Vaisingumo klinikoje, suzinosit, ka reiskia konkreti biggrin.gif Ten tai moteriske... Neuzduosi jai klausimu, tai ir nekalbes smile.gif)) O pas Sirsinaitiene pati neseniai gimdziau, per gimdyma maciau ja pirma karta ir taip as ja dziaugiausi! Labai is tikro maloni moteris, rami, bet su sypsena, gimdymo metu drasino, gyre, kad viska gerai darau, i visus mano klausimus atsakydavo iskart, issamiai ir suprantama kalba. Vyras lauke koridoriuje, kol pagimdziau, tai vos tik jis atejo, iskart jam mane pagyre. Po gimdymo kasdien ateidavo i palata paziureti, kaip sekasi.
Beje, as gimdziau naturaliai ir be epiduro, bet labai dziaugiausi, kad neatsisakiau i vena leidziamu nuskausminamuju. Juos man suleido per du kartus po puse porcijos. Veikia jie neilgai, po kiekvieno suleidimo po kokias 20 min gal, bet kaip gerai jie apsvaigina ir primigdo! smile.gif)) Vyras iki pacio stumimo buvo su manim, tik po to isejo, tai as i ji ziurejau, sypsojaus ir sakiau, kaip man gera:))) Tie vaistai skirti tam, kad siek tiek prislopintu skausma ir leistu geriau pailseti tarp saremiu, pakaupti jegas paciam stumimui, o ju tikrai reikia! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vataitau123 @ 2012 08 29, 23:31)
Daug kas cia raso, kad Sirsinaitiene nera saldi, kad labai konkreti. Tai apsilankykit pas Usoniene Vaisingumo klinikoje, suzinosit, ka reiskia konkreti biggrin.gif Ten tai moteriske... Neuzduosi jai klausimu, tai ir nekalbes smile.gif)) O pas Sirsinaitiene pati neseniai gimdziau, per gimdyma maciau ja pirma karta ir taip as ja dziaugiausi! Labai is tikro maloni moteris, rami, bet su sypsena, gimdymo metu drasino, gyre, kad viska gerai darau, i visus mano klausimus atsakydavo iskart, issamiai ir suprantama kalba. Vyras lauke koridoriuje, kol pagimdziau, tai vos tik jis atejo, iskart jam mane pagyre. Po gimdymo kasdien ateidavo i palata paziureti, kaip sekasi.
Beje, as gimdziau naturaliai ir be epiduro, bet labai dziaugiausi, kad neatsisakiau i vena leidziamu nuskausminamuju. Juos man suleido per du kartus po puse porcijos. Veikia jie neilgai, po kiekvieno suleidimo po kokias 20 min gal, bet kaip gerai jie apsvaigina ir primigdo! smile.gif)) Vyras iki pacio stumimo buvo su manim, tik po to isejo, tai as i ji ziurejau, sypsojaus ir sakiau, kaip man gera:))) Tie vaistai skirti tam, kad siek tiek prislopintu skausma ir leistu geriau pailseti tarp saremiu, pakaupti jegas paciam stumimui, o ju tikrai reikia! smile.gif

Teko ir man tokius vaistus patirti, bet organizmas juos sunkiai prieme, kaip reikalas teko vemti, gerai, kad vyras basona rado, galva ir patalpa sukosi kvadratais, na apsvaigina kaip reikiant. O po ju medikai sako, kad daznai vaikiukas neiskart ima kruti zindyti. Sutinku, kad skausma tarp saremiu apmalsina smile.gif Tad galvoju gal geriau ir epiduri darytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krisiune @ 2012 08 30, 08:08)
Teko ir man tokius vaistus patirti, bet organizmas juos sunkiai prieme, kaip reikalas teko vemti, gerai, kad vyras basona rado, galva ir patalpa sukosi kvadratais, na apsvaigina kaip reikiant. O po ju medikai sako, kad daznai vaikiukas neiskart ima kruti zindyti. Sutinku, kad skausma tarp saremiu apmalsina smile.gif Tad galvoju gal geriau ir epiduri darytis smile.gif

Epidūras dar labiau kenkia vaikeliui... Ir žala gali būti ilgalaikė, o jūs niekada nežinosit, kad tai nuo epidūro...
Atsakyti
QUOTE(krisiune @ 2012 08 30, 08:08)

Tau gal visa doze iskart suleido? Man leido po puse, tai tai viskas ok buvo. Ir vaikiukas kruti paeme iskart tinkamai, neteko patirti nukramtytu speneliu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pries pora savaiciu vel gimdziau pas Linda. Ir si karta atsiliepimai patys geriausi. Si karta buvo planinis cezaris, tai viskas ramiai, profesionaliai ir be menkiausios baimes ivyko. Tai nuostabi gydytoja, konkreti, profesionali, tiesi.
Atsakyti
QUOTE(vataitau123 @ 2012 08 31, 20:14)
Tau gal visa doze iskart suleido? Man leido po puse, tai tai viskas ok buvo. Ir vaikiukas kruti paeme iskart tinkamai, neteko patirti nukramtytu speneliu smile.gif

Ne nuo dozės tai priklauso, o nuo to kaip organizmas reaguoja į nuskausminantį vaistą. Nes net leisdami po pusė dozės, leidžia skirtingus vaistus.
Aš tokiu nuskausminimu naudojausi per abu gimdymus (per pirmą gimdymą veikė labai trumpai, per antrą tai ir gerai apsvaigus buvau).
Antrą dukrą gimdžiaus pas Širšinaitinę (pirmą pas Diliautienę). Labai skirtingos gydytojos, bet abiem atvejais likau labai patenkinta ir priežiūra, ir dėmesiu. Nė su viena nesitariau iš anksto, prasidėjus gimdymui važiavau į VGN ir gimdžiau pas budinčią gydytoją smile.gif
Širšinaitienė tikrai nelindėjo palatoje, bet pastoviai ateidavo patikrinti kaip sekasi. Visas malonumas gimdykloje užtrūko 3 valandas, tai per tą laiką buvo užėję pakaitomis su akušere gal 6-8 kartus, net pailsėt nespėdavau tarp apžiūrų. Jau to tikrojo gimdymo metu aktyviai dalyvavo ir akušere ir gydytoja.
Man pasirodė labai rami, gera gydytoja (ir akušerė). Dar su dukra ir nusnaudėm valandžiukę gimdykloje, kol atsilaisvino vieta pogimdyvinėje palatoje:)
Atsakyti
Pirmą vaikelį gimdžiau pas šitą gydytoją,tai atsiliepimai super. Praėjo jau 5 metai,tai labai domina kokie dabar įkainiai pas ją,pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, gimdžiusios pas šią gydytoją. Labai laukčiau informacijos (į a/ž ar čia) , kiek konkrečiai reiktų mokėt, jei kviesčiaus gydytoją NE budėjimo metu. Žinau,kad oficialiai į kasą- apie 680 lt , o kiek dar pačiai gydytojai ne oficialiai?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2013 01 24, 10:51)
Sveikos mamos, gimdžiusios pas šią gydytoją. Labai laukčiau informacijos (į a/ž  ar čia) , kiek konkrečiai reiktų mokėt, jei kviesčiaus gydytoją NE budėjimo metu. Žinau,kad oficialiai į kasą- apie 680 lt , o kiek dar pačiai gydytojai ne oficialiai??  g.gif

O negalima tik jai duot? Kad nemokėt į kasą?
Beje kas neseniai pas ją gimdė,kiek davėt?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2013 01 25, 12:06)
O negalima tik jai duot? Kad nemokėt į kasą?
Beje kas neseniai pas ją gimdė,kiek davėt?

Ir man sitas klausimas yra aktualus - planuoju pas ja gimdyti. 4u.gif
Atsakyti
Gimdžiau prieš mėnesį smile.gif Gyd. Linda mane prižiūrėjo nuo pat nėštumo pradžios, tad ir tariausi ir pas ją gimdžiau. Tikrai ji nuostabi gydytoja. Tikra profesionalė, tokia rami, susikaupusi, bet ir su šypsena smile.gif Po gimdymo tik sužinojau, kad buvo jau ir operacinė paruošta, nes virkštelė labai buvo apsisukusi aplink mažylę, bet gimdymo metu net nesupratau, kad kažkas negerai. Ir po gimdymo kasdien ateidavo ir viskuo pasirūpino (palata po gimdymo). Džiaugiuosi, kad ji mano ginekologė thumbup.gif

Aš tai į jokias kasa nieko nemokėjau... g.gif Po gimdymo atsidėkojom akušerei, anesteziologei (epidūrą darė), o gydytojai gal kitą dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasutyte_s @ 2013 03 03, 01:09)
Aš tai į jokias kasa nieko nemokėjau... g.gif Po gimdymo atsidėkojom akušerei, anesteziologei (epidūrą darė), o gydytojai gal kitą dieną smile.gif

Bet ar gimdėt gydytojos darbo metu ar kvietėtės ne budėjimo metu jau specialiai ,kad dėl jūsų atvažiuotų??? nuo to ir priklauso, reikia mokėt į kasą ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti