Daug kas cia raso, kad Sirsinaitiene nera saldi, kad labai konkreti. Tai apsilankykit pas Usoniene Vaisingumo klinikoje, suzinosit, ka reiskia konkreti

Ten tai moteriske... Neuzduosi jai klausimu, tai ir nekalbes

)) O pas Sirsinaitiene pati neseniai gimdziau, per gimdyma maciau ja pirma karta ir taip as ja dziaugiausi! Labai is tikro maloni moteris, rami, bet su sypsena, gimdymo metu drasino, gyre, kad viska gerai darau, i visus mano klausimus atsakydavo iskart, issamiai ir suprantama kalba. Vyras lauke koridoriuje, kol pagimdziau, tai vos tik jis atejo, iskart jam mane pagyre. Po gimdymo kasdien ateidavo i palata paziureti, kaip sekasi.
Beje, as gimdziau naturaliai ir be epiduro, bet labai dziaugiausi, kad neatsisakiau i vena leidziamu nuskausminamuju. Juos man suleido per du kartus po puse porcijos. Veikia jie neilgai, po kiekvieno suleidimo po kokias 20 min gal, bet kaip gerai jie apsvaigina ir primigdo!

)) Vyras iki pacio stumimo buvo su manim, tik po to isejo, tai as i ji ziurejau, sypsojaus ir sakiau, kaip man gera:))) Tie vaistai skirti tam, kad siek tiek prislopintu skausma ir leistu geriau pailseti tarp saremiu, pakaupti jegas paciam stumimui, o ju tikrai reikia!