Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Linda Širšinaitienė

As taip pat gimdziau pas sia daktare 4u.gif Daktare tikrai superine, truksta zodziu jai atsidekoti 4u.gif Gimdymas buvo sunkus, bet pagimdziau pati, sveika grazu suneli drinks_cheers.gif Tikrai busiu dekinga visa gyvenima drinks_cheers.gif Ir jei vel gimdysiu tik pas ja wub.gif Turiu jos mob. telefoniuka jei kam reikia rasykite i AZ drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai esu dėkinga šiai gydytojai už profesionaluma. Truksta zodziu kuriais galeciau jai atsidekoti, uz tai kad labai susikomplikavus gimdymui isgelbejo mano stebukliuka, gimem per cezari bet uztatad dėka Lindos esam abi sveikos ir laimingos 4u.gif
Atsakyti
Pagimdziau suneli pas sia gydytoja pries pora savaiciu. Gimdymas buvo komplikuotas, nes apsisuko virkstele, kuri stabde gimdymo veikla. Gimdymas baigesi cezariu, kuri atliko pati gydytoja. Esu dekinga Lindai, kad padejo man pagimdyti mano stebukla, priziurejo mane po gimdymo ir iki siol visada pasiruosusi padeti ir pakonsultuoti telefonu ar atvykus i VGN, jei yra kokiu nors problemu.

Sekmes visoms besilaukiancioms! smile.gif
Atsakyti
As gimdziau pas sia gydytoja geguzes gale. Is mano puses- tik patys geriausi atsiliepimai. Man labai patiko,kad gydytoja liaudiskai pasakius "sveiko proto". Jokios bereikalingos panikos. Jauciausi ramiai ir uztikrintai, nors viskas baigesi extra cezariu, bet nei minutes is gydytojos nesupratau kad kazkas blogai. Kita vaika gimdysiu tik pas Linda.
Atsakyti
Pas sia gydytoja lankiausi visa nestuma ir gimdziau. Galiu pasakyti, kad tai nuostabi gydytoja, kuri puikiai ismano savo darba, visada konkreti ir uztikrinta, maloni. Jei kada gimdyciau antra, tai tik pas ja smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano nestuma ir gimdyma taip pat priziurejo Linda. Likau labai patenkinta, nes ir po gimdymo daznai uzeidavo pas mane i palata pasiteirauti kaip mum sekasi.
Atsakyti
Gimdziau pas Linda dukryte 2009 m. Buvau apie ja prisiskaiciusi, o 31 sav mane pagulde i VGN "pailseti", ji buvo atejusi i apziura. Viena diena paziurejau, kita, Oo paskui tiesiai paklausiau ar galeciau pas ja gimdyti birzeli, ji primete, kad neatostogauja ir sutiko. Gimdziau ne jos pamainoje, atleke labai greitai, viskas praejo super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif, nors lele gime beveik 4 kg. Ir Linda tikrai nesiusiukina. Mums jau 26 sav., greit reikes Lindai skambint tongue.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valyte_7: 15 gruodžio 2011 - 12:56
Antra kart isitikinau, kad tai puiki ir profisionali gydytoja. Nestumo metu lankaiusi pas savo gine, o likus 3 sav. iki gimdymo pasiskambinau jai ir susitikom VGN, susitarem del gimdymo (planinis CP). Po operacijos uzeidavo kiekviena diena, visada pasiteiraudavo ar viskas ok, ar nieko netruksta, ar turiu klausimu.
Atsakyti
As lankiausi VGN ir poliklinikoje, man darė cezarį.
Likau labai patenkinta. Pjūvis gražiai ir greitai sugijo. thumbup.gif
Atsakyti
As irgi gimdziau pas sia gydytoja,dare cezari,nebuvo planuotas. Gydytoja tikrai profesionali, palata irgi gavome ir siaip visada uzsukdavo paklaust kaip laikomes. Dabar atrodo vel laukiuosi tai reikes skambint:))) As irgi lankiausi polinlinikoje ir likus kokiom 3 sav. pasiskambinau jai. Siaip manau poliklinikoj uztenka visa nestuma lankytis,tik sveria ir matuoja:))) kam uz tai moket:DDD galima tiesiog kelis kartus papildomai pas ja ateiti...beje ji lyg tai dirba Pasilaiciu seimos medicinos centre...bet ziuriu kad ten po 100lt konsultacijos:/
Atsakyti
Sveikos
aš pas šią gydytoją lankausi viso nėštumo metu, sutarėm, kad ir gimdysim kartu. Man labai rūpi toks dalykas - ar įmanoma su šia ar kita gydytoja(-u) apskirtai susitarti, kad jei būtų Cezaris, kad po operacijos paliktų leliuką, o neišneštų pusei paros. Man taip buvo su pirmąja dukra, tada neturėjau daug supratimo apie cezario specifiką, o dabar žinau, kad tikrai įmanoma maitinti ir turėti leliuką prie savęs ir po operacijos. Juk tai ypač svarbu vaikučiui tik gimus. Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte tokia patirtimi, kaip kam buvo

Atsakyti
QUOTE(Ambra @ 2012 05 11, 10:49)
Sveikos
aš pas šią gydytoją lankausi viso nėštumo metu, sutarėm, kad ir gimdysim kartu. Man labai rūpi toks dalykas - ar įmanoma su šia ar kita gydytoja(-u) apskirtai susitarti, kad jei būtų Cezaris, kad po operacijos paliktų leliuką, o neišneštų pusei paros. Man taip buvo su pirmąja dukra, tada neturėjau daug supratimo apie cezario specifiką, o dabar žinau, kad tikrai įmanoma maitinti ir turėti leliuką prie savęs ir po operacijos. Juk tai ypač svarbu vaikučiui tik gimus. Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte tokia patirtimi, kaip kam buvo

Man pries pora metu dare cezari tai vaika galima pasilikti iskart, sesutes tik paklause ar nori pailseti po operacijos, jei taip tai jos isnesa maziuka, o siaip tai vaikas TAVO ir niekas negali atskirti jusu:)
Atsakyti