Apie Linda galiu pasakyti tik pacius geriausius atsiliepimus. As pas ja gimdziau rugpjucio 21, labai sauni gydytoja. I ligonine atvaziavau 22 val., budinti gydytoja paziurejo ir nusiunte tiesiai i gimdykla, tada paskambinau Sirsinaitienei, nes tariasusi su ja, ji atvyko labai greitai, prabuvo visa nakti, stebejo mane, ir kita diena 12.50 mums gime nepakartojama dukryte. Labai dziaugiuosi gydytoja, kuri visa laika buvo rami, be panikos, padrasindavo, labai jau rupinosi mumis. Tikrai patys geriausi atsiliepimai apie ja. Ligoninej prabuvom dar dvi naktis, tai kitom dienom ateidavo, paklausdavo kaip man sekas, kaip jauciuos, nors gulejau jau kitam aukste. Kartu su ja buvo akusere Andzelika, kuri irgi nuostabi, labai rupestinga.
AS IR GIMDZIAU PAS LINDA SUNELI VISAI NESENAI
LANKIAUSI NUO PAT NESTUMO PRADZIOS PASILAICIU CENTRE.TEKO IR PAGULET LIGONINEJE KELIS KART NES LABAI KRAUJUOT BUVAU PRADEJUS
PASISKAMBINAU, ATVAZIAVAU I LIGONINE SOKO BUSENOS REKDAMA PRASAU ISGELBEKIT MAN VAIKELI, O BUVO GAL TIK 9 SAVAITE
NETURIU NE VIENO PRIEKAISTO, NORS IR REIKEJO ANTIBIOTIKUS LEIST IR 2 MEN. LIGONINEJ PRAGULET, NEVAIKSCIOT
DABAR ESU DEKINGA JAI KAD TURIU NUOSTABU MAZYLI, KURIS GIME 4.5 KG.

QUOTE(jolita.martyna @ 2007 09 19, 20:23)
Beje kaskart ateidama i VGN atsidekodavau jai asmeniskai.
Idomu ar kitos atsidekodavote kaskart lankydamos ir kokia suma,jei nesmagu apie tai rasyti galima i az,man smalsu kiek kitos moka

Pries du menesius pagimdziau suneli Lindos pagalba.
Pas ja lankiausi nuo 14 sav. atsidekodavau kaskart.
Gimdymas buvo sunkus, baigesi vakumu.
Gydytoja tikrai

Mes taip pat gimdeme pas Linda ir tikrai jokiu priekaistu neturim. Labai rupestinga ir pan. Po gimdymo daznai uzsukdavo pas mus i palata, pasiteirauti kaip laikomes. Antra tikrai gimdyciau pas ja

QUOTE(harmonija001 @ 2007 12 03, 16:56)
Mes taip pat gimdeme pas Linda ir tikrai jokiu priekaistu neturim. Labai rupestinga ir pan. Po gimdymo daznai uzsukdavo pas mus i palata, pasiteirauti kaip laikomes. Antra tikrai gimdyciau pas ja 

AS irgi pritariu. Pas Linda lankiausi Pasilaiciu seimos centre visa nestuma, kadangi ten prisiregistravus. Niekada papildomai nemokedavau jai

Perskaiciau visa sia tema no A... iki Z...,ir susimasciau,kodel taip vienom gerai kitom blogai.....
As irgi visa nestuma lankausi privaciai pas ja PSC, uz kiekviena apsilankima mokejau gana didelius pinigus, tikrai ne 30 LT, visada man buvo labai maloni, gera.....
Gymdziau pas ja, sumekejom uz gymdyma tikrai velgi daug
,o po gymdymo nesulaukiau nei vieno apsilankimo,pagulde i tokia baisia palata
,o galu gale atvaziavom namo su stafilokoku. Cia buvo tokia tragedija,taip buvo gaila vaikelio....

As irgi visa nestuma lankausi privaciai pas ja PSC, uz kiekviena apsilankima mokejau gana didelius pinigus, tikrai ne 30 LT, visada man buvo labai maloni, gera.....
Gymdziau pas ja, sumekejom uz gymdyma tikrai velgi daug

Gimdžiau ir aš pas Širšinaitienę, nesilankiau pas ją ir nesitariau, tiesiog buvo jos budėjimas. Gimdeme kelios vienu metu, tai darbelio jai tikrai buvo iki kaklo, tačiau dėmesio ir priežiūros pakako visoms
Puiki gydytoja ir malonus žmogus

[SIZE=7][quote=Kamila***,2008 01 08, 14:22]
Ir gal kuri idrystu parasyti uz apsilankyma, patikrinima kiek moketi Jums teko, ir apskritai ar mokejote? Nes as kazkada kai buvau pas ja, ir tai buvo senokai, tiesiog buvau nuo musu bendru pazystamu (deja ju LT jau nebera
), tad ji niekad neimdavo nieko, tik kazkada nuveziau saldainiu dezute, ta tik prieme, o pinigu niekaip....Gal kuri galetumet parasyti kokia situacija dabar? Sirdingai dekoju! 
[/quote
Kai as lankiausi nestumo metu ir pries gimdyma privaciai,tai uz kiekviena karta duodavau po 100 lt. Butent tokia suma sumaniau duot, nes karta teko lankytis privaciame kitos gydytos kabinete ir uz apziura ant kedes ir echoskopu bei konsultacija reikejo sumoketi, jei neklystu, 100 ar 110 lt. tai vat...
gal ir daugoka, bet buvau gerai priziurima, o tai itin svarbu
[/COLOR]
Ir gal kuri idrystu parasyti uz apsilankyma, patikrinima kiek moketi Jums teko, ir apskritai ar mokejote? Nes as kazkada kai buvau pas ja, ir tai buvo senokai, tiesiog buvau nuo musu bendru pazystamu (deja ju LT jau nebera

[/quote
Kai as lankiausi nestumo metu ir pries gimdyma privaciai,tai uz kiekviena karta duodavau po 100 lt. Butent tokia suma sumaniau duot, nes karta teko lankytis privaciame kitos gydytos kabinete ir uz apziura ant kedes ir echoskopu bei konsultacija reikejo sumoketi, jei neklystu, 100 ar 110 lt. tai vat...
gal ir daugoka, bet buvau gerai priziurima, o tai itin svarbu

As daugiau kaip pries metus irgi gimdziau pas L. Sirsinaitiene ir dabar visoms savo draugems, kurios laukiasi rekomenduoju ja, nes esu labai patenkinta. Nors as pas ja pradejau lankytis kai jau buvo kazkur 7 nestumo menesis, bet tikrai uzteko jos demesio. Ispradziu buvau labai issigandusi kai ji pasake, kad kazkas yra ne taip ir reikia atsigulti i ligonine, bet paskui ji pasake, kad pagulde mane i ligonine tam, kad pailseciau, nes namie matai vyras amzinai tusciu pilvu
, namu tvarkymas, o as kaip tik tokia ir buvau, kad tik visur lekt pilva atkisus, niekaip negalejau nusedet. Del gimdymo buvau susitarusi, bet dar ir siandien galvoju ar taip reikejo ar gimdziau spalio 31 d. del to, kad nenorejo buti iskvieta lapkricio 1-aja
bet vistiek apie ja esu tikrai labai geros nuomones. Pinigus mokejau tik pagimdzius ir daviau 500 lt. Labai ilgai svarsciau del sumos, bet pagalvojau, kad ne nuo pat pradziu vaiksciojau, o ir neiskvieciau nakti i gimdykla, bet turbut uzteko, nes lanke kiekviena diena, o iskart po gimdymo pasiteiravo ar noreciau palatoje guleti viena, taigi pagulde mane su savo mazyle laikinai pagyventi be kaimynu
Nuejus apziurai po 6 sav. nunesiau saldainiu deze ir gera buteliuka, jokiu daugiau pinigu. Na va koki romana parasaiu
Bet isties tai labai puiki gydytoja

Labai džiaugiuosi gimdžiusi pas Širšinaitienę. Ji buvo mano planas B
nes nėštumą prižiūrėjo Meškaitė, o jai išėjus atostogų ji ekstra atveju nurode daktarę Lindą. kadangi gimdžiau šiek tiek anksčiau, tai kreipiausi i Širšinaitienę ir visai nesigailiu. Ji gimdymo metu mane lankė dažniau nei akušerė, viską aiškino ką man daro ir kaip viskas vyksta, nors visą naktį priiminėjo gimdymą ir tik š val. ryto baigė, kaip tik tada aš paskambinau su savo nubėgusiais vandenim.
Šiaip jikoių priekaištų daktarei neturiu.

Šiaip jikoių priekaištų daktarei neturiu.
As gimdziau pas ja savo suneli. Lankiausi nuo 28 nestumo savaites. Lankiausi VGN, todel kartais pritrukdavo laiko ilgiau pabendrauti, o nestukei juk visokiu klausimu iskyla...na, bet del suprantamu priezasciu, ji turi ten begales darbo...
Gydytoja sauni, parupino po gimdymo atskira palata, mat man buvo komplikacijos, po 12 val gimdymo viskas baigesi Cezariu, lanke kiekviena diena. Zodziu, esu patenkinta. Rekomenduociau ir kitoms
Gydytoja sauni, parupino po gimdymo atskira palata, mat man buvo komplikacijos, po 12 val gimdymo viskas baigesi Cezariu, lanke kiekviena diena. Zodziu, esu patenkinta. Rekomenduociau ir kitoms