Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Linda Širšinaitienė

Visa nestuma lankiausi pas gydytoja Linda Sirsinaitiene, taip pat ir gimdziau pas ja. Esu nerealiai patenkinta. Didelis ACIU siai daktarei uz profesionaluma, uz salta prota, uz supratinguma, uz gera prieziura.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spirgutis: 21 kovo 2008 - 17:39
Gydytoja SUPER. Lankiausi pas ja visa nestuma pasilaiciu seimos centre ir ne karto nebuvau nusivylusi jos profesionalumu ir pagarba zmogui. Pukiai atliko man operacija ir labai padejo kai po operacijos atsirado tam tikru komplikaciju del mano fiziologijos, o del gydytoju kaltes. Rekomenduociau sia gydytoja. O del uzmokescio tai manau cia kiekvieno reikalas ir kiekvienas duoda kiek gali bei kiek jam atrodo tinkamiausia. Nemanau, kad si gydytoja blogai dirbtu gavusi maza suma pinigu ar geriau dirbtu gavusi stulbinamai didele pinigu suma. Ji tiesiog atsidavusi siam darbui. Linkiu sekmes gimdyvems pasirenkant gydytoja
Atsakyti
aš lankiau Pašilaičių šeimos centrą pas šią gydytoją

ir prieš gimdymą supratau kad nėra labai vykęs mano pasirinkimas, o

jau keisti nebuvo kada. Gimdymo dieną nuvažiavom prieš jos darbo

pabaigą 12,30 į VGN, sąrėmiai jau kas 15 min buvo.

tai ant kušetės pažiūrėjo ir sakė šiandien vakare gimdysi -

važiuok namo

( blink.gif kamščiai - į kitą miesto galą doh.gif ) ir atvažiuok kai jau kas

5 min bus sąrėmiai, nesupratau g.gif .

Važiavom, tai iš namų atgal jau su greitąja per miestą vėl doh.gif

viskas jau atsidarę ir vos spėjom. Reikėjo man užsispirti i r

nevažiuot niekur.

Gimdymas praėjo gerai, greitai - čia tvarka.

Po gimdymo į palatą atėjo - apie save pakalbėjo, o

apie tai kokius ir nuo ko man vaistus leis seselė - nieko.

Taip kad nerekomenduoju aš schmoll.gif Širšinaitienės Jums.
Atsakyti
Aš ir gimdžiau pas Linda Š ir esu labai patenkinta.Lankiausi privaciai pas ja ir kiekviena apsilankima simboliskai mokejau.Kiekviena menesi as lankiausi gimdymo namuose prieš tai susitarus su ja kad atvažiuosiu,bet nepatiko vienas dalikas,kad sesele kuri dirbo konsultaciniam,kai tik pamatidavo kad as laukiu ,sakidavo,kad dar papildomai reikia sumoket i kasa g.gif Ir mano pasiaiškinamai kad susitarusi tik su gydytoja,tik butent su ja,buvo beprasmiški,na ir mokejau dar ir i kasą....Tai va gimdymas praejo gerai,sake galiu gimdit ir gimdit,ir gydytoja visa laika buvo šalia,gloste mane,ramino,net kai vyras nepagymdžius man,norejo jai pinigus už gimdyma duoti,tai pasake tik kada pagimdisiu.jinai mane net tarp savu pažistamu daktaru susiskambindavo ir be eilės siusdavo i ginetikos centrą nes man buvo butina,nes eiles tai ten kosminės.O kada pagimdžaiu,tai buvo ketvirtadienis,tai jinai net atvažiodavo per savo išeigines mane apžiuret.Esu labai dekinga jai už gera priežiura....ir antra vaikeli butinai gimdysiu pas ja...numeriuka jos turiu 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras ! mano pilvukui dar tik 12 savaiciu . o pas L.SIRSINAITIENE mes lankomes nuo 8 savaites. man ja patare mano pussesere.
labai nusiviliau Mileriene. Ji visada buvo maloni ir draugiska,lankiausi pas ja 5 metus. ir stai kai pastojau uzsirasiau pas ja i konsultacija. pralaukiau daugiau negu savaite ( o kad siuntimas reikalingas nezinojau) atvaziavom (gyvenu tolokai nuo pasilaiciu) sesele paklause pavarde ir dingo uz kabineto duru. isejo po 20 min ir pasake kad mano koteles neatnese kad eciau susirasciau o ji pakui eis ir pasiims, ok. (kol as jeskojau korteles gyditoja be eiles prieme kita paciente) nieko negi gaila? ir pagaliau atejo mano eile uzejau paklause ar turiu siuntima pasakiau kad ne cia tai ir prasidejo! o kodel jus neturit siuntimo dabar mes turim teis prasiti is jusu pinigu! (galvoju sau sakykit kiek sumokiesiu tik priimkit) gerai si kart priimsiu- gulkis ! sakau man nestumas apytiksliai 7 savaies . pziurejo . einam ehoskopu paziuresiu. atejom i kabineta atsiguliaiu ziuri ji i ta monitoriu ir nieko nesako.... paskui jo nestumas gymdoje . paklausiau ar gali man padaryti nuotrauka- o ji sako ka tu ten pamatysi ten gi tik gamalinis taskas. (as vos susilaikiau neapsiasarojus). grizom i kabineta id daugiau nieko nepapasakojo tik paprase kad kita savaite siuntima atvezciau. tai va vaziavau tokia laiminga galvoju gerai kad turiu tokia supratinga gyditoja o atsitrenkiau i abiejingumo siena. labai buvo skaudu. o L.SIRSINAITIENE esu patenkinta!
sekmes. nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
lankausi pašilaičių šeimos centre pas Širšinaitienę su savo nestuke.gif
kaip ir patinka, rami, korektiška, bet labai mažai pasako, pažiūri echo, pasako nieko blogo nemato ir viskas
už konsultaciją sumoku kasoje ir atnešiu čekiuką
galvoju gal reiktų jai pinigėlių duot už vizitą blush2.gif kad daugiau papasakotų, vaikiuką parodytų ir šiaip nuramintų g.gif
ir dar pastebėjau jog kitos pacientės pas ją kabinete (kai eilėj laukiu) žymiai ilgiau prabūna, o aš max 5 min. g.gif
Atsakyti
Lankiausi pas gyd. Sirsinaitiene VGN Konsultaciniame centre, prie jos ir gimdziau, atrodo viskas buvo super, gal siek tiek saltoka, bet supratau, kad toks zmogus,i vata nieko nevyniodavo, bet... Praejus nemazai laiko po gimdymo teko apsilankyti pas ginekologe, bet gyd. Sirsinaitiene tuo metu atostogavo, tai teko eiti pas kita, tada ir suzionojau, kad gimdymo metu plyso gimdos kaklelis ir ....jis nebuvo susiutas doh.gif Ejau dar pas kita gydytoja, ir ji pasake ta pati,kad plyses ir nesusiutas. Kaip tai paaiskinti nezinau verysad.gif , man net nepasake, kad gimdymo metu kazkas plyso, nejaugi negalejo susiuti nezinau, ka ir galvoti. Atrodo ir pinigus mokejau , ir nemazus. Gal tik man taip nepasiseke. Sekmes!
Atsakyti
Prieš 3 mėnesius gimdžiau pas šią gydytoją ir tikrai kitą kartą norėčiau gimdyti tik pas ją. thumbup.gif Žinoma, kaip kažkas čia rašė, ji dalykiška, per daug nekalba, į daug klausimų atsako tik jei paklausi, bet man tokios gydytojos ir reikėjo - profesionalios, o ne tokios, kuri tik apie tave šokinėtų. Tikiu, jog jei būtų kažkas negerai, tai iš karto sakytų. O jei viskas ok, tai ir nėra per daug apie ką kalbėti, nebent pati būsima mamytė turi klausimų.
Žinoma, mano vyrui iš pradžių ji kažkuo nepatiko, sakė, gal kad per šalta ir mažai kalba. Bet aš vis tiek laikiausi savo - jei jau nusprendžiau gimdyti pas ją, tai ir gimdysiu smile.gif Galbūt ji mano charakterį atitiko - juk sako vieniems gerai, kitiems blogai - visi žmonės skirtingi, vieni sutampa, kiti ne. O po gimdymo mano vyras irgi buvo patenkintas tiek gydytojos profesionalumu, tiek paskui skiriamu dėmesiu. Net 4 moterims vėliau šią gydytoją rekomendavau ir visos jau pas ją agimdžiusios. Nu sakė viskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Taigi, kol kas iš pažįstamų tarpo blogų patirčių nėra smile.gif

Teko stebėti, kaip mano pažįstama laukėsi mėnesiu mažiau už mane, tai ji visą laiką dėl neštumo skųsdavosi - tai tokios problemos, tai tokios problemos, va čia bus blogai, čia darys cezarį nes yra taip ir taip... Žodžiu, lankydamasi pas kitą gydytoją ji buvo tokia prigąsdinta, kad jau būdavo kartais juokinga klausyt visų skundų. Nes dėl įprastų skausmų, kurie būna praktiškai visoms nėščiosioms, ji tos kitos gydytojos buvo prigąsdinta kai pdėl pasaulio pabaigos... Jei tik žinočiau tos gydytojos pavardę, būtinai parašyčiau... Nes baisu, kai būsimos mamos taip gąsdinamos.
Beje, ta draugė pagimdė stiprų berniuką ir natūraliai thumbup.gif Nors jai buvo pasakyta - "oi tik cezaris, čia pas tave tiek problemų". Gerai, kad nuvažiavusi gimdyti pakliuvo į taip pat thumbup.gif gydytojo - Razumo rankas. Sakė tik atsiradusi gimdykloje suprato, jog jokio cezario jai nedarys, kad viskas gerai ir teks gimdyt natūraliai smile.gif
Atsakyti
Man geguze ji dare cezari, tai daviau 700 gydytojai ir 150 anesteziologei ir 50 sumokejau i kasa uz palata
Atsakyti
Sveikutes, pasidalinsiu ir as savo ispudziais biggrin.gif gimdziau 2007-11 menesiu anksciau nei turejau. Pas Linda vaiksciojau nuo pat itarimo kad pastojau ax.gif patiko nuo pat pirmo susitikimo, tokia vos ne podruzke ax.gif kai ipusejo nestumas norejosi tik kuo daugiau info gauti, bet jos nuostata kam reikia galva sukti nereikalingais ir nereiksmingais dalykais ? kaskiek gal ji ir teisi (kai laukiausi skaitinedavau busimu mamyciu pasisakymus tai net galva susisukus kokiu tik tyrimu nesidare, o pas Linda kaip ir nieko. O kazkada paemiau ir uzklausiau del kazkokiu tyrimu sako jauciu supermamu prisiskaitei? blink.gif )
Nors ir lankiausi tik pas ja, bet susitarus del gimdymo nebuvau. Kai nubego vandenys (tiesa pasakius ta nubegima kazkiek kitaip isivaizdavau lotuliukas.gif doh.gif ) skambinau iskart gydytojai, sako ok vaziuok pasitiksiu thumbup.gif nuvaziavus aisku priemime tai vos kantrybe netruko, bet cia kita istorija...
Gimdymas thumbup.gif praejo (akusere Jovita ar Jolita ar Jolanta tiksliai nepamenu tokia sviesi kare kirpta - superine)
Gydytojai vyras 500lt dave, akuserei 200 lt, nors ir narkoze man po to dare ir siaip bade bet daugiau niekam nieko nedavem, ai tiesa dar isvaziuojant namolio gydytojai ir tom... (uzkrito kaip vadinasi kur ateina i palata padeda jei reikia?...) nu neesme po maiseli padekos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas,
pasakysiu tik tiek, kad pirma karta susitarus gimdziau pas Linda Sirsinaitiene, o antra karta nesitarus su niekuo ax.gif Tai tas antras kartas man patiko daug labiau bigsmile.gif Gal ir turejo itakos tai, kad tai jau buvo antras gimdymas, bet Linda, pirmo gimdymo metu buvo labai salta, nieko neaiskino, kas vyksta, ko man labai truko ax.gif Nors bendraujant pries gimdyma su ja issiaiskinom,kad as netgi jos vestuvese dalyvavau bigsmile.gif mirksiukas.gif
Kaip tik pussesere skambino paklaust, pas ka gimdyt, tai pasakiauk, kad tikrai negaliu nieko rekomenduot verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mano sesuo gimde pas Linda,ir bendradarbe gimde pas ja,
LAAABAI Patenkitos!
JI SUPER DAKTARE!
O as norejau isbandit kita.Labai girema Traku Lygonines vedeje-VILIJA VAREKOJENE....STOP!!!
Visos akuseres ten geros,tik ne ji!
Pinigeliu tikrai ne mazai jai daviau.nestumo metu mazdaug apie 1000LT
uz GIMDIMA 400LT.
iDOMIAUSIAI kad mano<ir mano vaikelio gyvybe isgelbejo visai kitas daktaras<kadangi mane operavo,ir operacija buvo labai sunki,pati Vilija iskvete ta daktara.IR JIS PUIKUS.ROGALSKIS.
Jis tik uz gimdima ima apie 1000lt.Mano atveju jis mate,kad viskas blogai-vaikas jau nekvepavo,o man sirdis sustojo operacinei
NE VIENO LITO NE PAEME!!!
Visa nestumo laikotarpi Vilija buvo tokia gerute,o kaip atvaziavau gimdit tai ir pagailiejau kad ne pas LINDA nuvaziavau.....
Mano drauge negaliejo pastot iki 30 metu.Taigi as patariau nueit pas Linda.32 metu<ji jau turejo labai grazu berniuka!
P.S.as apsikvailinau-visus siunciu pas Linda<o pati nuotikiu eskotoja,tik gaila kad del to kencia dar kiti,ir as pati.
O Lindai LaaaaBAI ACIU,kad mano sese taip lengvai pagimde,ir kad mergytei viskas gErai.As jos krikstamote!
Atsakyti