Apie Kitoviene tik gerai ir labai gerai

Esu traumuota ligoniniu, nes praeitas nestumas baigesi tragiskai, tad esu nervuota kiek isteriska ir nekenciu ligoniniu. Per stebukla vel pastojau ir pradejo teplioti, tad kad ir kaip nekesciau gydytoju ir gydymo istaigu, vis tik nulekiau i VGN, pataikiau ant Kitovienes, ji labai rupestingai iskart apziurejo, paskyre visus reikiamus tyrimus, labai viska reaktyviai greitai ir atsakingai, nors as tik pagal siuntima ir pataikiau ant jos budejimo. Veliau paklausiau ar galeciau pas ja nestumo metu lankytis, ji lyg ir sutiko, bet as isbuvus nakti ligonineje, negalejau ten uzmigti, man tose istaigose kazkokia isterija uzeina, vos nakti neisejau namo.. Tad ryte pasakiau Gyd. Kitovienei jog privalau vaziuoti namo, nes mano psichai patiriami cia, tikrai nestumui nepades.. Ji kiek supyko, pasake kad esu suaugus moteris tureciau buti kantresne ir t.t.. Siaip ji teisi, be to ji pagulde mane i ligonine, kai kita kuri jau prieme mane su daigtais kai atvaziavau paklause "ko cia mane isvis gulde tik del kraujuojanciu isskyru"... Bandziau Kitovienei duoti pinigeliu, ji nepaeme! Kaip suprantu kazkas cia minejo jog gydytojai nepatiko kad apsilanke pas ja ne nuo pradziu.. Man regis Kitoviene turi labai dideli atsakomybes jausma ir manau toki elgesi galima pateisinti, jog stebint nestuma nuo pradziu, jai butu geriau prognozuoti ateities eiga, ta prasme manau, jog jai patinka kai ji uz viska atsakinga nuo pradziu ir gali viska teisingai suplanuoti, na tokia moteris kuri megsta tvarka..
O pati dabar manau, jog ji nelabai nores, kad buciau jos globojama kai vos ne su triuksmais isvaziavau, nors ir atsiprasiau uz savo elgesi, bet galvojau apie leliuka, nes tikrai ligonineje labai stresavau

Bandysiu vistiek pas ja isiprasyti, nes tikrai labai gera Gydytoja. Jos globojama jausciaus stabiliai. Nesvarbu net jei reiks visa alga palikti, po paskutines netekties, net jei tureciau milijonu viska atiduociau, kad tik leliukas gimtu sveikas gyvas, pinigai uzdirbami.
O va tiesa, ryte atejus vedeja, tai labai nemaloni, salta. Ji turejo apziureti mane pries isleidziant, nes pati reikalavau namo, tai baisiai grubiai, toks jausmas kad butu ten visa ranka sukisus, uzspaude kazka viduje baisiai, net dabar maudzia pilva (cia siandien ryte viskas buvo)..Taip nemaloniai, sako "eikit pasirasykit kad pati isvaziuojat, nes gryzus namo persileisit ir panasiai, o mes kalti busim".. Tas jos "persileisit" tai irgi ziauru, iskart gasdint.. Labai nepatiko fe. Po to, kai Kitoviene labai svelniai, apziurinejo, eme tepinelius ir visa kita (jokiu nemaloniu pojuciu nejutau), tai ta vedeja kaip mesininke atrode, labai nemalonu. Na nezinau, gal taip turi ten skaudziai spausti kad patikrinti, bet nebenoreciau niekada daugiau to jausti, net issigandau del leliuko.. Prirasiau zodziu cia daug, bet as UZ tokias gydytojas, kaip Kitoviene!