Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. A.Kitovienė

QUOTE(Merida @ 2007 05 22, 18:05)
vakar buvau VGN ir tariausi su kita gydytoja, bet sutikau nestukes, kurios norejo su Kitoviene tartis, tai jom nepavyko su ja susitart. Kitoviene sake nebevazinejanti naktim, nes nebeturi sveikatos. Priima tik per budejima savo. Sake, kad ,,atvaziuokit nesitarusios ir visos pagimdysit, viskas cia pas mus gerai".

Na tada aisku verysad.gif reikes su kuo nors kitu susitart. Aciu uz paaiskinima
Atsakyti
mano drauge ir pas ja gimde, liko labai patenkinta taciau ir sake, kad jau nelabai daug apsiima gimdymu ir tai pagrinde tik per budejima, tai va...
Atsakyti
Patarčiau kreiptis į gyd.Škutaitę. Kai tariausi su ja dėl gimdymo, tai ji minėjo, kad yra tokių gydytojų, kurie jau pavargę nuo tokio darbo. Tačiau ji patikino, kad bet kurio atveju, ji atvažiuos, nesvarbu kurią valandą nakties paskambinčiau.
Atsakyti
QUOTE(kriste5 @ 2007 05 22, 15:20)
As skambinau gyd. Kitovienei tartis del gimdymo, o ji paklause ar ruosiates pati gimdyti, o kai pasakiau kad taip, tai ji sako as jau i gimdymus nebevazineju  verysad.gif Nesupratau g.gif  Gal kas taretes dabar su ja?

Gimdziau pries keturis menesius, iki gimdymo likus mazdaug 3 savaitems, buvom atvaziave i VGN susitikti su gydytoja Kitoviene, kaip ir susitarem del gimdymo, aptarem visas detales. Deja, kai prasidejo gimdymas - nakti - ji neatvaziavo. Labai greitai isgaravo musu su vyru ramumas, kad ruosiames gimdyti susitare, tad turetu buti lengviau smile.gif Gerai, kad viskas susikloste gerai - likome labai patenkinti budejusios gydytojos pagalba gimdymo metu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnieska: 02 birželio 2007 - 20:58
as lankiausi pas Kitoviene ir gimdziau pas, tikrai super gydytoja thumbup.gif gaila jau VGN ji nebedirba verysad.gif siaip del to, kad gali neatvaziuoti gimdymui prasidejus ji ispejo, nes turi senus sergancius tevus, bet zadejo pasirupinti, jei pati negaletu dalyvauti, bet dalyvavo thumbup.gif gimdyma atsimenu tik labai gerai 4u.gif
Atsakyti
Taip, ji is tiesu jau VGN nebedirba. Siuo metu lankausi pas ja privaciai, o budi ji Trakuose smile.gif Kad gali neatvaziuoti ispejo ir mane, bet sake tikrai pasirupins biggrin.gif
Atsakyti
Labai gera daktare,gaila kad nebedirba VGN. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2007 06 23, 09:05)
Taip, ji is tiesu jau VGN nebedirba. Siuo metu lankausi pas ja privaciai, o budi ji Trakuose smile.gif  Kad gali neatvaziuoti ispejo ir mane, bet sake tikrai pasirupins biggrin.gif

kaip gaila,kad nabedirba vgn, o aš svajojau pas ją antrą gimdyt verysad.gif Gal žinot, kur ji privačiai dirba?
Atsakyti
QUOTE(Kontautė @ 2007 07 02, 16:27)
kaip gaila,kad nabedirba  vgn, o aš svajojau pas ją antrą gimdyt  verysad.gif  Gal žinot, kur ji privačiai dirba?

Zinom bigsmile.gif Didlaukio 51a mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2007 07 04, 16:08)
Zinom bigsmile.gif  Didlaukio 51a mirksiukas.gif

o, visai šalia thumbup.gif Gal gali parašyt jos tel.į a.ž ? o kokios čia patalpos? Daugiabutis?
Atsakyti
Perkliu temą į kitą skyrelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kontautė @ 2007 07 04, 17:52)
o, visai šalia  thumbup.gif  Gal gali parašyt jos tel.į a.ž ? o kokios čia patalpos? Daugiabutis?

Patalpos yra pirmamegyvenamojo namo name, namas naujas biggrin.gif Tuoj parasysiu tel 4u.gif
Atsakyti