QUOTE(Išdykutė @ 2006 08 15, 18:57)
Gal kas gali daugiau ką nors pasakyti apie Kitovienę? Nes man ją rekomendavo mano pačios ginekologė, bet vis tiek norisi daugiau sužinoti. Be to ar iš viso įmanomas toks variantas, jog su gydytoja susipažinčiau tačiau išanksto nemokėčiau? Nes apskritai dar nesu apsisprendusi ar mokėsiu, turputi daug atseina...
Šiaip tiktų bet kokia informacija, nes apskritai visuomet jos truksta

Šiaip tiktų bet kokia informacija, nes apskritai visuomet jos truksta

sveikutė. apie Kitovienę galiu pasakyti - super. tikrai patariu lankytis ir tartis dėl gimdymo priėmimo. iš anksto mokėti reikia tik už vizitą. žinai, man taip pat atrodė brangu, bet labai džiaugiuosi bendravusi su šia gydytoja. už gimdymą mokėjau tik išeidama namo. be to, darė Cezarį, tai buvo baisu, bet gydytoja pasitikėjau ir ne be reikalo. labai gražiai sugijau, labai prižiūrėjo. VGN dirba pažįstama akušerė, kuri man ją rekomendavo. ačiū ir jai, nes padėjo išspręsti labai svarbu gyvenimo klausimą. pinigėlių būna gaila dažnai. bet kai pagalvoji apie būsimą vaikelį, tai manau geriau nenueiti keliskart į grožio saloną, bet pataupyti vardan savo sveikatos ir vaikučio saugaus atėjimo į pasaulį