Įkraunama...
Įkraunama...

Forever living papildai

QUOTE(Para @ 2013 01 29, 23:05)

P.S. kvapai tai ir man tragiški schmoll.gif

Ir man, bet kaip laikosi doh.gif - kokias 10 val. nuplaut negalėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia visada su kvapais taip, kuo jie tau nemalonesni, tuo ilgiau juos užuodi. Sakoma jeigu tau tinka kvapas, tai tu turi jų neužuosti, tik kiti. Bet čia jau tikriausiai kita tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 29 sausio 2013 - 22:19
Žodžiu, svarbiausia būti sveikiems ir išmokti užbėgti ligai už akių thumbup.gif Kur FLP mums tikras pagalbininkas bigsmile.gif thumbup.gif
O jei gydytoja vartoja flp papildus, vadinasi, jau mąsto ir nėra vien tik chemijos auka...

Aš atsakomybę prisiėmus ant savo pečių daugeliu atveju. Juk mes mamos matom, kada jau tikrai negerai ir kada laikas lėkt pas gyd. Kitą kartą nulekiu šiaip, pasitikrinimui, o dėl gydymo aiškinu, kad pasirinksim patys. Jau manim pasitiki, nes mano vaikai ne uš tų, kur nuolat serga ir nuolat lankosi pas gyd.

Nors va, dabar esam susidūrę su begaliniu lojančiu kosulu ir jau savaitė nesugebam jo net "sušildyti". Buvom pas gyd. kraujas geras, plaučiai švarūs... Nesuprantu, kas per velnias blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2013 01 30, 10:18)
Nors va, dabar esam susidūrę su begaliniu lojančiu kosulu ir jau savaitė nesugebam jo net "sušildyti". Buvom pas gyd. kraujas geras, plaučiai švarūs... Nesuprantu, kas per velnias  blink.gif  doh.gif

Bandykit inhaliacijas su šilančiu FLP tepalu. Prie laringitinio kosulio inhaliacijos geriausiai padeda. Sveikit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Konsuela @ 2013 01 30, 13:23)
Bandykit inhaliacijas su šilančiu FLP tepalu. Prie laringitinio kosulio inhaliacijos geriausiai padeda.  Sveikit smile.gif

užtekdavo pikio + c vit ir šildančiu įtrinti thumbup.gif
Mes net inhaliatoriaus neturim, nes nereikėjo niekad doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2013 01 30, 15:19)
užtekdavo pikio + c vit ir šildančiu įtrinti  thumbup.gif
Mes net inhaliatoriaus neturim, nes nereikėjo niekad  doh.gif

Tai galima ir be inhaliatoriaus ką nors sugalvot smile.gif
Maniškė kai maža būdavo tai mes sėdėdavom vonioj susivyniojusios į pleduką, virš karšto vandens dubens ir abi kvėpuodavom (Eucabalio tepalą tirpindavau, atrodo, ar kažkaip pan.) biggrin.gif O dabar šildantis valdo smile.gif Jis gi su eukaliptu wink.gif
Atsakyti
Man nuo šildomo priklausomybė atsirado, vyras juokiasi, kad nuo visų ligų, bet ir pats naudoja
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2013 01 29, 18:44)
norint pasiekti kuo geresnių rezultatų, rekomenduojama BENT 3 mėnesius. Kartu būtų super sugert pakuotę probiotiko  thumbup.gif
o mes irgi geriam alavijų ir uogų sultis  thumbup.gif

na tai, dar mane paprotinkit wink.gif
tai man pradet viska nuo sulciu? o tuo paciu dar kazka vartot galima? probiotikus? papildus? taip galima ar taip reikia smile.gif
o vaikuciam irgi - pradet nuo sulciu ir tuo paciu vitaminus galima? ar irgi probiotikus? ir 4m ir 1.5m vaikuciams galima?

zemai lenkiuos uz visas konsultacijas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(makse* @ 2013 01 31, 15:33)
na tai, dar mane paprotinkit wink.gif
tai man pradet viska nuo sulciu? o tuo paciu dar kazka vartot galima? probiotikus? papildus? taip galima ar taip reikia smile.gif
o vaikuciam irgi - pradet nuo sulciu ir tuo paciu vitaminus galima? ar irgi probiotikus? ir 4m ir 1.5m vaikuciams galima?

zemai lenkiuos uz visas konsultacijas smile.gif 4u.gif

pradedam nuo sulčių, dvi savaites jas pagėrus įvedam probiotiką ir tada geriam kartu, paskuj pabaigiam sultimis. Galima papildomai papildus gerti pagal poreikį.m. vaikučiui duočiau probiotiko ir sulčių. O 1,5 m., tai bent jau manoji sulčių neima, bet vitaminus godžiai valgo smile.gif Jei neserga dažnai, tai probiotiko neduočiau. g.gif
Atsakyti
Paguldė mane gripas doh.gif Gydausi FL propoliu, laukiu sveikatos sugrįžtant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 02 06, 16:34)
Paguldė mane gripas  doh.gif  Gydausi FL propoliu, laukiu sveikatos sugrįžtant  ax.gif

Dar pridėkit česnako kapsules ir ežiuolę mirksiukas.gif Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2013 02 06, 16:45)
Dar pridėkit česnako kapsules ir ežiuolę mirksiukas.gif Sveikit 4u.gif

Ačiū, bandau sveikti, "valgau" vitaminą C, žiedadulkes, o česnaką savo augintą naudoju
Atsakyti