Įkraunama...
Įkraunama...

Forever living papildai

super FL produktus!as vartojau jau metus!jokiu problemu!Uzvakar pradejau gripu,kosejau,gerkles skausma.isgeriau biciu piki,cesnaka ir pomeston.siandien beveik sveika ir nebeskauda gerkles thumbup.gif .Mano tevai vartojo clean pries men.dabar jie numete 10kg,negali patikejo,net apsidziauge.gal as pradesiu vartoti clean kita savaite,nes esu apkunoke! unsure.gif tikiuosi man pasiseks! rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(romadra @ 2013 02 08, 17:50)
super FL produktus!as vartojau jau metus!jokiu problemu!Uzvakar pradejau gripu,kosejau,gerkles skausma.isgeriau biciu piki,cesnaka ir pomeston.siandien beveik sveika ir nebeskauda gerkles thumbup.gif .Mano tevai vartojo clean pries men.dabar jie numete 10kg,negali patikejo,net apsidziauge.gal as pradesiu vartoti clean kita savaite,nes esu apkunoke! unsure.gif tikiuosi man pasiseks! rolleyes.gif

Dar viena yra problemu neseniai supykom su drauge,ji mane kaltino del FL produktus.Ji sirgo kruties veziu nuo FL produktus?Ji vartojo beveik 2 men.Ar tikrai kalta produktus?Taip pat jos sunus yra zvyneline,viska bande tepti is forever liv.produktus jau 4 men,bet nera gero rezultato.as nezinau kaip pasakyti draugei kas kalta FL ar kt?
Atsakyti
Dar viena yra problemu neseniai supykom su drauge,ji mane kaltino del FL produktus.Ji sirgo kruties veziu nuo FL produktus?Ji vartojo beveik 2 men.Ar tikrai kalta produktus?Taip pat jos sunus yra zvyneline,viska bande tepti is forever liv.produktus jau 4 men,bet nera gero rezultato.as nezinau kaip pasakyti draugei kas kalta FL ar kt?

Na vėžys taip greitai neatsiranda, kaip tu sakai, per du mėnesius. Net kvaila būtų kaltinti. Paklausk kokius dezodorantus naudojo. Jeigu tuos, kurie su aliuminiu būna (beveik visi jie su aliuminio oksidu, nes gerai stabdo prakaitavimą), tai labai dažna krūtinės vėžio priežastis. Na jau ir kvailam aišku, kad nuo pažasties iki krūtinės nėra nei vieno sprindžio (bandau primityviai paaiškinti), limfmazgiai ir tt.

FL produktai (ypač sultys) tai ne vaistai ir ne nuodai, tai greičiau produktai, kurie organizmui pačiam padeda susitvarkyti. Jeigu žmonėms FL produktus pateiksime kaip vaistus, tai jie lauks greito rezultato, na kaip su analgino tablete (skausmas praeina po pusvalandžio) ir t.t. Jie tik daro gerą darbą mums nematant ir dažnai nejaučiant. (Gal todėl aš ir nesiūlau niekam, o tik pati vartoju šiuos produktus)

Jeigu teršėm organizmą 20,30,40 ar dar daugiau metų, tai nereikėtų norėti,per kelis mėnesius sulaukti stebuklų.
Na paklausk savo draugės kiek laiko ji gyveno sveikai (maitinimas, kosmetika, be streso, sportavo, galų gale vandens vartojimas), tada tegul kaltina ką nori. Aišku, tokia diagnozė skaudi, daugiau negu skaudi, bet lengviausia apkaltinti kažką kitą, o ne savo gyvenimo būdą. Sveikit, ir nenutraukit draugystės, tikriausiai nuo tokios žinios viskas gali išmušti iš vėžių.
Dėl žvynelinės tai manau irgi reikėtų apsišarvuoti kantrybe. Mano odytei labai patiko HA, Jis drėkina oda iš vidaus, tiesiog nebelieka jokio tempimo, noro teptis kokiais kremais, atrodo sveikai, be to kur dar pliusas sanariams ir žarnynas susitvarkė (dirbu sėdimą darbą, tai problemų turėjau). Dar pati esu naudojusi Lycium - labai stiprus antioksidantas (rašiau ankstesniuose puslapiuose), taip pat vitaminas C - kai išgėriau visą buteliuką, tik tada pastebėjau, kad išnyko ant veido buvusi pigmentinė dėmė (pupelės dydžio), esu strazdanota ir prieš kokius 3 metus buvo atsiradusi tokia didelė "strazdana" bigsmile.gif . Tai šitie produktai,kurie turėjo teigiamą poveikį mano odai.
gal tavo draugei ir sūnui reikėtų dar kažkokio produkto, tik aišku tokioje situacijoje, kai žmogus nebetiki niekuo, sunku net kalbėti, nes nebesiklauso.

Sergantiems vėžiu negalima bičių žiedadulkių, apskritai B grupės vitaminų - skaičiau protingose knygose smile.gif

Žinau atveją jai egzema pranyko pakeitus gyvenamą vietą. Tai va taip va būna.

Kiekvienas turi atrasti savo būdą kaip pasveikti, galima tik patarti arba pasakyti ką pats tokiu atveju darytum, sprendimą priimam asmeniškai kiekvienas už save. Ir dar pridėsiu, kad reikia pasitarti su gydytoju.

Ar gėrė sūnus sultis, ar tik tepa, ir kaip reguliariai tepa?

P.S. neužtenka vien tepti iš išorės, reikia ir "iš vidaus" išsišluoti šiukšles iš organizmo. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 02 08, 20:43)
P.S. neužtenka vien tepti iš išorės, reikia ir "iš vidaus" išsišluoti šiukšles iš organizmo.  lotuliukas.gif

jos sunus gere jau 12 sulciu buteliu,probiotikai,aloe gelis,muilas,propolis,ir kt vartojo 4 men.
Atsakyti
QUOTE(romadra @ 2013 02 08, 23:19)
jos sunus gere jau 12 sulciu buteliu,probiotikai,aloe gelis,muilas,propolis,ir kt vartojo 4 men.

Tikrai nemažai suvartojo. Propolį aš asmeniškai naudoju tik vietoj antibiotikų. Na gal dar reikėtų apsišarvuoti kantrybe, pagerti antioksidantų (aš jais sužavėta). Antioksidantų pasirinkimas tai labai didelis FL produkcijoje.

Ar nebuvo pradžioje jokios reakcijos, kaikuriems, girdėjau, būna pablogėjimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 08 vasario 2013 - 21:43
Sveii. Kazkurioj platintoju svetainej paskaitinejau klausimus-atsakymus. Radau toki atsakyma, kad biciu pienelio nerekomenduojama gerti paugliams brendimo laikotarpiu. Labai pasidare idomu, kodel? Gal kuri zinote?
Atsakyti
Lytinio brendimo laikotarpiu nepatartina vartot dėl didelio lytinio hormono kiekio esančio bičių pienelyje. Taip pat bičių pienelį ir žiedadulkes geriau gerti pirmoje dienos pusėje, nes jos tonizuoja ir gali būti sunku užmigti.
Per daug turėsite energijos mirksiukas.gif , nebent miegoti nenorite lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 10 vasario 2013 - 17:00
Tai mat kaip idomu. Tai gal ir propolio geriau nevartoti? Ten irgi ieina ir pienelis.
Mergaitei 13 metu, jau pora kartu turejo votis ( furunkulai puliniai), tai labai bijau, kad jie nesikartotu. Gyd.sake, kad paaugliams jie auga del didelio harmonu kiekio brendimo laikotarpiu. Na as tuoj puoliau stiprinti organizma, cesnaku kaps.ir propoliu.
Dabar jau nezinau ar gerai dariau. Gal jus ka galite patarti. Ka FL pavartoti tokio amziaus mergaitei.
Aciu.
Atsakyti
Nu del lieknejimo programos vel man kazkas netinka doh.gif .Tas tris dienas viskas ok,krito svoris,o nuo ketvirtos kas ryta po kelis simtus gramu virsaus.Tai kiek suprantu,daba organizma i soka ivariau,ir ka gavo papildoma sandeliuoja.Man tokiu bajeriu nereikia doh.gif .Bandysiu ne taip drastiskai.Kiekviena pirmadieni paskirsiu iskrovos diena su miltukais,o paskui maitinsiuos saikingai ir po sesiu nevalgysiu.Ziuresiu gal taip su savo organizmu susitarsiu.Be to,kiek laikiaus penkias dienas,tiek i wc nejau doh.gif .Kaip sakoma,kas vienam tinka,nereiskia,kad tiks kitam.Kiekvienam savo.

O dabar noreciau paklausti patarimo,bet ne apie papildus.Koki superini krema patartumete naudoti vystanciai odai?Moteryte ne per daugiausia pinigu turi,kad galetu investuoti ir is vidaus,ir is isores.Butu labai idomu suzinoti. smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Danačka @ 2013 02 10, 20:13)
Tai mat kaip idomu. Tai gal ir propolio geriau nevartoti? Ten irgi ieina ir pienelis.
Mergaitei 13 metu, jau pora kartu turejo votis ( furunkulai puliniai), tai labai bijau, kad jie nesikartotu. Gyd.sake, kad paaugliams jie auga del didelio harmonu kiekio brendimo laikotarpiu. Na as tuoj puoliau stiprinti organizma, cesnaku kaps.ir propoliu.
Dabar jau nezinau ar gerai dariau. Gal jus ka galite patarti. Ka FL pavartoti tokio amziaus mergaitei.
Aciu.

Mano panelei taip pat kėlėsi tokie baisingi spuogai ant veido (na ne tie paprasti), po to - randelis. Tai aš daviau propolį. Ir dar labai gerai padėjo, Vitaminas C, sakyčiau geriausiai. Sultis gėrė anksčiau, pagėrus pradžioje išsikelia baisinga votis, tada nustoja. Bet apskritai,tai ta kova su tomis bjaurybėmis vyksta nuolat. Dar užmiršau, jai labai patinka tie kremai su propoliu, sako, kad padeda, taip pat grynas aloe žele.
Na o mano panelė senai jau iš paauglystės amžiaus išaugo, bet su spuogais kova dar tebevyksta.
Na o FL propolyje tai pienelio neturėtų būti daug, vistik pagrindas tai propolis. Gal nesubręs anksčiau negu reikia g.gif mirksiukas.gif
Aš pati mąstau, gal vertėtų pavartoti probiotikus arba HA, bet dar esu apmąstymuose g.gif Nes viskas prasideda žarnyne, jei ten tvarkoje, tai visur tvarkoj, o ir HA, ir probiotikai, sutvarko visas žarneles.
P.S. jokiŲ traškučių

Papildyta:
[quote=Dusetelle,2013 02 10, 21:41]
Nu del lieknejimo programos vel man kazkas netinka doh.gif .

Man atrodo, kad valgio nereikėtų riboti ir po 6 val. bet reikia valgyti baltyminį valgį, pvz varškė liesa, žuvis troškinta, jogurtas, kefyras. Svarbu vakare neprivalgyti angliavandenių, pvz košių, įvairių vaisių, o ypač bandelių. Angliavandenių turintį maistą valgyti ryte. manyčiau ir kokteilis tiktų vakarienei. mirksiukas.gif
Gal jūs mažai geriate vandens schmoll.gif, todėl ir penkias dienas... mirksiukas.gif , reikia išgerti 2 litrus vandens, bet ne kitokio skysčio.
Nenusiminkit, ir neapleiskit jeigu jau pradėjote, tai gal tokia organizmo reakcija, mes gi visi skirtingi. Jei pasiryžote, tai tik žiūrėkite į priekį, o nežvilgčiokite atgal bigsmile.gif
Papildyta:

Koki superini krema patartumete naudoti vystanciai odai?Moteryte ne per daugiausia pinigu turi,kad galetu investuoti ir is vidaus,ir is isores.

Manyčiau tiktų drėkinantis kremas (su violetiniu ruoželiu). Bet vietoj kremo galėtų naudoti HA, tai kremo, po kurio laiko, tikrai nebereiks mirksiukas.gif Dar geras sprendimas būtų vitaminas C - kai atsiranda pigmentinės dėmės (bandžiau, veikia) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 10 vasario 2013 - 23:51
Aciu Para uz patarimus. Imsimes veiksmu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Danačka @ 2013 02 11, 10:49)
Aciu Para uz patarimus. Imsimes veiksmu  4u.gif

Dėl spuogelių, tai didelę įtaką turi maistas. Būdavo jeigu suvalgo traškučių pakelį, tai po dienos, jau iš formuojasi spuogas. Čipsų atsisakė visiškai. Bet ir taip, jeigu tik koks nesveikesnis maistas, tai taip ir keliasi spuogai.

Prisiskaičiau dėl vandens vartojimo trūkumo, kokios būna pasekmės, ir padariau išvadą, kad mažai geriame, todėl ir kaupiasi toksinai organizme. Tai va taip mergaitės, pradėkim nuo H20 + aloe, ir būsime gražios ir sveikos. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
na va, gavau pirma uzsakymuka, pulsim vartot smile.gif
patarkit kas zinot, del vitamino c doziu vaikams. ar sita FL vit C galima vaikams?
aciu 4u.gif
Atsakyti