QUOTE(flight @ 2014 06 09, 12:01)
Man tik gaila, kad mano ir vyro esminis požiūris į pinigų poreikį skiriasi. Mano požiūris - jei pinigų trūksta, reikia surasti būdų jų užsidirbti. Vyro požiūris - jei pinigų trūksta, reikia sumažinti poreikius, kad ir iki minimumo.
Protingas žmogus visada galvos, kaip pinigų uždirbti daugiau, o ne kaip sutaupyti

Bet pritaikius abiejų sugebėjimus - jūsų uždirbti, jo - suptaupyti, rezultatas, manau, bus itin geras

gal tada ir taupymo bus galima atsisakyti
Papildyta:
Aš labai džiaugiuosi, kad uždirbu pakankamai ir galiu sau leisti, ką noriu, neprašydama vyro. Aš gal tik ne iš tų moterų, kur šmutkių ir kosmetikų prisiperka, taip save realizuodamos

Todėl ir vyrui gal ramu, kad leidžiu prasmingiau pinigus
Aišku, labai patraukliai atrodo idėja, kad galėtum nedirbti, o būti išlaikoma, bet nežinau, ar tikrai būtų gerai

Dabar aš nebijau, kad mane vieną dieną paliks ir aš neturėsiu kaip už šildymą susimokėti ar kitas išlaidas pasidengti
Vyras irgi uždirba pakankamai, todėl šeimyninį biudžetą pildom abu po lygiai, bet buvo laikas, kai jis, pradėjęs savo verslą, buvo finansiškai nestabilioje situacijoje, aš tuomet už komunalinius sumokėdavau, bet jeigu negalėdavo sau kažko nusipirkti (kad ir brangesnio rūbo), nepuldavau jam pirkti, nes vyras tikrai turi ieškoti būdų uždirbti, o nepajutęs trūkumo (jei moteris jam tai kompensuos), nebus motyvuotas to daryti.