Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(lisik @ 2012 01 04, 17:20)
anksciau naudojau Weet, o sis 3 kart pigesnis ir nei kiek neprastesnis.

o kur perkat jį?
Atsakyti
Papildyta:
noreciau labai pagirti si depiliacijos krema smile.gif

anksciau naudojau Weet, o sis 3 kart pigesnis ir nei kiek neprastesnis.

niekad nesukelia odos reakcijos smile.gif

user posted image

oooo, reiks paieskot butinai bigsmile.gif bigsmile.gif Kaip tik mano dabartinis prie pabaigos
Papildyta:
QUOTE(Apuokas @ 2012 01 04, 17:36)
o kur perkat jį?

manau Eurokos mirksiukas.gif
Atsakyti

o greit suveikia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 01 04, 18:36)
o kur perkat jį?

QUOTE(radulia @ 2012 01 04, 18:49)
oooo, reiks paieskot butinai  bigsmile.gif  bigsmile.gif Kaip tik mano dabartinis prie pabaigos
Papildyta:
manau Eurokos mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif as taip pat einu siandien pirkt dar viena pakuote, nes mano baigesi.

As perku Minsko IKI (Mados Zirmunuose) prekybos centro rusyje esancioje kosmetikos parduotuveje, ji anksciau vadinosi "Koslina", dabar kazkokia "Olive", ten daug lenkiskos ir baltarusiskos kosmetikos smile.gif galbut yra ir Eurokose.
Papildyta:
QUOTE(Inspiratative @ 2012 01 04, 18:56)
o greit suveikia? ax.gif

taip, mazdaug 4-5 minutes, maximum 7 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 04 sausio 2012 - 17:58
QUOTE(Fleur de force @ 2012 01 04, 15:00)
Ne, negrauzia, man tik aliejiniai yra nemalonus akims.
Pavadinimas ant pakuotes ,,raminamasis skystas akiu makiazo valiklis". Konsistencija jo kaip vandens smile.gif

Gal jis kažkuom panašus į šitą Garnier akių makiažo valiklį? Turiu tą Garnier, bet norisi išbandyti kažką kito, gal kas galit šiuos abu palyginti? Kuris geriau nuvalo, kurio sudėtis geresnė?
Papildyta:
Ir dar, gal kas esat bandžiusios Delia depiliacinius kremus? Kaip jie, ar lengvai pašalina plaukus? Šiaip naudoju Eveline ir Belle Jardin, bet Delia man rodos dar pigesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2012 01 04, 22:21)
Gal jis kažkuom panašus į šitą Garnier akių makiažo valiklį? Turiu tą Garnier, bet norisi išbandyti kažką kito, gal kas galit šiuos abu palyginti? Kuris geriau nuvalo, kurio sudėtis geresnė?

na matot, Fleur de force lygino ji butent su Biodermos vandeniu. O cia netas pats kas Garnier makiazo valiklis. Biodermos vanduo- tai yra micelinis vanduo, o valiklis- tai valiklis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2012 01 04, 23:38)
na matot, Fleur de force lygino ji butent su Biodermos vandeniu. O cia netas pats kas Garnier makiazo valiklis. Biodermos vanduo- tai yra micelinis vanduo, o valiklis- tai valiklis blush2.gif

A, tiesa, dar esu bandžiusi Eveline miceliarinį skystį - jis man prasčiau nuvalo akių makiažą už Garnier (nors daug kas Eveline labai gyrė)... Tai turbūt ir Lirene bus panašus į Eveline, irgi blogiau valys?... O gal aš iš jų per daug tikiuosi?
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2012 01 04, 22:47)
A, tiesa, dar esu bandžiusi Eveline miceliarinį skystį - jis man prasčiau nuvalo akių makiažą už Garnier (nors daug kas Eveline labai gyrė)... Tai turbūt ir Lirene bus panašus į Eveline, irgi blogiau valys?... O gal aš iš jų per daug tikiuosi?

na tarkim, man Biodermos vandenukas zymiai geriau nuvalo makiaza ir DIDELIS pliusas, kad negriauzia akiu, nesausino odos. O Garnier, deja, labai grauzia ir sausina. Tai vat dabar noriu Lirene isbandyti butinai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2012 01 04, 22:21)
Papildyta:
Ir dar, gal kas esat bandžiusios Delia depiliacinius kremus? Kaip jie, ar lengvai pašalina plaukus? Šiaip naudoju Eveline ir Belle Jardin, bet Delia man rodos dar pigesni  smile.gif

Man labai patiko Rasos makiažo valiklis rolleyes.gif negraužia akių,švelnus,malonaus kvapo
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2012 01 04, 19:20)

O viską pašalina? smile.gif
(Aišku, dar priklauso nuo plaukelių ax.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 04 sausio 2012 - 23:57
Man is pigesnes kosmetikos labai tinka ir patinka sios priemones:

Čistaja linija dilgeliu sampunas drinks_cheers.gif

user posted image

Čistaja linija abrikosu kauliuku sveitiklis

user posted image

Domashnije recepty sveitiklis kunui

user posted image
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2012 01 04, 22:47)

Esu bandziusi ir ta Garnier, kur nuorodoj, tai visvien man Lirene labiau patiko, jei su juo lyginant.
Atsakyti