Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Laumė* @ 2012 01 02, 14:26)
o kur perkate šią kaukę?

Pirkau Eurokos, kaip tik akcija buvo, tai nutariau išbandyt ir nenusivyliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cupcake @ 2012 01 02, 19:34)
Kur perkate? Kaip sudėtis? 4u.gif

Perku Eurokose, kitur nesu mačiusi, bet gal ir yra kur nors wink.gif O sudėties dabar negaliu pažiūrėti, bet žinau, kad tikrai nėra parabenų sudėtyje 4u.gif
Papildyta:
Gal kuriai teko naudoti šį losjoną?

user posted image

Labai įdomu, ar pakankamai drėkina 4u.gif Noriu nusipirkti vaikišką kūno losjoną, jie man atrodo patikimesni, švelnesni, mano oda labai jautri. Ar gal kokį kitą vaikišką galit parekomenduoti?
Atsakyti
user posted image

Labai įdomu, ar pakankamai drėkina  4u.gif Noriu nusipirkti vaikišką kūno losjoną, jie man atrodo patikimesni, švelnesni, mano oda labai jautri. Ar gal kokį kitą vaikišką galit parekomenduoti?

Eurokose tokių pilna ir dar Droge būna prie vaikiškų priemonių, bei Akropolio Maximoj,ten tai išvis kokių tik nori yra spalvų ir kvapų. O dėl drėkinimo,tai jie drėkina pakankamai,bet mano oda super sausa ir nelabai jai tinka šie losjonai tik rankoms naudodavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinelez: 02 sausio 2012 - 20:42
QUOTE(Orestes @ 2012 01 02, 19:54)
Noriu nusipirkti vaikišką kūno losjoną, jie man atrodo patikimesni, švelnesni, mano oda labai jautri. Ar gal kokį kitą vaikišką galit parekomenduoti?

Būtent Johnson's gamintojo prastos sudėtys, drėkinimo man irgi trūko. Bubchen kiek geriau, bet visgi priemonės suaugusiems man labiau tinka (tiek šampūnai, tiek kūno pieneliai) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(icing sugar @ 2012 01 01, 21:58)
Aš tai atradau šią plaukų kaukę.
user posted image

Mano plaukai labai slenka, veliasi po daugelio dažymų, tai vis išbandau ką naujo. Ši labai patiko. Didelių stebuklų gal ir nedaro, bet mažus - tikrai  smile.gif

bandziau sios serijos sampuna, labai gerai isplauna plaukus, bet nuolat naudojant sausina galvos oda ir plaukus rolleyes.gif

QUOTE(Orestes @ 2012 01 02, 19:14)
Mano pigios kosmetikos atradimas yra šis plaukų balzamas:

user posted image

Šiandien jau n-tąjį nusipirkau, 4.29lt, talpa - 500ml  thumbup.gif Daro viską, kas parašyta ant pakuotės - suteikia minkštumo ir blizgesio, maitina, drėkina. Su avižomis, tinka kasdieniam naudojimui. Ir užtenka ilgam, nes pakuotė milžiniška.Labai džiaugiuosi, kad kažkada viena konsultantė pasiūlė, į nieką nekeisčiau  wub.gif

man per skystas sis balzamas ir is vis visi pigesni balzamai/kaukes labai skystos, reikia daugiau tepti g.gif

pries pora savaiciu isigyjau
user posted image

Eveline akiu piestuka su orchidejom, puikiai tinka mano jautriai paakiu odai, pirmus kartus truputi lyg grauze, bet dabar jau ne smile.gif
labai patogus ipakavimas, naudojant net trumpa laika jau matau rezultata thumbup.gif naudoju tik vakarais, nes pasitepus ryte ir einant po valandos i lauka kazkoks nemalonus jausmas, lyg salta paakiu odai unsure.gif bet vasara bus super priemone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(icing sugar @ 2012 01 01, 20:58)
Aš tai atradau šią plaukų kaukę.
user posted image

Mano plaukai labai slenka, veliasi po daugelio dažymų, tai vis išbandau ką naujo. Ši labai patiko. Didelių stebuklų gal ir nedaro, bet mažus - tikrai  smile.gif

Kaip tik turiu sia kauke, ji labiau skirta plauku saknims stiprinti nuo slinkimo. o ne patiems plaukams 4u.gif
Pirkau eurokos apie 7-8lt

QUOTE(Orestes @ 2012 01 02, 18:14)
Mano pigios kosmetikos atradimas yra šis plaukų balzamas:

user posted image

Pilnai sutinku, pakuote milziniska, plaukai minksti.
bet issiplovus mano plaukai isvis tampa nepaklusnus, manau si kauke tinkama labiau riebiems plaukams, nes mano issauseja, isvis bardakas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 01 03, 08:49)
pries pora savaiciu isigyjau
user posted image

Eveline akiu piestuka su orchidejom, puikiai tinka mano jautriai paakiu odai, pirmus kartus truputi lyg grauze, bet dabar jau ne  smile.gif
labai patogus ipakavimas, naudojant net trumpa laika jau matau rezultata  thumbup.gif naudoju tik vakarais, nes pasitepus ryte ir einant po valandos i lauka kazkoks nemalonus jausmas, lyg salta paakiu odai  unsure.gif bet vasara bus super priemone  smile.gif

kiek kainuoja sis piestukas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(merselle @ 2012 01 03, 09:51)
Pilnai sutinku, pakuote milziniska, plaukai minksti. 
bet issiplovus mano plaukai isvis tampa nepaklusnus, manau si kauke tinkama labiau riebiems plaukams, nes mano issauseja, isvis bardakas  doh.gif

Nu va kaip skirtingai, mano plaukai sausi, tačiau šis balzamas puikiai sudrėkina doh.gif Dėl to taip ir džiaugiuosi, jį atradusi.
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2012 01 03, 12:12)

~9,60-10lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 01 03, 09:49)
Eveline akiu piestuka su orchidejom, puikiai tinka mano jautriai paakiu odai, pirmus kartus truputi lyg grauze, bet dabar jau ne  smile.gif
labai patogus ipakavimas, naudojant net trumpa laika jau matau rezultata  thumbup.gif naudoju tik vakarais, nes pasitepus ryte ir einant po valandos i lauka kazkoks nemalonus jausmas, lyg salta paakiu odai  unsure.gif bet vasara bus super priemone  smile.gif

O tai koks poveikis šio pieštuko?
Atsakyti
LolitCafe o kur pirkot paakiu krema? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2012 01 03, 12:12)

iki 10lt

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 03, 13:55)
O tai koks poveikis šio pieštuko?

turiu problema patamsejusius paakius, o ir maiseliai kartais buna po nemiegiu naktu soske.gif
pradejus naudot si piestuka paakiu oda ne tokia tamsi, na visai kitoks zvilgnis rolleyes.gif
beja, nors sis piestukas serumo pavidalo, bet drekinimo pakanka smile.gif

QUOTE(liusinda @ 2012 01 03, 14:16)
LolitCafe o kur pirkot paakiu krema? 4u.gif

pirkau Martinoje, ju yra 3 ar 4 rusiu mirksiukas.gif
Atsakyti