QUOTE(meow @ 2012 01 18, 15:45)
tai gal tada Prisca II iškart darys
Bet ar prisca2 nera daromas nuo 14 sav.+3 d.? Tai kažin ar darys 14 sav.

Šiaip patarimų prisiklausiau, kad geriau pagulėti, be to asmeniškai man šiek tiek dilgčiojo pilvą, lėčiau ėjau, jautėsi man pilvas, o grįžus truputį numigau, tačiau vis tiek visą vakarą prasisukau virtuvėj, tik stengiausi saugotis
  Šiaip patarimų prisiklausiau, kad geriau pagulėti, be to asmeniškai man šiek tiek dilgčiojo pilvą, lėčiau ėjau, jautėsi man pilvas, o grįžus truputį numigau, tačiau vis tiek visą vakarą prasisukau virtuvėj, tik stengiausi saugotis   dar magnį gėriau, bet daktaras ir to neliepė.
 dar magnį gėriau, bet daktaras ir to neliepė.   , aš tik kažko paklausiau ir vsio, gal 5min. prieš mane buvę porą moterų ilgiau užtruko. Dar reikėjo pasirašyti tokį baisų (kai pasiskaičiau dėl rizikos) sutikimą, norėjosi pabėgti, na bet taip reikia, niekur nedingsi
 , aš tik kažko paklausiau ir vsio, gal 5min. prieš mane buvę porą moterų ilgiau užtruko. Dar reikėjo pasirašyti tokį baisų (kai pasiskaičiau dėl rizikos) sutikimą, norėjosi pabėgti, na bet taip reikia, niekur nedingsi   

Tai reiskia, kad sis kartas buvo grynai gamtos klaida .... ju zodziais.....
  Tai reiskia, kad sis kartas buvo grynai gamtos klaida .... ju zodziais..... 

dabar labai bijau ,kad nebutu persileidimo ,nezinau ne ant kurio sono miegoti
 dabar labai bijau ,kad nebutu persileidimo ,nezinau ne ant kurio sono miegoti  .visa nakti miegas skraide kazkur kitur vien tik mintis ,mintys ,mintys .gal yra kokiu raminanciu arbatu nescioms?ar siaip kokio valerijono arbatos galima gerti?nes vaikscioju kaip zombis
 .visa nakti miegas skraide kazkur kitur vien tik mintis ,mintys ,mintys .gal yra kokiu raminanciu arbatu nescioms?ar siaip kokio valerijono arbatos galima gerti?nes vaikscioju kaip zombis