Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Mergaites iskilo toks klausimas man, kai pvz. daromas priscaI uzpildomas siuntimas ant kurio parasytas svoris, gimimo metai rauksles didis ir nestumo laikas ir kai jau daromas tas tyrimas ir pareina atsakymas cia buna grinai kraujo atsakymai ar jau buna kombinuotas atsakymas? g.gif
Ar jau gave kraujo atsakymus genetikai padaro eho ir kombinuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 24 sausio 2012 - 15:15
QUOTE(Klauda @ 2012 01 24, 12:05)
Gal galite paaiskinti, ka reiskia per velai?  g.gif
Papildyta:
is smalsumo: kas pasikeicia su kaklo rauksle po 13sav? ir kodel jos negalima ismatuoti?

tai reiskia, kad tik tuo laikotarpiu jis suteiks info apie galima Dauno sindroma. kitu laikotarpiu jos matmenys nieko nesako schmoll.gif
Papildyta:
smile.gif+2012 01 24, 12:12-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 01 24, 12:12)
as tai manau, kad vis tiek ne pirmos mes tokios, kuRios ateina su velesnem savaitem, manau gydytojai turi tureti kazkokia tai skaiciu skale kas liecia sprando rauksle, nemanau, kad jos ismatuoti nebegalima

as buvau gavusi talonelis pas genetikus tik 17sav, tai sparndo rauksle dariausi 12 savaite kitur, kad tureciau atsakyma ir nesiausi ji pas ganetikus.
Papildyta:
QUOTE(nebyli asara133 @ 2012 01 24, 12:34)
Laba diena.
Norma, smagu kad kariotipo atsakymai geri. Tikiuos, kad kitą kartą D atsiųs jums sveiką ir stiprų mažylį.
Vasario 7 d ir aš važiuoju pirmai konsultacijai. Šiandien netikėtai atsilaisvino viena laisva vieta ankstesniam vizitui thumbup.gif Bus 11 sav+6 d., tai tikiuos, kad pamatuos kaklo raukšlę ir padarys Prisca1 tyrimą.

Kaip tik toks laikas kokio ir reikia, super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalas @ 2012 01 24, 14:22)
Sveikutes,

labai prasau Jusu pagalbos.
Gydytoja siuncia genetiniams tyrimams (man 36), liepe pasiskambinit uzsiregistruoti. kaip suprantu galima registruotis ir internetu (nenoriu skambineti darbe, bendradarbiai girdetu mano pokalbius).
kaip reikia ta padaryti ? uzsiregistravus kaip vartotojui rinktis viena is gydytoju (Krasovskaja arba Butkeviciene) ir uzsirezervuoti tinkama laika?

aciu

ar pavyko uzsiregistruoti?
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2012 01 24, 11:53)
aciu tau Norma uz pagalba  4u.gif  4u.gif .. pas gyditoja vaziuoju vasario 15 d ..
linkiu tau tik sekmes...

Bonama, aciu, jums irgi didziausios sekmes !!! 4u.gif
Parasyk butinai man i asmenini, kaip sekes, kaip gydytoja patiko? smile.gif
Atsakyti
Merginos, kas per skaičiukai CRL? Ką jie reiškia? blush2.gif
Atsakyti
o sakykit man pilvas jauciasi ,kad toks kietas cia taip turi buti po amniocentezes? as jau bijau, visko prisimasciau.
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 01 24, 09:34)
Sveikos, mergaites, kokiom jus cia nuotaikom gyvenat? Buvau atitrukus, isvaziave buvom dviem savaitem atostogaut.
O po visu atostogu, suzinojau musu su vyru kariotipo atsakymus. Viskas gerai, jokiu pakitimu !!!  4u.gif  Tai reiskia, kad sis kartas buvo grynai gamtos klaida .... ju zodziais.....
Nu, tikiuosi sekantis kartas mums bus laimingas  unsure.gif  blush2.gif
Sekmes visoms mergaitems, linkiu, tik paciu geriausiu rezultatu, kad nesiotumete sveikus vaikucius !!!!  drinks_cheers.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Norma- visokeriopos sėkmės, ir linkiu kuo sveikiausio mažuliuko stebuklo wub.gif

smile.gif+2012 01 24, 14:05-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 01 24, 14:05)
as dar cia panerimausiu, kazin kiek pinigeliu pasiimti kartu su savimi einant i konsultacija? jei mazu reiks moket uz ka? hm... kiek klinikose prisca 2 kainuoja?

Jei su siuntimu- konsultacija nekainuoja. Siuntimą Prisca II išrašo pati genetikė.

QUOTE(gerdute50 @ 2012 01 24, 22:59)
o sakykit man pilvas jauciasi ,kad toks kietas cia taip turi buti po amniocentezes? as jau bijau, visko prisimasciau.

Reikėtų pagerti magnio ir daugiau poilsio. O pilvukas dar kelias dienas jaučiasi kad judintas. Jei neramu- geriausia būtų pasirodyti savo gydytojai.
Atsakyti
QUOTE(Klauda @ 2012 01 24, 17:54)
ar pavyko uzsiregistruoti?

uzsiregistravau, tik artimiausias laikas buvo 04/05 schmoll.gif man dabar 8 sav.. tai tuo metu jau bus 19 sav blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalas @ 2012 01 25, 12:06)
uzsiregistravau, tik artimiausias laikas buvo 04/05    schmoll.gif  man dabar 8 sav.. tai tuo metu jau bus 19 sav  blink.gif

Tokios jau eiles, cia Vilniuje Santariskese, ar Kaune registravotes, ir pas kuria gyd.?
Atsakyti
santariskese
registravausi pas butkeviciene, nes pas Krasovskaja laisvas laikas buvo tik 04/10
Atsakyti
smile.gif+2012 01 23, 22:06-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 01 23, 22:06)
Sveikos esamos ir busimos mamytes, iskilo klausimelis, tad reikia jusu patarimo, siuo metu laukiuosi, mums jau 18 savaiteliu, mes su gine stankeviciene vis pasiplepam, as jai panuogastauju del visokiu. Apsigimimu ir pan. Tai ji man israse siuntima pas genetika I kauno klinikas moteru konsultacine, pasiskambinau ten, sako priemam. Iki 13 sav. Registruokites paprastoj registraturoj, pasiskambinau ir pasakiau kad pas genetika noriu uzsiregistruot, bet nieks neklause pirma apziura ar jau simtoji, tad as nepagalvojusi ir nutylejau tai , kazkaip nejauciau poreikio pasakyti. Tad gavau talona vasario 7 dienai. Dabar galvoju ar gyd.poceviciene neisvarys manes is kabineto , nes I jokia rizikos grupe nepatenku, o siuntime parasyta kad moteris labai pergyvena ir pan. , bet kaip cia nepergyvensi jei pirmasis nestumas nesivystantis buvo.

Sveikutes 4u.gif
perkaiciau visa temuke, kad nekartoti tu paciu klausimu, bet panasu, kad pasikartosiu vis tiek ax.gif
Kaip supratau, registruojantis KMUK, pirmiausia, reikia registruotis pirminei konsultacijai del genetiniu tyrimu, kuria atlieka ne gydytojas genetikas, o gydytojas ginekologas, kuris padaro echo ir israso siuntima kaujo tyrimui PRISCAI, tik su siais rezultatais yra prasme eiti pas gydytoja genetika, kadangi siu tyrimu pagrindu jis ir teikia savo konsultacijas. Ejimas pirmiausia pas genetika yra tik laiko gaisimas, nes jis vis tiek lieps atlikti reikalingus tyrimus.
As irgi, nepasiskaicius cia, pirmiausia registravausi pas genetika, taciau dabar persiregistravau pirminei konsultacijai pas ginekologa. Norejau atsaukti savo vizita pas genetika (kadangi jis keliomis dienomis ankstesnis, nei vizitas pirminiam echo), bet dabar susimasciau - ar tikrai doh.gif , nes auksciau cituojamai narei komentavote, jog viskas ok pirmiausia eiti pas genetika rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalas @ 2012 01 25, 13:18)
santariskese
registravausi pas butkeviciene, nes pas Krasovskaja laisvas laikas buvo tik 04/10

patariu Jums stebeti nuolat registracija, tikrai daug atsilaisvina numeriuku mirksiukas.gif
Atsakyti