Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(nebyli asara133 @ 2012 02 08, 09:41)
*Kaip smagu, kad kažkas kartu džiaugiasi gerais rezultatais wub.gif
**Kolkas neštumas mūsų su vyru paslaptis, tai visom naujienom džiaugiamės dviese rolleyes.gif Kitą savaitę, po tyrimų atsakymų, reikės pasidalinti žinia apie šeimos pagausėjimą su visais artimaisiais.
***Tikiuosi, kad echo parodys jums išsvajotus dvynukus mirksiukas.gif  wub.gif

*kaip gi nesidziaugti mirksiukas.gif kai puikiai visos suprantam ,ka tai reiskia kiekvienai is musu.. 4u.gif
**vat tuo klausimu- forumas tai gelbsti nerealiai ! as kazkaip atitolusi nuo sio forumo buvau , ir kai suzinojau, viriau savo sultyse.. vyras ir mama zinojo.. o daugaiu.. per dienas taip verda, taip kunkuliuoja viskas.. nu negalejau tverti. porai draugu pasisakiau..ir puskei.. kurios labiausiai supranta mane.. galvojau ka daryti.kad nepasiust sukaut per visa pasauli lotuliukas.gif ir suradau forume tinkamas temas rupimais klausimais bigsmile.gif nurimau karsta.gif siek tiek wub.gif
*** oj.. wub.gif ir nepatikeciau is pirmo karto turbut lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragaina: 08 vasario 2012 - 09:19
QUOTE(krr @ 2012 02 07, 17:18)
Sveikinu su gerais rezultatais 4u.gif

Laukiam kraujo atsakymu. Prisiminiau vel save, kaip islekiau is genetikes ant sparnu, nes echo buvo tiesiog idealus, raukslyte, nosies kauliukas - viskas vietoj ...
O po dvieju savaiciu, man sparnus nukirto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 02 08, 10:36)
man sparnus nukirto  verysad.gif

verysad.gif unsure.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2012 02 08, 11:07)
verysad.gif   unsure.gif 4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif
Ragaina, susikalbejom tongue.gif
Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 08 vasario 2012 - 11:21
Sveikos mergaites, vaziuoju ir as kita savaite darytis genetiniu i santariskes pas gyd. Butkeviciene, gal kas buvot pas ja? smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shiseido: 08 vasario 2012 - 15:38
Sveikutės,

QUOTE(shiseido @ 2012 02 08, 15:29)
Sveikos mergaites, vaziuoju ir as kita savaite darytis genetiniu i santariskes pas gyd. Butkeviciene, gal kas buvot pas ja? smile.gif

Aš buvau pas šią gydytoją, tai mums labai patiko. Viską išaiškino labai konkrečiai, lakoniškai. Echoskopu apžiūrėjo, viską parodė, nuotraukyčių krūvą gavau mirksiukas.gif, tik dėl tyrimų atsakymų dar kitą savaitę skambinsiu...
Na, kažkaip reikia išlaukt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(June24 @ 2012 02 07, 22:44)

Nes diena nakti tik apie ta nosyte ir galvoju  doh.gif 

Jetau, nėštukės juk jautrios wub.gif Tikrai trimačiu echo grubius sklaidos defektus greitai pamato, o kad tiksliai neišmatavo, tai nereiškia, kad jos nėra smile.gif man ir antrą echo kai darė 18 sav, daug ko normaliai neapžiūrėjo, nes vaikas susirietė ir mažai ką rodė, ir šiandien beveik 26 sav, kojas ant galvos susikrovęs buvo, kas sunkino gerą apžiūrą biggrin.gif Daktarė prisiminė, kad pirmame vizite labiausiai susijaudinusi buvau, bijojau, kad kokio latakėlio netrūktų blush2.gif O toliau jau atsipūtus važiavau į apžiūras 4u.gif Ramybės ir gero laukimo jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shiseido @ 2012 02 08, 16:29)

As buvau. Puiki gydytoja smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

As irgi uzsirasiau pas genetike i santariskes, tik nezinau ar man reikia blush2.gif Tiesiog visos aplinkui eina doh.gif Man beveik 31 m. O gine privalo duoti man siuntima jei as paprasysiu?

QUOTE(nebyli asara133 @ 2012 02 07, 18:15)
Laba diena mirksiukas.gif
Šiandien buvau Santariškėse pas genetikę N. Krasovskają, tai tikrai nuostabi gydytoja, labai rūpestinga ir išsamiai viską paaiškina thumbup.gif
Echo jokių patalogijų neparodė, raukšlytė atitinka normas thumbup.gif Kitą savaitę bus kraujo tyrimų rezultatai, tikiuos irgi geri.

As irgi pas ja eisiu. O tai ta pacia diena daro echo ir paima krauja? Ar jei viskas gerai tai ir toliau tirtis nereikia?
Atsakyti
atvykus i apziura echo daro, o kraujo tyrima daro jeigu pati norite (nors manes teiravosi, gal kuri su didele rizika tai neklause daro), jeigu negeri kraujo tyrimai reikia atvykti pakartotiniam tyrimui tada jau daro vaisiaus vandenu tyrima.
Atsakyti
QUOTE(beatapetkuniene @ 2012 02 09, 12:47)
atvykus i apziura echo daro, o kraujo tyrima daro jeigu pati norite (nors manes teiravosi, gal kuri su didele rizika tai neklause daro), jeigu negeri kraujo tyrimai reikia atvykti pakartotiniam tyrimui tada jau daro vaisiaus vandenu tyrima.

o manes Butkeviciene net neklause-pirma pasiunte kraujo darytis, o tada grizus pasiaiskino kodel atejau, pasibraize medi ir paziurejo echo. kadangi atsakymai 1:10 000, tai daugiau pas ja ir neisiu, uzteks gines ivertinimo, ar viskas toliau vystosi normaliai
Atsakyti
QUOTE(beatapetkuniene @ 2012 02 09, 12:47)

Aciu uz paaiskinima.
O tai tas kraujo tyrimas mokamas?
Atsakyti