QUOTE(rentabili @ 2012 01 21, 13:08)
taigi niekas jums negali pasakyti, ką daryt, reikia nuspręsti pačiai.koks skirtumas kiek kartų laikėte , aš išlaikiau iš 5 karto, tikrai rankos sviro, ir vakar tikimybė kad važiuosiu į regitrą buvo gal koks 10proc., bet
bet ne eismo sąlygų bijojau.
niekas gi negali pasakyti iš kelinto karto jūs gavote teises, jie tiesiog mato galutinį rezultatą-jus už vairo.
o ant linijos užvažiuoti ir taip pabaigti egzaminą labai lengva, gali žmogus ir gerai važiuoti, bet įtampa daro savo...pasimeti elemtariose situacijose....
gal kaip tik jums toks kelias ir bus sėkmingas, gal būtent to ir reikia
iš tikrųjų pagal vėžias galima pamatyti kaip buvo atlikinėtas pratimas, pavyzdžiui pagreitėjimo juosta kauno regitroje yra tokia kaip čia pasakius nelabai patogi, bet jeigu užsukus didesniu spinduliu-kampu, tai mašiną pastatai labai netgi gerai, o to kai neprisnigta ne per kur neįžiūrėsi.
nebijokit to sniego, nepabandžius taip niekad ir nežinosit ar jis nesėkmingas, nu ir faina pasakyti, aš teises gavau žiemą, kai buvo sunkesnės vairavimo sąlygos, užtai vasara bus lengva...
man sniegas buvo laimingas.

šaunuolė, svarbu nenusviro rankos ir ėjai.
Va aš tai kvailai dariau, baigiau mokyklą tada neišlaikiau, po to ėjau gal po metų ar daugiau ir vėl neišlaikiau(aišku po pertraukos ėmiau papildomas) vėl metų pertrauką padariau

vėl neišlaikiau, bet šąkart nebepasiduosiu

taip kvailai dabar neišlaikiau pikta ant savęs, kad estakados nepakilau

pakartotinai po egzo nuvariau su instruktoriumi į aikštelę sako nesuprantu kas tau ten buvo, bet aš čia priekaištų neturiu... žodžiu jaudulys savo padarė...