QUOTE(denaxa @ 2012 01 21, 15:28)
Kartais taip buna...
Tiesiog mate,kad gerai vaziuoji,ir sutrumpino marsruta...Tiktai ssssssh....cia taip sakant i ausi pasnibzdejau...
Papildyta:
Aisku laikyk,mieste galesi leciau vaziuoti,nes slidu,pasiteisinus,kad pasirenki saugu greiti,o jei linijos bus uzsnigtos nesikabins taip kad ant ju lipi-uzsnigti zenklai negalioja...
tikrai taip ir linijos apsnigtos, ne taip griežtai žiūri, ir ženklo puse užsnigto gali išsisukinėti.
o tai klausykit gal man to spaudimo nenorėjo varyti ir visos tokios
gražios pagailėjo, nes visgi jau 23sav.
ai gerai

o aš nemoku įjungti, kad čia tik pasivažinėjimas, čia bandymas ar pamoka, man tai yra egzaminas, ir įsitikinau viena, jokių raminamųjų tą dieną kai laikau,
jeigu sunku užmigti tada taip- kad galvelė pailsėtų, tinka man geriamas neuromedas, valerijonas ar magnis.
o su magniu prieš ketvirtą kartą ir buvau prisižaidus.
o buvo taip
kadangi jo reikia man 8 tab. tai išgėriau palengva 3 tabletukes ir šampaniuko, nu žinokit apramina

akys tik miegelio nori ir galvoji kad tik greičiau baigtųsi, bo taip neįdomu, nu apkvaišus jaučiausi, sakė man egzaminatorius,
kad kažko labai atsipalaidavus..
nu kur ten nebūsi, gerai kad durniuot nepradėjau...vyro norėt, kai tas už jūrų marių
taigi laikiau penkis kartus, su vienu egz.vardu Vidas važiavau 3 kartus, su juo ir išlaikiau, o labai patiko Algirdas su juo 2.
nu va su tuo kuris patiko ir netiko.....