QUOTE(Kiesa1228 @ 2011 12 29, 22:44)
Mažiau pergyvenkit, maniškis buvo geras, nesekiau minučių, kol jis nebuvo su manim, aikštelėj tai pirmus kartus parodė kaip ką, pamatė, kad viskas gerai ;D duodavo vienam lėkti, kad pratinčiaus, pats eidavo parūkyt, stebėdavo iš toliau

ir visiškai jokių man neramumų nėra, kad taip elgiasi jis, dar geriau taip, pats pajunti ką reiškia vienam daryti, nes jo tai nebus per egzaminą

) tai aikštelėj dažniausiai vienas darydavau, o dar pasakysiu, be jo sekės dar ir geriau nei su juo

) bet aikštelėj problemų man nebuvo per egzaminą

) o mieste, kaune važiavau 5 kartus iš viso

Tai užteko išsilaikymui

Nuo šiandien mano stažas skaičiuojasi visgi

Kadangi esu ne iš kauno, o rinkausi laikyti kaune, taigi tik tiek kartų ir tebuvau, bet drąsej jaučiuosi jau gatvėje, nes prieš tai 8 mėnesius su M raide važinėjau, o dar žinot.. Kiek tų pasivažinėjimų tokių būna.. Tai neofficialus stažas išvis didelis būtų ;DD
tai skirtumas tas, kad jus masinoj vienas pratimus darydavot, valdydavot ja, o mes stovim ir laukiam kaip kvaiseles savo isntruktoriaus, kol jis islipes pakalbes, as laukiau 10 minuciu, drauge laukia 15

arba ir paleidzia 10 minuciu anksciau, kaip minimum. Jei masina tuo tarpu valdytume, kas kita visai butu...Del tualeto, tai visai manau kas kita, ir jei reikalas prispirtu, manau ir turetu pamoka pratesti 5 minutem, kiek jis uztruko. Juk kai 4 kartus prie vairo gyvenime sedejai, yra brangi manau, kiekviena minute
Papildyta:
QUOTE(Vėja2 @ 2011 12 29, 23:03)
Tai tikrai yra NENORMALU
Mano kartais veluodavo, bet max. 5 min., ir tai kai su kitu mokiniu per kamščius grįždavo, bet ir sunku gi tą laiką apskaičiuot, kai kamščiai, jokiu savo reikalu tvarkymo, ir jokiu paleidimų anksčiau, bet jei taip ir butu, tai tikrai ne tyliečiau
Negalma su tuo taikstytis, čia gi Jūsų pinigai
Na aikštelei tai dar suprantu, jei vienai leidžia važiuot, kai jau moki, bet tas savo reikalų tvarkymas

,manau kad turit butinai reikalaut
Nueisiu i mokykla ir pasakysiu, as labai pikta