QUOTE(Kliamka @ 2011 12 29, 23:33)
Kiesa1228, tai su gimtadieniu

Taip, geri ir darbas svarbus, tik realybe tokia kad ne visi geri. Yra ir per daug sau leidzianciu. Beje, koki siandien marsruta gavai? siaip idomu
Menulis, kaip ir dazniausiai, dbr tau yra dvi iseitys - arba pasikalbi su instruktorium kad jis elgtusi taip kaip priklauso, arba keiti instruktoriu ir gauni toki, kuris nieko nenusukineja.
Dėkui, bet vakar buvo gimtadienis.
Važiavau raudondavrio plentu, pirmas šviesaforas tas, tiesej, link vilijampolės žiedo, bet dar prieš jį pasukom ten į tą kitą šviesaforų sankryžą, ten link to kalno kur yra, tie stop ženklai kaip yra, tai aš iš apačios parvariau ten, bet kadangi gerai žinau, kad ten man nieko nereik praleist, o iš šonų tie turi praleist, tai net nepažiūrėjas beveik variau, nes sakė suksim į dešinę, o ten iš kairės ir iš dešinės aniem Stop yra, tai ten ta gatvike paskui išlindau tiesej varydamas į žiedą, sako važiuosim link tilto, išlindau iš žiedo, sakau o mes per tiltą važiuosim ir apsisuksim? sako taip, tai sakau iškart aš varau į antrą juostą, taip daug patogiau bus, nereiks paskui spraustis man ten per tiltą važiuojant, nes žinot, ten iš antros juostos į aną žiedą prie pilies jau pervažiavus tiltą reik sukt į žiedą

tai viskas liuks buvo, pasisukau pervažiaves tiltą į žiedą, ten kitom yra šalutinis, bet vistiek įsitikinau ar nėra kokių naglų vairuotojų, įsukau į žiedą, kadangi po dešine mašinos stovėjo, nes joms degė raudonas šviesaforo signalas, iš žiedo išlėkiau kaip mat, paskui posukis į dešinę, nes išvažiavau iš žiedo, pravažiaves ištisine grįžau į pirmą juostą ir sukom paskui pravažiave atgal tiltą į dešinę, sakau aš jam ;DD Jūs dabar mane ten pat kur vakar siunčiat, norit mane prigaut ;DD bet taip tik ant juokų pasakiau

D jis nusišypsojo taip ;D tai pasukau į dešinę, paskui lėkėm tuo vienpusiu plačiu tiesej, o paskui jis susiaurėjo, pralėkiau ten pro tą vietą kur vakar įsukau iš tos gatvikės į tą "DVIPUSĮ" bet ten nestovėjo joks ženklas, nurodantis, kad būtent ten baigiasi vienpusis, nebuvo tikrai jokio ženklo, gerai, kad šiandien nereikėjo ten važiuoti, o tik pravažiuoti pro tą vietą, paskui ten toj gatvelėj gale buvo galima važiuot tiesej ir važiuoti į kairę (perėja ten prieš posukį į kairę yra). tai ten vos nesuklydau.. suku ir galvoju varysiu iškart į pirmą juostą, bet ką jūs manot... suku ir žiūriu ištisinė ;DD kai puoliau atgal į antrą ;DD sakau ups, vos nesusimoviau

pravažiavau ištisinę ir sugrįžau į pirmą juostą, ta gatvikė toliau vedė iki vilijampolės žiedo, prieš kurį pasakė jis, kad varyčiau dabar į regitrą

tai nuo tada jau pradėjom kalbėt apie mašinas, kažkaip prasitariau, kad nusipirkau automobilį, paklausė kokį, sakau audi a6 1,9 TDI, sako kiek kilovatų? 81 ar 85? sakau 81

pradžiai per akis, sako kokių metų?

sakau 98/11 nu paskui ten apie turbinas visokias pradėjom diskutuot ir tt..
O apie klaidas: Padariau vieną klaidikę, išvažiavęs iš žiedo vilijampolės, ten netoli būna tas keistas šviesaforas kažkoks, važiavau pirma juosta, važiavo priekį manęs troleibusas, degė žalia, šis važiavo kiek toliau ir sustojo vos pravažiavęs šviesaforų sankryžą, o aš jau prie pat šviesaforų sankryžos, čia pat perėja, viskas.. galvoju šakės, rikiuotis į kitą negaliu, toliau varyt negaliu, o žalia dega, sustojau ties linija STOP, sakau negaliu, nevarysiu, nenoriu lenkt sankryžoj, sakau stovėsiu čia, kol jis pavažiuos tiek, kad galėčiau išvažiavęs iš sankryžos jį apsilenkt pervažiuojant į antrą juostą

tai ta klaidikė skaitės, kad eismą trukdžiau

D Bet ką padarysi jau tokioj situacijoj ;D nieko ir daugiau nesugalvojau ;DD
Patarimas: ~3-5 val prieš egzaminą išgerkit šaukštelį valerijonų, nes jei prieš pat išgersit, reakcija dingsta kažkiek, apdairumas ne tas.. Bet pamatysit, jaudulio man tai jokio išvis nebuvo
Dar grįžtant į Regitrą nemažai prakalbėjom paskui, nes jau buvo aišku, kad išlaikiau, tai ko nepakalbėjus, įdomus man jų darbas, paklausinėjau ar būna tokių kurie susikerta besukant į Regitrą, iš plento ten kur tas posūkis, paklausiau ar tada viskas būna ir tt

) Sakė pas juos būna visokių

) Bet esmė, kad tokioj situacijoj reikia sureaguoti greitai sakė ir nesukelti svarbu avaringos situacijos ir manau atleistų už tokį užgesimą

Bet čia tik dėl įdomumo tokie klausimai
Gavau šį kartą ne astra, o Hyundai (beto, paklausiau kokių metų tie Astra SEDANAI, atsakė, kad 2002, o hyundai šių

" sankaba tai vos paliest pakanka, kad nuspaust

labai smagej važiuoja, nei vakar, nei šiandien neklausinėjo jokių klausimų ir nereikėjo nei vakar nei šiandien prisiparkuot prie bordiųrų, ar kaip čia pavadint, nu žodžiu šonu.. viskas labai lengvai čia kažkaip

Tokie tie įspūdžiai

norėtūs kartot ;D