norėčiau iš vis sužinoti kodėl man neleidžia naudotis šypsenom kurios yra kairiame mano krašte? Per tools viskas sujungta,forumo nustatyme taip pat viskas kaip reik,žinutės nustatymas nustatytas bet man vis tiek nepavyksta,ką dar galiu padaryti?
Man irgi iškilo problemėlė. Visų kitų smailikus tai matau, o kai pabandau įkelti į savo žinutę, matosi tik užrašai. Matyt kažką darau ne taip, bet ką?
Aš iš grafos "pasirenkamos šypsenėlės" su pele pertempiu šypsenėlę į žinutę. Ar reikia padaryti dar ką nors? Prie "įjungti šypsenėles" paukščiukas yra.
Padėkit man neišmanėlei javascript:emoticon(':verysad:')
smilie
Aš iš grafos "pasirenkamos šypsenėlės" su pele pertempiu šypsenėlę į žinutę. Ar reikia padaryti dar ką nors? Prie "įjungti šypsenėles" paukščiukas yra.
Padėkit man neišmanėlei javascript:emoticon(':verysad:')
smilie
QUOTE(Vore @ 2005 08 04, 20:01)
Man irgi iškilo problemėlė. Visų kitų smailikus tai matau, o kai pabandau įkelti į savo žinutę, matosi tik užrašai. Matyt kažką darau ne taip, bet ką?
Padėkit man neišmanėlei javascript:emoticon('
')
smilie
Padėkit man neišmanėlei javascript:emoticon('

smilie
o tu spustelk su pele ant smile'o ir jis turėtų atsirast tekste

Matai, cituodama tave, pask. sakinyje padariau tarpus tarp smile'o ir kabučių - ir smile'as pasirodė

aife buk gera patark man, niekur nerandu info kaip susikurti nuoroda savo parase
na tokia kaip pvz cia sneka nestukes ir paspaudus tave nukelia i ta puslapi

QUOTE(Skarota Egle @ 2005 08 20, 15:54)
aife buk gera patark man, niekur nerandu info kaip susikurti nuoroda savo parase

tau reikia 1. nukopijuot puslapio adresą
2. (jei nori dėt į tekstą nuorodą) paspausti http:// langelį (esantį virš atsakymo dėžės - čia kai paspausi "atsakyti")
3. įkopijuoti adresą ten
4. Įrašyti pavadinimą (atsiras automatiškai langelis, kuriame galėsi parašyti pavadinimą).
Identiškai ir paraše (eini per Mano nustatymai) - ten taip pat pamatysi virš tuščios dėžės "http://" langelį
Sėkmės

Nežinau ko klausi, bet paveikslėis paprastai įkeliamas taip :
1. Spaudi dešinį klavišą ant paveikslėlio ar nuotraukos ir eini į Properties

2. Nusikopijuoji adresą

3. Grįžti į rašomą tekstą, spaudi langutį IMG ir į atsidariusį naują langą įpeistini (Ctrl + v) tą nusikopintą adresą.

4. Spaudi OK ir viskas atsiduria tekste (kaip formulė sakykim
)

Bet tai tinka tik tuo atveju kai kalbama apie internete patalpinto vaizdelio įkėlinėjimą į tekstą. Tuo būdu savo kompiuteryje esančios nuotraukos neįkelsi (nebent tai būtų patalpinta kokiame internetiniame fotoalbume ar dienoraštyje).
Na ir vis tik neleidžia įkelti kai kurių vaizdelių formatų. Bet tas ne taip dažnai pasitaiko
1. Spaudi dešinį klavišą ant paveikslėlio ar nuotraukos ir eini į Properties

2. Nusikopijuoji adresą

3. Grįžti į rašomą tekstą, spaudi langutį IMG ir į atsidariusį naują langą įpeistini (Ctrl + v) tą nusikopintą adresą.

4. Spaudi OK ir viskas atsiduria tekste (kaip formulė sakykim

Bet tai tinka tik tuo atveju kai kalbama apie internete patalpinto vaizdelio įkėlinėjimą į tekstą. Tuo būdu savo kompiuteryje esančios nuotraukos neįkelsi (nebent tai būtų patalpinta kokiame internetiniame fotoalbume ar dienoraštyje).
Na ir vis tik neleidžia įkelti kai kurių vaizdelių formatų. Bet tas ne taip dažnai pasitaiko

QUOTE(Aurute2 @ 2005 09 25, 14:17)
Parsisiunčiau tą programėlę, bet man vis vien neišeina dėti šypsenėlių be žodelio DEMO. Ką aš darau ne taip.
Nuo Vikšrelio paaiškinimo praėjo jau pustrečių metų, nieks nestovi vietoj

kodėl kai aš rašau žinutes ir įterpiu veidukus - jie gaunasi neanimuoti, o paprasti kaip mobiliajame tel., gal aš neteisingai darau?

o daugiau sypseneliu adresiuku neturit 

QUOTE(linaj @ 2006 05 13, 20:56)
Atsidarai Google paieškos sistemą. Laukelyje įvedi žodį emotion, smilies, smile ir pan. Ir tau užkrauna begalę svetainių, kur yra naujų, nematytų šypsenėlių

Man labai fainu sypseniuku yra sitam saite : www.msn.monkey.co.uk ir www.cosgan.de
Nu jau tokiu mieluciu yra
Pasidalinkim ir jus naujais smailiuku puslapiais