Įkraunama...
Įkraunama...

Šypsenėlės, avatarai, simboliai... :)

norėčiau iš vis sužinoti kodėl man neleidžia naudotis šypsenom kurios yra kairiame mano krašte? Per tools viskas sujungta,forumo nustatyme taip pat viskas kaip reik,žinutės nustatymas nustatytas bet man vis tiek nepavyksta,ką dar galiu padaryti?
Atsakyti
Man irgi iškilo problemėlė. Visų kitų smailikus tai matau, o kai pabandau įkelti į savo žinutę, matosi tik užrašai. Matyt kažką darau ne taip, bet ką?
Aš iš grafos "pasirenkamos šypsenėlės" su pele pertempiu šypsenėlę į žinutę. Ar reikia padaryti dar ką nors? Prie "įjungti šypsenėles" paukščiukas yra.
Padėkit man neišmanėlei javascript:emoticon(':verysad:')
smilie
Atsakyti
QUOTE(Vore @ 2005 08 04, 20:01)
Man irgi iškilo problemėlė. Visų kitų smailikus tai matau, o kai pabandau įkelti į savo žinutę, matosi tik užrašai. Matyt kažką darau ne taip, bet ką?
Aš iš grafos "pasirenkamos šypsenėlės" su pele pertempiu šypsenėlę į žinutę. Ar reikia padaryti dar ką nors? Prie "įjungti šypsenėles" paukščiukas yra.
Padėkit man neišmanėlei javascript:emoticon('  verysad.gif ')
smilie

o tu spustelk su pele ant smile'o ir jis turėtų atsirast tekste mirksiukas.gif ; arba copy/paste į tekstą. Tarp smile'o ir žodžių/kitų ženklų turi būti tarpai, jei neklystu. 4u.gif
Matai, cituodama tave, pask. sakinyje padariau tarpus tarp smile'o ir kabučių - ir smile'as pasirodė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitė: 05 rugpjūčio 2005 - 12:10
aife buk gera patark man, niekur nerandu info kaip susikurti nuoroda savo parase ax.gif

na tokia kaip pvz cia sneka nestukes ir paspaudus tave nukelia i ta puslapi 4u.gif
Atsakyti
Vat...gal kam įdomu
Blinkies ir dar ir dar . Mirgantys paveiksliukai.

O čia turėtų būti dar
Tokių smile.gif
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 10 rugsėjo 2005 - 12:57
QUOTE(Skarota Egle @ 2005 08 20, 15:54)
aife buk gera patark man, niekur nerandu info kaip susikurti nuoroda savo parase  ax.gif

na tokia kaip pvz cia sneka nestukes ir paspaudus tave nukelia i ta puslapi 4u.gif

tau reikia 1. nukopijuot puslapio adresą
2. (jei nori dėt į tekstą nuorodą) paspausti http:// langelį (esantį virš atsakymo dėžės - čia kai paspausi "atsakyti")
3. įkopijuoti adresą ten
4. Įrašyti pavadinimą (atsiras automatiškai langelis, kuriame galėsi parašyti pavadinimą).

Identiškai ir paraše (eini per Mano nustatymai) - ten taip pat pamatysi virš tuščios dėžės "http://" langelį

Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau ko klausi, bet paveikslėis paprastai įkeliamas taip :
1. Spaudi dešinį klavišą ant paveikslėlio ar nuotraukos ir eini į Properties
user posted image
2. Nusikopijuoji adresą
user posted image
3. Grįžti į rašomą tekstą, spaudi langutį IMG ir į atsidariusį naują langą įpeistini (Ctrl + v) tą nusikopintą adresą.
user posted image
4. Spaudi OK ir viskas atsiduria tekste (kaip formulė sakykim biggrin.gif )
user posted image

Bet tai tinka tik tuo atveju kai kalbama apie internete patalpinto vaizdelio įkėlinėjimą į tekstą. Tuo būdu savo kompiuteryje esančios nuotraukos neįkelsi (nebent tai būtų patalpinta kokiame internetiniame fotoalbume ar dienoraštyje).
Na ir vis tik neleidžia įkelti kai kurių vaizdelių formatų. Bet tas ne taip dažnai pasitaiko tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 24 rugsėjo 2005 - 10:32
QUOTE(Aurute2 @ 2005 09 25, 14:17)
Parsisiunčiau tą programėlę, bet man vis vien neišeina dėti šypsenėlių be žodelio DEMO. Ką aš darau ne taip.

Nuo Vikšrelio paaiškinimo praėjo jau pustrečių metų, nieks nestovi vietoj mirksiukas.gif

kodėl kai aš rašau žinutes ir įterpiu veidukus - jie gaunasi neanimuoti, o paprasti kaip mobiliajame tel., gal aš neteisingai darau? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilė @ 2006 05 11, 13:57)
kodėl kai aš rašau žinutes ir įterpiu veidukus - jie gaunasi neanimuoti, o paprasti kaip mobiliajame tel., gal aš neteisingai darau? verysad.gif

Paziurek cia mirksiukas.gif Gal ten pas tave kur varnele neuzdeta? g.gif

Stai cia yra labai smagiu smailikiuuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valiute: 12 gegužės 2006 - 23:21
o daugiau sypseneliu adresiuku neturit mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2006 05 13, 20:56)
o daugiau sypseneliu adresiuku neturit  mirksiukas.gif

Atsidarai Google paieškos sistemą. Laukelyje įvedi žodį emotion, smilies, smile ir pan. Ir tau užkrauna begalę svetainių, kur yra naujų, nematytų šypsenėlių wink.gif
Atsakyti
Man labai fainu sypseniuku yra sitam saite : www.msn.monkey.co.uk ir www.cosgan.de thumbup.gif Nu jau tokiu mieluciu yra wub.gif Pasidalinkim ir jus naujais smailiuku puslapiais bigsmile.gif
Atsakyti