Įkraunama...
Įkraunama...

Šypsenėlės, avatarai, simboliai... :)

QUOTE(Lauriuka @ 2007 08 29, 08:45)
Na niekaip nesuprantu is pradziu viskas buvo gerai o dabar kairiajame sone kur yra smile negaliu ju uzdeti ,neveikia nei spalvos nei dydziu keitimas,bandziau daryti kaip cia kitos paneles rase ir nieko vistiek tas pats.Tai kas cia dabar nutiko?

Gal nuėmei varnelę "Įjungti šypsenėles?" g.gif Čia rašant žinutę apačioj, kur įjungiam parašėlį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 08 29, 08:51)
Gal nuėmei varnelę "Įjungti šypsenėles?" g.gif Čia rašant žinutę apačioj, kur įjungiam parašėlį smile.gif

tai kad ne
Atsakyti
Merginos gal žinot psl. kur rasti paveiksliukų su lauro vainikais ar kažką panašaus??? reik uždėt ant pasveikinimo ir niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
Labai geras puslapėlis My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Miledi*: 10 spalio 2007 - 14:57
Man patiko šitos

user posted image
Atsakyti
Gal galit kuri nors padėt naudotis šiuo smail'ų puslapiu? 4u.gif Man neišeina, kai spaudžiu "kiti" meta tą patį per tą patį, o noriu pamatyt daugiau... unsure.gif Ypač šventinių norėtųsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 13, 07:15)
Gal galit kuri nors padėt naudotis šiuo smail'ų puslapiu? 4u.gif  Man neišeina, kai spaudžiu "kiti" meta tą patį per tą patį, o noriu pamatyt daugiau...  unsure.gif Ypač šventinių norėtųsi blush2.gif

O tu pasirinktą kategoriją atsidaryk naujam lange, kad nereikėtų pastoviai spausti "back". Patinka paveikslėlis, kopijuoji adresą ir keli per kodą img į forumą wink.gif
Atsakyti
Vėl man problema su mano minėtuoju puslapiu. Atsidaro, bet kažkoks kitoks, rusiškas. Pabandykit ant seniau įkeltų nuorodų g.gif Nes aš rusiškai nesuprantu... blush2.gif
Papildyta:
Arba gal galit įkelt to puslapio nuorodą kur jau prieita prie smail'ų, galėčiau bent truputį gaudytis doh.gif doh.gif doh.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 01, 14:07)
Arba gal galit įkelt to puslapio nuorodą kur jau prieita prie smail'ų, galėčiau bent truputį gaudytis  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Ačiū  4u.gif

http://smiles.33b.ru/
Atsakyti
o kam rusiškai, va viskas aiškiai ir lietuviškai mirksiukas.gif

http://lt.smiles.26l.com/
Atsakyti
Kame reikalas,kai persikeli smailika i zinute,rodo viska gerai,o kai jungies kita karta,rodo tik langeli su kryziuku?dal ka blogai darau?user posted image
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2007 12 11, 19:01)
Kame reikalas,kai persikeli smailika i zinute,rodo viska gerai,o kai jungies kita karta,rodo tik langeli su kryziuku?dal ka blogai darau?user posted image

Parodyk kaip atrodo tie langeliai su kryžiuku g.gif Nes bent jau man viskas gerai, nepasitaikė dar toks dalykas. Arba neatsijunginėk, jei manai kad atsijungiami čia kažką lemia ax.gif Aš irgi pabandysiu: blush2.gif
user posted image lygtai gerai viskas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -=migle=-: 11 gruodžio 2007 - 19:06