Įkraunama...
Įkraunama...

Šypsenėlės, avatarai, simboliai... :)

QUOTE(vinesa @ 2007 12 11, 19:01)
Kame reikalas,kai persikeli smailika i zinute,rodo viska gerai,o kai jungies kita karta,rodo tik langeli su kryziuku?dal ka blogai darau?user posted image

O tai tu gal ne iš SM keli,o iš kitų saitų? g.gif Gal jie neleidžia naudot savo smailų kitam forume?
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 12 11, 19:24)
O tai tu gal ne iš SM keli,o iš  kitų saitų? g.gif Gal jie neleidžia naudot savo smailų kitam forume?

Aš tai supratau, kad problema kai ne iš SM'o kelia g.gif
Atsakyti
As keliu is smailu puslapiuku,kartais rodo kartais ne.O langelis toks su raudonu kryzeliu su uzrasu,, user posted image,,Ar rodo jums buvusioj zinutej?

http://mainzelsmile.ioff.de/, http://www.smailikai.com/
is pradziu buvo gerai pakui pradejo neberodyti,gal interneto spartumas priklauso?
Vel idesiu ar matosiuser posted image
Atsakyti
Ir man nebesimato, kai grįžau į temą. Konstatuoju:
Visesa, ne tu ir ne tavo kompas kaltas dėl to, kad nerodo paveiksliuko, o smail'ų svetainė. Dėk smai'likus iš kitų mirksiukas.gif Tarkim, iš čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 11, 22:02)
Ir man nebesimato, kai grįžau į temą. Konstatuoju:
Visesa, ne tu ir ne tavo kompas kaltas dėl to, kad nerodo paveiksliuko, o smail'ų svetainė. Dėk smai'likus iš kitų  mirksiukas.gif Tarkim, iš čia    mirksiukas.gif

Na bandykim is tavo,is kurio tu siuntei is pirmos, ar is antros nuor.?user posted imageAr nors mano prierase tas zmog.islenda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinesa: 11 gruodžio 2007 - 21:20
QUOTE(vinesa @ 2007 12 11, 21:14)
Na bandykim is tavo,is kurio tu siuntei is pirmos, ar is antros nuor.?user posted imageAr nors mano prierase  tas zmog.islenda?

Siunčiau iš šio tavo nurodyto puslapio. O tavo žinutėje, bent jau man, matosi žmogeliukas, tad manau, čia ta svetainė kalta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vinesa @ 2007 12 11, 21:02)
Deje, tik langelis

O man - užrašas: user post image g.gif
Atsakyti
Norejau paklausti parase mano yra dvi liniuotes noriu ideti smailika,tai man vieno neberodo tai kito,tai tik smail.adresa g.gif Kaip nukompinti kad visada liktu?
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2007 12 12, 22:27)
parase mano yra dvi liniuotes noriu ideti smailika,tai man vieno neberodo tai kito,tai tik smail.adresa g.gif Kaip nukompinti kad visada liktu?

Pasižiūrėk dydžius, palygink juos čia, jei tavo dydis, kai sudedi ir liniuotes, ir smailus viršija limitus, problema aiški. 4u.gif Jei ne, pabandyk su kitais smail'ais g.gif
Atsakyti
Help... Man nebeleidžia įkelti šypsenėlių, netgi cituoti negaliu... Varnele pažymėjau, kad įjungti šypsnėles, bet neįkelia:(((( Ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(Deilina @ 2007 12 29, 11:40)
Help... Man nebeleidžia įkelti šypsenėlių, netgi cituoti negaliu... Varnele pažymėjau, kad įjungti šypsnėles, bet neįkelia:(((( Ką daryti?

O seniau leisdavo? Kas būna kai paspaudi ant šypsenėlės - nieko ar jos kodas? Pabandyk pasižiūrėt nustatymuose. Mano nustatymai --> Forumų nustatymai (kairiam šone) --> Ar žinutėse norite matyti šypsenėles bei visus kitus paveikslėlius?.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaros lietuje: 29 gruodžio 2007 - 17:09
Seniau leisdavo, o dabar nebe. Pabandžius įterpti šypsenėlę, atsiranda šalia užrašas SMILIE ir veidukas neįsikelia... Bandžiau nustatyti kaip sakei-viskas gerai nustatyta... Liūdna, nes jau beveik metai SM susirašinėju, o nebegaliu įterpti emocijų... Ką daryti? PATARKIT PRAŠAU...
Atsakyti
Pas mane jau kelinta diena nerodo šypsenėlių, o tik rašo pavadinimą "animated image" ir nesuprantu kodėl. gal kam yra buvę taip, sakau gal pas mane kas nors netyčia paspausta. Jau nervai ima, nė pati įdėt negaliu, nė normaliai nepaskaitau kas parašyta. Beje, logotipų taip pat daugybės jūsų nerodo. dalį matau, dalį ne. Viskas prasidėjo maždaug prieš 4 dienas

QUOTE(SuperMama @ 2003 02 22, 06:11)
Dauguma šypsenėlių forume yra animuota. Jei kas nemato tų judančių šypsenų, tikriausiai Jūsų browser'io funkcija "Play animation" yra išjungta.

Ja galima įjungti taip.
Savo naršyklėje (browser) pasirinkite Tools -> Internet Options -> Advanced -> Multimedia - Play animation.
Atžymėkite, jei tas langelis tuščias.
Dabar turite matyti judančias šypsenėles.

Pagal šituos nustatymus pas mane taip ir padaryta, bet vistiek nematau tų šypseniukų
Atsakyti