Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2012 01 12, 16:53)
Verta dėmesio.
QUOTE(Mellynake @ 2012 01 12, 18:22)
O kur rinkta ir kas gamintojas?
 )
)

)
)

)
) )
) kilmė
 kilmė

tai kaip suprantu sita negali but rinkta Vokietijoj..man tik smegenis pudrino?
 Nors Vokietija dar arciau, nei Kinija, mazesni transportavimo kastai
   Bosch nori islaikyti visuose salyse vienoda pardavimo kaina, todel ir gudrauja, kur valiuta litai, tai ir is Kinijos gerai, kur eurai - Vokietija
  Bosch nori islaikyti visuose salyse vienoda pardavimo kaina, todel ir gudrauja, kur valiuta litai, tai ir is Kinijos gerai, kur eurai - Vokietija   As tik taip suprantu
 As tik taip suprantu   

Bosch nori islaikyti visuose salyse vienoda pardavimo kaina, todel ir gudrauja, kur valiuta litai, tai ir is Kinijos gerai, kur eurai - Vokietija
  Bosch nori islaikyti visuose salyse vienoda pardavimo kaina, todel ir gudrauja, kur valiuta litai, tai ir is Kinijos gerai, kur eurai - Vokietija   As tik taip suprantu
 As tik taip suprantu  
 )))))))
)))))))

yra migtukai, bet veikia nuo lengvo pirsto prisilietimo, tie "migtukai" net nepasispaudzia. Reguliuojamas garso signalas. Antivibracine sistema tikrai veikia
 yra migtukai, bet veikia nuo lengvo pirsto prisilietimo, tie "migtukai" net nepasispaudzia. Reguliuojamas garso signalas. Antivibracine sistema tikrai veikia   Masina visai nezymiai juda
 Masina visai nezymiai juda   Gal smulkmenos, bet viska sudejus, plius tai, kad gerai skalbia, likau labai patebkinta
 Gal smulkmenos, bet viska sudejus, plius tai, kad gerai skalbia, likau labai patebkinta   
  Tai dabar galvos neskauda del remontu, bet tikiuosi viskas bus gerai
 Tai dabar galvos neskauda del remontu, bet tikiuosi viskas bus gerai   

Nes pirkome is tos pacios serijos skalbimo masina ir dziovykle, bendras vaizdas
 Nes pirkome is tos pacios serijos skalbimo masina ir dziovykle, bendras vaizdas   Ten minejau, kad esu estete, tai man turi buti ne tik praktiska, bet ir grazu
 Ten minejau, kad esu estete, tai man turi buti ne tik praktiska, bet ir grazu   Tikrai labai graziai atrodo, bet aisku juoda skalbimo masina skonio reikalas
 Tikrai labai graziai atrodo, bet aisku juoda skalbimo masina skonio reikalas   As esu labai patenkinta, vienas minusas visi ibrezimai labai matysis
 As esu labai patenkinta, vienas minusas visi ibrezimai labai matysis   Bet musu vonia pakankamai erdvi, 15metu masina naudotis neplanuoju, tai apie ibrezimus maziausiai galvoju
 Bet musu vonia pakankamai erdvi, 15metu masina naudotis neplanuoju, tai apie ibrezimus maziausiai galvoju