QUOTE(garbane @ 2006 04 03, 12:31)
Na tikrai nieko blogo sitam pasakyme nera!

Cia tarmiskas pasakymas - gi niekas nesakydavo "tuoj gimdys", sakydavo "tuoj sprogs". Kaimo zmones ir dabar taip sako. Man tai grazu ir nera ko cia kabinetis
Beje ar zinot ka reiksdavo toks pasakymas "Antano krosnis griuvo" Reiskia Antano zmona pagimde. Fainiai, ar ne?
Na man tai tikrai negrazu. Jus aisku nesupykit-as cia tik savo nuomone rasau. Kas kaip nori tas taip sneka, o mes cia tiesiog diskutuojam ir viskas. As is savo draugu ir giminaiciu rato tokiu zodziu niekada negirdejau. Man tai per daug grubiai pasakyta. Kalbat apie ta laukimosi paslapti, dziaugsma, grozi ir te kad nori ,,sprogs"

Siaubas.
Apie nuotrauka as nieko nesakiau ar ji man grazi ar negrazi. Tik prie pavadinimo prisikabinau.Va. Man nelabai patiko (atsiprasau kad taip grubiai parasiau -,,negrazios") kitos nuotraukos. O cia irgi diskutuotinas dalykas.
Beje, skaiciau apie pavyda. jei pasakai ka nors kas tau nepatinka - pavydi. Nenoriu sutikti su tuo. Juk mes visos turejom pilvelius ir dziuagemes tuo laikotarpiu. Tai ko cia pavydeti nesuprantu. O kad zones laisvai reiskia savo nuomones, tai pagirtinas dalykas.