O užsakinėjančių iš prancūzų bus? Liepa artėja...
QUOTE(sky660 @ 2007 07 04, 16:46)
sveikutes
mane labai domintu sis zveriukas dionaea
, jei dar ne velu norečiau uzsisakyti iš prancuzų
, nes lt be šansų rast tokį 
Lietuvoj tokį rast visai su šansais, jei tinka pati paprasčiausia, jei nori ko nors įdomiau - teks ieškoti pas prancūzus
QUOTE(Alinva @ 2007 07 05, 06:24)
Lietuvoj tokį rast visai su šansais, jei tinka pati paprasčiausia, jei nori ko nors įdomiau - teks ieškoti pas prancūzus
dar renku, bandysiu pirmadienį ar kada jau siųst užsakymą, nes kol kas labai nedaug kas ima 
na taip galma bet man musėt nelemta lengvuoju keliu rast
jei imanoma prašau priimti mano užsakymą
dabar turiu strateginį klausimėlį kaip su atsiskaitymu? kadangi tu uzsakinėji tai pinigelius reikia perduot tau
QUOTE(sky660 @ 2007 07 05, 08:24)
: Dionaea musc. “Fine Tooth x Red“ Clone 1 Fully grown plant .
dabar turiu strateginį klausimėlį kaip su atsiskaitymu? kadangi tu uzsakinėji tai pinigelius reikia perduot tau
tai kuriam mieste reziduoji ir kada tau pinigelius perduot. kaip supratau iš visos tu uzsakymų tvarkos saskaita yra atsiunčiama kartu su užsakymu
ar taip?
Ne visai, siunti užsakymą, pervedi pinigėlius, o tada jie išsiunčia
Beje, jie atkeliauja be nieko
Imant tokį kiekį, kaip dabar numatyta, mokestis svyruoja ~3 eurai už atsiuntimą (1 augaliukui arba 0,5 kg kiminų)
QUOTE(Alinva @ 2007 07 05, 19:40)
Ne visai, siunti užsakymą, pervedi pinigėlius, o tada jie išsiunčia
aš šiaip manau taip: padarau užsakymą, pervedu pinigus, o kai jau nukeliaus ten ir parašys, kad išsiųsta, derinsimės dėl atsiėmimo, ir pervesit pinigėlius man. Einu skaičiuot, kiek prisidėtų prie augaliuko siuntimo mokestis...
be substrato ir vazonėlių 
Imant tokį kiekį, kaip dabar numatyta, mokestis svyruoja ~3 eurai už atsiuntimą (1 augaliukui arba 0,5 kg kiminų)
nu ir keisti jie, juk sodinant atsuisiusta augala i substrata irgi yra galimybe kad neprigis
Papildyta:
QUOTE(giekab @ 2007 06 28, 22:22)
uz kiek pirkai?
gal kas noretu Dionaea muscipula viena augala uzsisakyti? kiek supratau kaina uz du tokius augalus - 9 eurai. As paimciau viena, jei kas nors pirktu kita.
arba 1 Drosera scorpioides, jei kas nors kitus du paims
man tai idomu kaip kiti augalai gaudo vabzdius, kurie neturi nei asoteliu, nei kitokiu indu
Papildyta:

gal kas noretu Dionaea muscipula viena augala uzsisakyti? kiek supratau kaina uz du tokius augalus - 9 eurai. As paimciau viena, jei kas nors pirktu kita.
arba 1 Drosera scorpioides, jei kas nors kitus du paims
man tai idomu kaip kiti augalai gaudo vabzdius, kurie neturi nei asoteliu, nei kitokiu indu
Papildyta:
tai niekas nenori isigyti siu augaliuku?
QUOTE(sky660 @ 2007 07 05, 08:24)
: Dionaea musc. “Fine Tooth x Red“ Clone 1 Fully grown plant .
tai kuriam mieste reziduoji ir kada tau pinigelius perduot. kaip supratau iš visos tu uzsakymų tvarkos saskaita yra atsiunčiama kartu su užsakymu
ar taip?
sky660 tavo doioneja gal irgi du augalai uz 9 eurus
Scorpioides aš imu,vieną augalą jau sutarus atiduot, tai jei yra norinčių, dar 1 perleisiu
Fine tooth yra vienas augaliukas, suaugęs. Tik pati paprasčiausia dionėja yra 2 už vienos kainą.
Fine tooth yra vienas augaliukas, suaugęs. Tik pati paprasčiausia dionėja yra 2 už vienos kainą.
Jau išsiunčiau užsakymą ir apmokėjimą
labai grazus jusu tie augaliukai net pati susigundziau ju isigyti, bet viena vabziaedi ir kitu bet kokiu gyviu naikintoja jau auginu ir bijau, kad ji savu grobiu nepasidalins
tai augaliukui ar yra butina gauti kokia musyte??? Ar reiks paciai ja sumedzioti ir paserti ta augaliuka
Paskutinės naujienos iš prancūzų - užsakymą ir apmokėjimą gavo, išsiuntė. Dabar lauksim, turi atkeliaut per 6-8 dienas (t.y., kitą savaitę - būtinai) :roll:
QUOTE(Alinva @ 2007 07 06, 23:34)
Scorpioides aš imu,vieną augalą jau sutarus atiduot, tai jei yra norinčių, dar 1 perleisiu
kuriam mieste gyveni?