Įkraunama...
Įkraunama...

Vabzdžiaėdžiai

QUOTE(JuzTea @ 2007 08 04, 17:49)
kokie jie man grazūs blush2.gif maciau Kaune senukuose sodo darže, praeinu, paciupinėju ;D ir pasakkau kad kita kart pajamsiu tave, bet vis nepajamu doh.gif gaal sekanti karta paimsiu.. 4u.gif o sakykit jie kai persodinsiu i ranka neikas? blush2.gif

Jei nekiši pirštų į nąsrus - tikrai ne biggrin.gif o kodėl ruošiesi persodint? Jie ilgai tam pačiam substrate augt gali, jiems jis tik įsikabinimui reikalingas, maitinasi jie per pagaunamus vabzdžius...
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2007 08 04, 19:14)
Jei nekiši pirštų į nąsrus - tikrai ne biggrin.gif o kodėl ruošiesi persodint? Jie ilgai tam pačiam substrate augt gali, jiems jis tik įsikabinimui reikalingas, maitinasi jie per pagaunamus vabzdžius...

nu nezinau, baisu man palikti pirktiniame vazone, nes kai nusipirkau kaktusa (gerai kad iškart persodinau) tai ant saknu pamaciau tokius kaip kiausinius, salotinius rutuliukus g.gif je ne ant visu taip buna tai gerai 4u.gif ir šeip aš mėgstu kad mano gėlės butu graziuose vazonuose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2007 08 04, 18:24)
nu nezinau, baisu man palikti pirktiniame vazone, nes kai nusipirkau kaktusa (gerai kad iškart persodinau) tai ant saknu pamaciau tokius kaip kiausinius, salotinius rutuliukus g.gif je ne ant visu taip buna tai gerai 4u.gif ir šeip aš mėgstu kad mano gėlės butu graziuose vazonuose blush2.gif 

O substrato joms turėsi? Ten specialus eina... šiandien atkeliavo pas mane iš prancūzijos - kažkoks nerealus, kaip pūkas - ne tai smulki durpė, bet biri kaip sausas smėlis, o jau lengvutė... įmaišyta truputis perlito, bet tai smulkmena, pats substratas ir permirksta sunkiai, nemoku net nusakyt.
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2007 08 04, 19:39)
O substrato joms turėsi? Ten specialus eina... šiandien atkeliavo pas mane iš prancūzijos - kažkoks nerealus, kaip pūkas - ne tai smulki durpė, bet biri kaip sausas smėlis, o jau lengvutė... įmaišyta truputis perlito, bet tai smulkmena, pats substratas ir permirksta sunkiai, nemoku net nusakyt.

neturiu jokio specialaus substrato doh.gif tada nepersodinsiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2007 08 04, 18:39)

O sudėties aprašymo kokio nėr?
Aš tai vis suku galvą į ką reiks dionėją persodint kitąmet - jei peržiemos, aišku. Nors mestelkit, mergaitės akį - gal ir ne per mažas vazonėlis tas kur foto matosi? Bet labai kažkaip jau lipa lauk, pagal mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2007 08 04, 18:14)

taip iseina kad namie turi buti vabzdziu, g.gif o pas mane tai nera kartais vasara kokia muse per langa iskrenda verysad.gif tai tada is lauko reiks gaudyt ir nest, kad turetu ka valgyt, ir ar skruzdeles tiks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 04 rugpjūčio 2007 - 21:32
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2007 08 04, 22:23)
O sudėties aprašymo kokio nėr?
Aš tai vis suku galvą į ką reiks dionėją persodint kitąmet - jei peržiemos, aišku. Nors mestelkit, mergaitės akį - gal ir ne per mažas vazonėlis tas kur foto matosi? Bet labai kažkaip jau lipa lauk, pagal mane  blush2.gif

Ant jo sudėties nėra, bet rašo tame puslapyje sudėtį: 2 liters peat moss, 1 liter mix perlite/vermiculite. O va ta peat moss (kimininė durpė) turbūt ir yra tokia lengva ir puri wub.gif
Atsakyti
rytoj nusipirksiu sitą grozi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
Alinva, jeigu liks koks lyčnas laisvas grobuonis, tai mane prisimink mirksiukas.gif Berods minėjau, kad norėčiau blush2.gif
Beja, mano saracėnija numiro verysad.gif Kol buvau ligoninėje matyt perdžiuvo ir jau paskui neatsigavo doh.gif O ir dionėja kažkokia negraži liko - lapai kažkodėl tokie išstypę, ne gražiai gula, o į viršų styro blink.gif Kas jai čia butiko g.gif Na ką padarysi, kai maža nuosava ataugėlė auga, tai gėlės nukenčia biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, neperskaičiau visos temos (o gal vertėtų g.gif ) bet labai jau norėčiau ir aš įsigyti tų vabdžiaėdžių biggrin.gif gal kuri žinote kur jų šiauliuose būtų galima įsigyti? bigsmile.gif ir kiek jie kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2007 08 06, 14:57)
Sveikos gyvos  4u.gif
Alinva, jeigu liks koks lyčnas laisvas grobuonis, tai mane prisimink  mirksiukas.gif  Berods minėjau, kad norėčiau  blush2.gif
Beja, mano saracėnija numiro  verysad.gif Kol buvau ligoninėje matyt perdžiuvo ir jau paskui neatsigavo  doh.gif O ir dionėja kažkokia negraži liko - lapai kažkodėl tokie išstypę, ne gražiai gula, o į viršų styro  blink.gif  Kas jai čia butiko  g.gif  Na ką padarysi, kai maža nuosava ataugėlė auga, tai gėlės nukenčia  biggrin.gif

Uij, užjaučiu ir suprantu dėl augalėlių - pati ne vieną numarinau taip - na, tiksliau numarino tie, kas juos prižiūrėjo mano nebuvimo metu doh.gif bet negali pykti - negalėjau iš jų juk reikalaut išmanymo, kaip juos prižiūrėti ax.gif
O dionėja negalėjo dėl šviesos trūkumo taip? g.gif
Kaip, beje, ąsotenio reikalas? blush2.gif Gal neturėdama laiko, nori atsikratyti juo? blush2.gif
Atsakyti
nemoku augint sio augalo blush2.gif nusipirkau o jis uzsidarė, bet po namties viena dėzutė prasivėrus, gal atsivers unsure.gif zinau kad jam reika daugdrėgmės ir saulės 4u.gif ko dar?
Papildyta:
Sorry pamiršau nuotrauka idėt, wa: user posted image

o galima gal ji patį apipurkšt? g.gif
Atsakyti