Įkraunama...
Įkraunama...

Vabzdžiaėdžiai

QUOTE(lyrika @ 2007 09 17, 17:39)
siandien nusipirkau asoteni su vienu jau suaugusiu asotuku ir vienu dar mazyciu. pats augalas didelis. mokejau tik 30lt, kai tuo tarpu senukuose 75 kainuoja ohmy.gif pries savaite toje pacioje vietoje pirkau su kokiais 10 asotuku, mokejau 45lt. labai grazus smile.gif

sveika o kur pirkot asoteni su 2 asotukais? rolleyes.gif
dioneja vargu ar prigytu ta kur Senukuose verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 17 rugsėjo 2007 - 20:41
QUOTE(giekab @ 2007 09 17, 21:39)
sveika o kur pirkot asoteni su 2 asotukais? rolleyes.gif
dioneja vargu ar prigytu ta kur Senukuose  verysad.gif

labas smile.gif pirkau prie taubuciu, geliu kioskelyje tokiam. dar yra vienas asotenis uz 40 ar 45lt, su daugybe asotuku. bet ten galima nueiti ir uzsisakyti. as penktadieni uzsisakiau, pirmadieni jau atveze. labai faina moteriske ten pardavineja.
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2007 09 18, 09:30)
labas smile.gif pirkau prie taubuciu, geliu kioskelyje tokiam. dar yra vienas asotenis uz 40 ar 45lt, su daugybe asotuku. bet ten galima nueiti ir uzsisakyti. as penktadieni uzsisakiau, pirmadieni jau atveze. labai faina moteriske ten pardavineja.

o dioneju ten galima uzsisakyti? g.gif asoteniu mazesniu, mazesnem kainom nebuna? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2007 09 18, 21:10)
o dioneju ten galima uzsisakyti?  g.gif asoteniu mazesniu, mazesnem kainom nebuna?  blush2.gif

as bandziau uzsisakyti, sake gal atves. o asoteniu gal ir galima uz kokius 30lt gauti. reiktu pakalbeti tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2007 09 18, 21:46)
as bandziau uzsisakyti, sake gal atves. o asoteniu gal ir galima uz kokius 30lt gauti. reiktu pakalbeti tiesiog.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2007 09 19, 17:55)

dione'jos neatveze blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2007 09 21, 10:47)
dione'jos neatveze  blush2.gif

tai gal dar atves rolleyes.gif
Atsakyti
mano dioneja bujoja, eina sau.siandien pastebejau, jog ziedeli leidzia, reiks nukirpti.ir nasreliu kiek nauju isaugino...ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(carnivore @ 2007 09 13, 17:38)
na kaip jusu vabzdziaedziai gyvuoja? as savo dionejai vapsva daviau, bet ziuriu, kad nasrai juoduoti ima  verysad.gif  gal per didele buvo?? beje maciau ermitaze (vilniaus akropoly) asoteni toki su dideliais asociais uz 58litus berods:}

Maniskes irgi kazko narveliai pradejo juoduot blink.gif Kazin del ko taip yra g.gif Ir kada jau reikia jas ruosti ziemoti ir kaip tai padaryti unsure.gif
Cia tik pirkta
user posted image

O cia siandien bigsmile.gif Matosi nuotraukoj pajuode narveliai, as juos nukerpu,kazin ar gerai darau g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2007 09 21, 10:47)
dione'jos neatveze  blush2.gif

sveika siandien pirkau sSenukuoe (Draugystes g.) dioneae muscipula uz 16.99lt, dar liko apie 7.

QUOTE(carnivore @ 2007 09 23, 16:30)
mano dioneja bujoja, eina sau.siandien pastebejau, jog ziedeli leidzia, reiks nukirpti.ir nasreliu kiek nauju isaugino...ohmy.gif

papasakokit kaip reik priziureti, kad bujotu? 4u.gif siandien nusipirkau dioneja... rolleyes.gif
idekit jei kas turit ta adresa, kur is Prancuzijos siustis - ten sioks toks aprasymas apie jas buvo... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 23 rugsėjo 2007 - 17:40
esu skaicius, kad kiti irgi nujuodusius narvelius nukerpa, bet as tai nieko nedarau, juk gamtoj jie naturaliai nupuna,,,nezinau. o del pajuodimo - irgi skaiciau, kad del per didelio vabzdzio pradeda narvelis juosti. nes augalelis nespeja suvirskinti vabalelio ir jis ima puti narvelio viduje, tuo paciu sukeldamas ir narvelio puvima.va...

o del prieziuros - labai daug visko skaiciau, kol galiausiai nusipirkau dioneja, ir kazkaip nei as ten ja labai priziuriu, nei ka...
ji pas mane auga tokiam inde aukstom sienelem (foto matosi), tada ten galbut siek tiek dregmes susikoncentruoja. auginu ja paciam sauleciausiam kambary, ant palanges. visada vazonelis stovi lekstuteje su vandeniu (vanduo, tiesa, nera nei distiliuotas, nei ka.kai turiu galimybe - laistau lietaus vandeniu, bet tai nutinka retai, tad maniskei dionejai tinka ir pastovejes vanduo is ciaupo). kartais to plastmasinio indo sieneles pripurskiu su vandeniu, kad butu dregna.
tik nereikia pamirsti, jei dioneja pradeda leisti ziedeli - reikia ji nukirpti, jei nenorit prarasti augalelio.
tikiuosi bent kiek padejau. 4u.gif
o cia mano dionejos nuotrauka - http://img217.images.../img2275nv6.jpg
Atsakyti
QUOTE(carnivore @ 2007 09 24, 00:16)
esu skaicius, kad kiti irgi nujuodusius narvelius nukerpa, bet as tai nieko nedarau, juk gamtoj jie naturaliai nupuna,,,nezinau. o del pajuodimo - irgi skaiciau, kad del per didelio vabzdzio pradeda narvelis juosti. nes augalelis nespeja suvirskinti vabalelio ir jis ima puti narvelio viduje, tuo paciu sukeldamas ir narvelio puvima.va...

o del prieziuros - labai daug visko skaiciau, kol galiausiai nusipirkau dioneja, ir kazkaip nei as ten ja labai priziuriu, nei ka...
ji pas mane auga tokiam inde aukstom sienelem (foto matosi), tada ten galbut siek tiek dregmes susikoncentruoja. auginu ja paciam sauleciausiam kambary, ant palanges. visada vazonelis stovi lekstuteje su vandeniu (vanduo, tiesa, nera nei distiliuotas, nei ka.kai turiu galimybe - laistau lietaus vandeniu, bet tai nutinka retai, tad maniskei dionejai tinka ir pastovejes vanduo is ciaupo). kartais to plastmasinio indo sieneles pripurskiu su vandeniu, kad butu dregna.
tik nereikia pamirsti, jei dioneja pradeda leisti ziedeli - reikia ji nukirpti, jei nenorit prarasti augalelio.
tikiuosi bent kiek padejau.  4u.gif
o cia mano dionejos nuotrauka - http://img217.images.../img2275nv6.jpg

4u.gif ar ant pietines palanges galima laikyt? unsure.gif
beje siandien bandziau pasert vaisinem muselem dioneja, bet nelabai sekmingai - is pradziu tai galvojau padesiu ja ten kur musytes skraido, tai pacios lis i dionejos "dezutes", na bet kur tau doh.gif po togaudziau jau pati musytes - tai kol sugavau as ta muse ir paemiau su pincetu uz sparno doh.gif o po to kai idejau i dionejos atsiverusia "dezute" tai ta muse isropojo, o dionejos "dezute" kaip buvo atsiverus, taip ir liko doh.gif
gal zinot kokie vabzdziai jai tinkamiausi, kad tuoj pat uzsidarytu "dezute", vos idejus vabzdi unsure.gif gal tinka vorai (tai jie bent be sparnu) ar kandys? unsure.gif naminiu musiu dabar retai kada iskrenda i kambary, o ir taip man rodos jos per dideles dar kol kas dionejai. g.gif

cia mano dioneja: wub.gif tavo irgi labai miela drinks_cheers.gif
Atsakyti