manau tinka viskas, tik kad vabzdys nebutu per didelis.pvz as paseriau savaja sirsem,tai eme juoduot lapeliai.bet va ji pati(!!!) pasigavo muse ir gerai suvirskino, na bent kolkas niekas nejuoduoja:} beje tavo dioneja irgi faina
QUOTE(carnivore @ 2007 09 24, 21:42)
manau tinka viskas, tik kad vabzdys nebutu per didelis.pvz as paseriau savaja sirsem,tai eme juoduot lapeliai.bet va ji pati(!!!) pasigavo muse ir gerai suvirskino, na bent kolkas niekas nejuoduoja:} beje tavo dioneja irgi faina 
idomu kaip ji pati pasigavo - turbut muse pati i jos dezute ilindo ne kitaip
aciu
idomu kaip ji pati pasigavo - turbut muse pati i jos dezute ilindo ne kitaip
jap, parduotuvese daznai apgauna, paraso viena, o is tikro yra visai kas kita. as irgi litopsiuko noriu
o muse tai jo, pati pasigavo..
QUOTE(carnivore @ 2007 09 24, 22:08)
jap, parduotuvese daznai apgauna, paraso viena, o is tikro yra visai kas kita. as irgi litopsiuko noriu
o muse tai jo, pati pasigavo..
As viena karta savo akim maciau kaip pasigavo
man irgi taip atrodo.ligtai kazkoks kvapas, bet bent as jo neuzuodziu
Na va, paskaičiau, ir supratau, ko tie nareliai, į kuriuos pusgyvius tokius a la didelius uodus sukišom, pajuodavo
Per dideli, pasirodo, buvo ...
Mane irgi, kaip Speglę, klausimas kankina - kada jų miegas prasideda?
Mane irgi, kaip Speglę, klausimas kankina - kada jų miegas prasideda?
QUOTE(carnivore @ 2007 09 08, 23:26)
grazuolis
turiu klausimeli....
neseniai ir mes si grazuoli nusipirkom, taigi esu zalia jo auginime, kiek supratau tai jam rekia dregmes, o kaip su saule? ar galima ant tiesiogines saules spinduliu laikyti? ar butinai reikia ji pamaitinti? dabar jau toks metas kai musiu ar uodu nelabai uztiksi namuose... zodziu esu zalia ir pasimetus, nes noriu islaikyti si augaliuka kuo ilgiau... ir dar - gal zinot kaip jis dauginasi?
kiek supratau tai jis uzsidares atsidaro dar karta? as galvojau kaip susiciaupe tai jau ir mirsta
QUOTE(Spegle @ 2007 09 24, 22:47)
As viena karta savo akim maciau kaip pasigavo
Matyt kazkas traukia muses,nes gan ilgokai vaiksciojo narvelio pakrasciu ir tik kai ilindo narvelin,labai staigiai tas uzsidare 
prie mano dionejos kazkodel jokios muses neskrenda, kada ji ka nors sugaus pati neisivaizduoju
http://www.cpukforum...hp?showforum=11 forumas apie dionejas, skaitancioms angliskai
parodysiu ir as savo grazuole
oho kokia gausi:}}
QUOTE(carnivore @ 2007 09 26, 22:01)
acha
cia ji truputi kitos rusies, auga i ploti, o ne i ilgi... buvo ir kur ant ilgu stiebeliu, bet man labiau patiko si
kazin kodel neleidzia ideti man nuotraukos