Mano dioneja du ziedus uzkrove
reiks nufotkinti atminciai ir naukinti juos, kad mano grazuole isgyventu
Mergaitės, kas laikė dionėja šaldytuve peržiem ( ar ne Alinva kartais
), pasipasakokit, kaip tai darėt
Perverčiau kelis neto psl, tai forumuose labai įvairių nuomonių yra..
Perverčiau kelis neto psl, tai forumuose labai įvairių nuomonių yra..
Mano dionėja dabar stovi +10 lapsiū temperatūroje
išnešiau kai turėjo pora sudžiuvusiu nasreliu ir daug nujuodavusiu saku ir iš vidurio beauganciu pora šaku beveik be nasreliu
QUOTE(JuzTea @ 2007 11 17, 22:09)
Mano dionėja dabar stovi +10 lapsiū temperatūroje
išnešiau kai turėjo pora sudžiuvusiu nasreliu ir daug nujuodavusiu saku ir iš vidurio beauganciu pora šaku beveik be nasreliu 
na ir kaip dabar jauciasi? dziusta, stovi vietoj, auga??? gal ir man jau laikas i saltesni kambari isnesti
Tai ar kas nors iš dionėjų augintojų užmigdė saviškes?
Aš, pasiskaičiusi kelis neto psl, sumąsčiau, kad susivėlinau, tai bandysiu be miego pratempt. Jei išgyvens, kitais metais stengsiuos nepražiopsot
o maniske jauciu mirsta
labai nasreliai gelsta ir juoduoja,o kaip ja migdyt kazin,gal jau cia pati ji migdosi
QUOTE(Spegle @ 2007 11 30, 13:25)
o maniske jauciu mirsta
labai nasreliai gelsta ir juoduoja,o kaip ja migdyt kazin,gal jau cia pati ji migdosi 
Kaip supratau, tai rudenį reikėjo mažint temperatūrą pamažu, ir būtų ji "užmigusi". O tada jau žiemojimui į šaldytuvą galima kišt.. tik aš tai pražiopsojau, o vienas toks augintojas užsienio forume teigia, kad jei neužmigdyta dionėja tokiu metų laiku, tai jau geriau ir nebemigdyt - jei išgyvens be miego, kitąmet migdyti..
(Visos nuorodos į tai, ką skaičiau - yra rojaus sodų forumo nuorodose
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 16, 09:53)
Mano dioneja du ziedus uzkrove
reiks nufotkinti atminciai ir naukinti juos, kad mano grazuole isgyventu 
pas mane irgi ant dvieju stiebeliu du ziedynai
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 19, 00:01)
na ir kaip dabar jauciasi? dziusta, stovi vietoj, auga??? gal ir man jau laikas i saltesni kambari isnesti 
mane Botanikos sode pakonsultavo, kad zeminti temperatura reikia palaipsniui, ruosiant ziemai.
na bet pas mane ji pradejo auginti ziedus tai nusprendziau pamatyt kaip zydi
tai panasu kad maniskei bus chiris charis
bet tai nieko,kitais metais kita pirksiu
QUOTE(Spegle @ 2007 11 30, 13:25)
o maniske jauciu mirsta
pas mane irgi juoduoja... gal miegoti ruosiasi, pastaciau ant palanges kur salciau...
QUOTE(giekab @ 2007 11 30, 13:44)
pas mane irgi ant dvieju stiebeliu du ziedynai
kadangi pirma karta auginu, vis tik nusprendziau pamatyt kaip tas zydejimas vyksta.
nuo to laiko tik keli nasreliai nupuvo. o vienas ziedelis zydejo apie viena diena, dabar jau kitas skleidziasi.
mane Botanikos sode pakonsultavo, kad zeminti temperatura reikia palaipsniui, ruosiant ziemai.
o as nuskyniau... nenoriu, kad numirtu... gal gali nufotkinti ir imesti kaip atrodo ziedelis?
stai:
ir dar viena ikelciau, bet raso virsiju limita, nors nuotrauka teuzima 25kb
tai gal kita diena leis.