Įkraunama...
Įkraunama...

Vabzdžiaėdžiai

Kalėdos apkabina širdis taip karštai,
Kad nori ar nenori sutrupa ledai
Ir tarsi pumpurai išsilukštena žodžiai, meilės sklidini, –
Būkim kaip saulė viens kitam geri..
Šiltų ir šviesių Kalėdų.

newyear.gif
Atsakyti
Jauciu as savo dionėja atsinešiu is saltos vietos, jauciu numirė sad.gif nes nė vieno zalio lapelio nėra, tik juodi susisukę sad.gif patarkit, kaip gėriau būtų pasielgti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2007 12 26, 22:20)
Jauciu as savo dionėja atsinešiu is saltos vietos, jauciu numirė sad.gif nes nė vieno zalio lapelio nėra, tik juodi susisukę sad.gif patarkit, kaip gėriau būtų pasielgti? g.gif

manpo dioneja jau nuzydejo, nukirpau ziedynkocius ir pastaciau kambary dviem laipsniais zemesnej temperaturoj nei kad buvo ax.gif po keliu dienu pastatysiu visai i nesildoma patalpa unsure.gif

gal jusu nenumire blush2.gif o tik taip ziemoja... siulyciau ne dabar ziuret o pavasari kai jau oras atsils ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2007 12 27, 21:37)
manpo dioneja jau nuzydejo, nukirpau ziedynkocius ir pastaciau kambary dviem laipsniais zemesnej temperaturoj nei kad buvo  ax.gif  po  keliu dienu pastatysiu visai i nesildoma patalpa  unsure.gif

gal jusu nenumire  blush2.gif o tik taip ziemoja... siulyciau ne dabar ziuret o pavasari kai jau oras atsils  ax.gif

Nenešiu. Kantriai lauksiu pavasario rolleyes.gif
Atsakyti
a as visai savaitei namie palikau savo asoteny..... tikiuos nenumirs..... unsure.gif
Atsakyti
[quote=Iiudna,2007 12 27, 20:22]
a as visai savaitei namie palikau savo asoteny..... tikiuos nenumirs..... unsure.gif

stai mano asotenis ax.gif
Atsakyti
mano asoteniui pradejo ruduot lapai... kudel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 01 02, 22:23)
mano asoteniui pradejo ruduot lapai... kudel? g.gif

jei palikai savaitę nelaistytą - nieko nuostabaus... mėgsta drėgmę labai.Nukirpk nurudusius visai, laistyk toliau normaliai ir turėtų neberuduot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 02 sausio 2008 - 22:30
QUOTE(Alinva @ 2008 01 02, 22:29)
jei palikai savaitę nelaistytą - nieko nuostabaus... mėgsta drėgmę labai.Nukirpk nurudusius visai, laistyk toliau normaliai ir turėtų neberuduot.

aciu 4u.gif
Atsakyti
na kazin kaip praziemos mano dioneja, pastatyta +10 laipsniu patalpoj, juodouja lapeliai, nauju neleidzia, bet zaliu dar yra pakankamai... ar vis dar taip pat intensyviai jas laistot? (kas laikot vesiai)
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 01 08, 12:31)
na kazin kaip praziemos mano dioneja, pastatyta +10 laipsniu patalpoj, juodouja lapeliai, nauju neleidzia, bet zaliu dar yra pakankamai... ar vis dar taip pat intensyviai jas laistot? (kas laikot vesiai)

pas mane prie 16 laipsniu dabar, laistau tiek pat kiek ir prie 20-ties. dabar jau reiktu nest i ta vesia patalpa, kur neapsildoma, bet bijau temperaturos suolio nuo 16 iki 9, kad jis dionejai nepakenktu, tai dar vis nenesu blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif mano asotenio vienos sakutes beveik visi lapai nujuodavo, liko tik dar neuzauge 2, bet ir nemanau jog uzaugs verysad.gif kudel taip yra? lyg ir atzaliukes naujas leidzia, bet pagrindinis augalelis ciut laikosi..... g.gif nuvarges atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iiudna: 31 sausio 2008 - 14:25