Įkraunama...
Įkraunama...

Vabzdžiaėdžiai

labas vakaras
aš irgi pagaliau įsigyjau šį augalėlį, pastačiau ant palangės, tegu apžiūri namus, įsidrąsina biggrin.gif
Po kiek laiko aš galėčiau ją persodinti? Ar pietinė palangė nebus jai "ne prie širdies"? Kas kiek laiko laistot šį žvėriuką 4u.gif
Atsakyti
perskaičiau visą temą ax.gif iki žiemojimo viskas lyg ir aišku (apie laistymą). Vyras spėjo vorą jau sušert essen.gif
Tik kaip su palange? pas mane visur pietinė pusė blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 13 birželio 2009 - 00:06
labai noreciau isigyt siu augaleliu.kur ju gauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 06 13, 08:17)

aš dionaea pirkau banginyje vakare, buvo dar trys likę ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 13 birželio 2009 - 10:35
QUOTE(jalka @ 2009 06 13, 09:17)

Senukuose yra 19.99 lt kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(astarim147 @ 2009 06 13, 20:30)
Senukuose yra 19.99 lt kainuoja.

aciukas.leksiu ieskot mirksiukas.gif
Atsakyti
nusipirkau aleksoto turguje uz 17 litu !dabar reikia perskaityt jusu tema,kad nenumarint augaliuko smile.gif
Atsakyti
nusipirkau dianaea ...bet noriu asotenio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 06 14, 13:51)
nusipirkau dianaea ...bet noriu asotenio blush2.gif

o kodėl dianaea nepatinka g.gif
Atsakyti
patinka mirksiukas.gif tik gal ja sudetingiau auginti? perskaiciau tema ir susirupinau-is kur gaut musiu doh.gif
kiba reiks siust vaikus i musiu medziokle...nu esu kvaila boba doh.gif apgyvendinau namus orchidejom,dabar jauciu susirgsiu vabzdziaedziais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 06 14, 14:06)
patinka mirksiukas.gif  tik gal ja sudetingiau auginti? perskaiciau tema ir susirupinau-is kur gaut musiu doh.gif
kiba reiks siust vaikus i musiu medziokle...nu esu kvaila boba doh.gif apgyvendinau namus orchidejom,dabar jauciu susirgsiu vabzdziaedziais blush2.gif

tokiu oru sudėtinga su musėm, bet kaip supratau jei visiškai negautų musių galima patręšti g.gif Maniškis kol kas vorą gavo pietum biggrin.gif Nebus musių - siųsiu vyrą šių bjaurybių medžiot į rūsį lotuliukas.gif
Aš kol kas šiuo bandysiu rūpintis, jei išsaugosiu iki kitos vasaros gal ir daugiau įsigysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2009 06 14, 14:12)
tokiu oru sudėtinga su musėm, bet kaip supratau jei visiškai negautų musių galima patręšti g.gif  Maniškis kol kas vorą gavo pietum biggrin.gif  Nebus musių - siųsiu vyrą šių bjaurybių medžiot į rūsį lotuliukas.gif 
Aš kol kas šiuo bandysiu rūpintis, jei išsaugosiu iki kitos vasaros gal ir daugiau įsigysiu ax.gif

bandysiu ir as-azartas yra didelis...tik va su musem striuka..teks eit medziot koki voriuka kiba lotuliukas.gif
Atsakyti