ale daug kur uzkliuvo-kad namuose sie augalai neisgyvena...
prisigooglinau medziagos,einu studijuot...
QUOTE(jalka @ 2009 06 14, 16:08)
prisigooglinau medziagos,einu studijuot...

aš irgi labiausiai bijau žiemos
dabar prasau profiu patarimo-tikrai lekstuteje visad turi buti vandens?
pardaveja sake jokiu budu nelaikyt ant pietines palanges..na tokios as kaip ir neturiu..
papurskalioti vis reiktu..ir musyciu...
ir dar-kaip supratau jei negaunu musyciu aliu dzykais pavaisint?
pardaveja sake jokiu budu nelaikyt ant pietines palanges..na tokios as kaip ir neturiu..
ar gerai apgyvendinau savo gruobuoniuke?
biski akmenuku ir lietaus vanduo...ar reikia gilesnes lekstutes ir daugiau vandens?
biski akmenuku ir lietaus vanduo...ar reikia gilesnes lekstutes ir daugiau vandens?
QUOTE(jalka @ 2009 06 14, 19:38)
ar gerai apgyvendinau savo gruobuoniuke?
kaip įdomiai sugalvojot
Ir man aktualus šis klausimas
na tai kurgi profes musgaudziu klausimais?!
QUOTE(jalka @ 2009 06 14, 16:23)
dabar prasau profiu patarimo-tikrai lekstuteje visad turi buti vandens?
tuėjau saracenija kuri gyveno ant pietinės palangės ir labai gražiai buvo nusidažiusi , saulašarei irgi reikalinga saulė , nes be jos nebus lašiuku, dėl taviškės nesu tikra, bet turint omeny ,kad tai irgi pelkinis augalas, o pelkėse medžiai nėra aukšti ir didelio pavėsio neteikia
dėl vandens- taip ju "kojos" turi mirkti. bet butu gerai ir gilesnė, nes jai koki karšta savaitgali išvažiuosi , iš tokios gali greitai išgaruoti.
dėl musyčių- kuo alkanesnis augalas, tuo didesnis jis auga
QUOTE(misterija @ 2009 06 14, 22:37)
tuėjau saracenija kuri gyveno ant pietinės palangės ir labai gražiai buvo nusidažiusi , saulašarei irgi reikalinga saulė , nes be jos nebus lašiuku, dėl taviškės nesu tikra, bet turint omeny ,kad tai irgi pelkinis augalas, o pelkėse medžiai nėra aukšti ir didelio pavėsio neteikia
, nu bet jei neturi pietinės palangės tai ir nereikia
dėl vandens- taip ju "kojos" turi mirkti. bet butu gerai ir gilesnė, nes jai koki karšta savaitgali išvažiuosi , iš tokios gali greitai išgaruoti.
ačiū už atsakymą
Gal kvailokas klausimas, bet man labai negražus tas plastmasinis vazonėlis, jei įstatyčiau jį į molinį su skylute dugne?
Tikiuosi maniškis irgi neužpyks dėl pietinės palangės
na man ta pardaveja is kurios pirkau tai sake jokiu budu ne ant pietines palanges....
bet gal ji ten tiek teismano...
pasake kad butu visad dregna zeme ir ne pietine palange....
pavalge mano vampyriuke-suseriau vora pagavus uz koju ir uoda
pasake kad butu visad dregna zeme ir ne pietine palange....
pavalge mano vampyriuke-suseriau vora pagavus uz koju ir uoda
noriu paklaust, jau kuri laika turiu asoteni.. isleido 3 asotelius, visa laika laikiau ant palanges ( rytines ) kaip ir viskas gerai buvo.. bet pradejo gelst lapai, ir kamiena tarytum kazkas ''pragrauze'' kas galejo nutikt? kaip priziurit ir kur laikot savuosius asocius? ar jiems reikia daug sviesos? dregme stengiuosi palaikyt, skaiciau kad ja megsta.. maniskis:
ir kamienas:
ir kamienas:
Aziza, siūlau ąsotenį persodinti ir apžiūrėti ar šaknys sveikos, galbūt yra kokių pūvančių šaknų, tad jas būtina pašalinti jei nori augalą išsaugoti