Įkraunama...
Įkraunama...

Geras Ortodontas Vilniuje

QUOTE(jmgirl @ 2008 09 03, 17:50)
Tai higienos darymas ir taip pat yra apsilankymas pas odontologą, tuo metu jis gali įvertint ar reik terapinio gydymo. Na žinoma, nebent higieną atliekat pas higienistę, tai tada net nežinau ar ji įvertina smile.gif

Lankausi pas higienistę. Tai, jei puršiant smėliasrove dantys būna jautrūs- pataria kreiptis į odontologą, kad patikrintų ar nėra skylučių. O šiaip tai netikrina. Kartais, pamačius kažką įtartino, pakviečia odontologę, kad apžiūrėtų.
Atsakyti
QUOTE(jmgirl @ 2008 09 03, 14:03)
Tikrai sutinku, kad nereik tiek laukt, kol dantuką pradeda baisiai skaudėt, reiktų pasitikrint kas pusmeti ir to tikrai nebus  smile.gif
O kainos šiais laikais privačiose kabinetose tikrai nemažos, todėl galite apsilankyti pas odontologijos studentus, ten kainos 10 kart mažesnes, nes mokat tik už medžiagas ir vienkartinius daiktus  thumbup.gif  Aš pati esu odontologijos studentė, taisau dantukus, higiena atlieku, net ir esu šalinus jau kelis dantukus  rolleyes.gif  tuoj ir protezuot pradesiu. Tai galit kreiptis, gal sutarsim dėl laiko  smile.gif  rašykit žinutę ar laiška arba galit skambint 867109015 (Jurgita), bet galiu būt paskaitose ir neatsiliept iškart  smile.gif

O kur dirbi? Kokiame mieste?
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 09 04, 13:56)
O kur dirbi? Kokiame mieste?

Aš Vilniuje studijuoju, žalgirio klinikoj randamės
Atsakyti
QUOTE(jmgirl @ 2008 09 04, 15:10)
Aš Vilniuje studijuoju, žalgirio klinikoj randamės

Tai jeigu ką domintų, vaikučius gydom pirmadieniais 8:30-10.00, protezuojam pirmadieniais 12:30 - 16:00, šalinam dantukus antradieniais 12:00 - 14:30, gydom trečiadieniais 8:00 - 13:00, higiena ketvirtadieniais 12:30 - 14:30 smile.gif
Atsakyti
Nuejau i viena odontologijos klinika ir parejus namo pradejau verkt, nebezinau ka daryt, ar eiti vel kad kazka atitaisytu ar eit kur nors kitur. Gaila ir laiko, ir pinigeliu, ir nervu... verysad.gif

O situacija tokia, taise priekinius, vienas patamsejes, is kito iskritusi plompa, tai taip padare, kad patamsejes vis tiek liko matomai tamsus ir beproto didelis ir dar plius sako sakandis negeras, tai tiek trumpino, nes man vis per ilgas buvo, kad dabar net sukast nago neina, nes dantis per trumpas, net akivaizdziai matosi kad jis per trumpas, o ji man sako, ne negali buti doh.gif

Zodziu pasirode kad gydytoja studentu lygio ir plius dirba kuo greiciau, nes turi ateiti kitas pacientas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(3in1 @ 2008 09 12, 11:16)
Nuejau i viena odontologijos klinika ir parejus namo pradejau verkt, nebezinau ka daryt, ar eiti vel kad kazka atitaisytu ar eit kur nors kitur. Gaila ir laiko, ir pinigeliu, ir nervu... verysad.gif

O situacija tokia, taise priekinius, vienas patamsejes, is kito iskritusi plompa, tai taip padare, kad patamsejes vis tiek liko matomai tamsus ir beproto didelis ir dar plius sako sakandis negeras, tai tiek trumpino, nes man vis per ilgas buvo, kad dabar net sukast nago neina, nes dantis per trumpas, net akivaizdziai matosi kad jis per trumpas, o ji man sako, ne negali buti doh.gif

Zodziu pasirode kad gydytoja studentu lygio ir plius dirba kuo greiciau, nes turi ateiti kitas pacientas doh.gif

O kur cia taip sutvarke blink.gif blink.gif blink.gif Manau is siame forume esanciu rekomendaciju, tikrai issirinksi gera odontologa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2008 09 12, 12:57)
O kur cia taip sutvarke  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Manau is siame forume esanciu rekomendaciju, tikrai issirinksi gera odontologa  mirksiukas.gif

Nenoriu baisiai viesint kol neissiaiskinau iki galo su gydytoja... gal ji galvojo kad sekanti karta pataisys g.gif , bet man visai nebeina apie nieka kita galvoti doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal yra kas is santariskiu?
Maciau ten atsidare nauja klinika "Beladenta" lyg vadinasi.
Ar esat kuri ten buvusi?
Ten tam naujam santariskiu gyvenvietes rajone. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas nors esate susidure su odontologe Audra Drukteiniene ir gal zinote kur ji dirba?
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2008 09 29, 20:18)
Sveikos, gal kas nors esate susidure su odontologe Audra Drukteiniene ir gal zinote kur ji dirba?

Žalgirio klinikoj, atrodo, dirba ax.gif
Atsakyti
Na tikrai turėtų ten dirbt, bent jau internete taip rašo smile.gif

QUOTE(Sophi @ 2008 09 29, 20:59)
Žalgirio klinikoj, atrodo, dirba ax.gif

Atsakyti
gal kas zino kur dirba A.Šaliūnienė?
Atsakyti