Norisi kuo daugiau informacijso susirinkt artėjant tai lemtingai dienai, nors kas ten žino kaip bus, vis ramiau laukti susitikimo su

QUOTE (Mew @ 2004 07 02, 22:04) |
O aplinka... nu, jei cia nekelsime senos temos apie gimdyma namie - t.y. kalbame apie gimdyma ligoninej... nu neisivaizduoju Klaipedos gimdykloj aromatines lempos, ar zvakiu kokiu... juokingai man atrodytu... tas jaukumas tokioj gimdykloj - kaip kiaule papuosta kaspinu ![]() |
nu neisivaizduoju Klaipedos gimdykloj aromatines lempos, ar zvakiu kokiu... juokingai man atrodytu... tas jaukumas tokioj gimdykloj - kaip kiaule papuosta kaspinu ![]() |
Na, as cia priesingai stovyklai paatstovausiu ... ziuriu nieks nekalba sita tema. Mano muset fiziologija yra tokia - kai neskauda, tai neskauda mazdaug iki 6 cm, o paskui kai pradeda, tai nesinori nei voniu, nei kamuoliu, nei kitokiu pribambasu... Gerai, kad tada jau greitai... Per pirma gimdyma akusere bande pamasazuoti (tada jau oksitocina buvo pradeje lasinti, tai dar saldizau), ale man tik vieno norejos - nagus susileisti, kad atitrauktu demesi nuo pagrindinio dalyko... Antra syki, kai gimdymas ejosi nesunkiai, geriausiai padejo plepeti su gydytoja ![]() O aplinka... nu, jei cia nekelsime senos temos apie gimdyma namie - t.y. kalbame apie gimdyma ligoninej... nu neisivaizduoju Klaipedos gimdykloj aromatines lempos, ar zvakiu kokiu... juokingai man atrodytu... tas jaukumas tokioj gimdykloj - kaip kiaule papuosta kaspinu ![]() Bet kiekvienai kitaip. Miau |