Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus nuskausminimas gimdymo metu

QUOTE(Justesea @ 2012 11 05, 13:17)
Būtent informacijos apie streptokoką B kontekste ir skaičiau, kad vaikeliui tokiu atveju geriausia gimti su vandenų maišu, nes jis apsaugo nuo užkrato ir antibiotikų nereikia.

Mano zinios analogiskos. Pvz, turint strepB leidziama namie saremiaut kiek sirdis geidzia, bet jei nubega vandenys tada nebederetu ilgai delsti, nes vaikas lieka be apsaugos nuo infekciju. Mano neprofesionales supratimu, jei mama turi tenai infekciju, bakteriniu susirgimu ir pan, tai kuo ilgesnis yra laikotarpis 'su vandenimis'- tuo daugiau shansu, kad leliukui mamos infekcijos nepersiduos. Taip lyg pats D apsaugo mazyli, leisdamas jam gimti tame vandenu maise. Na, gal ir yra toks variantas, akd gydytojams tai neparankiau g.gif , jiems gal paprasciau kontroliuoti gimdymo veikla, dozuoti vaistus ir isdestyti juos atitinkamais intervalais ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2012 11 05, 15:57)
Mano zinios analogiskos. Pvz, turint strepB leidziama namie saremiaut kiek sirdis geidzia, bet jei nubega vandenys tada nebederetu ilgai delsti, nes vaikas lieka be apsaugos nuo infekciju. Mano neprofesionales supratimu, jei mama turi tenai infekciju, bakteriniu susirgimu ir pan, tai kuo ilgesnis yra laikotarpis 'su vandenimis'- tuo daugiau shansu, kad leliukui mamos infekcijos nepersiduos. Taip lyg pats D apsaugo mazyli, leisdamas jam gimti tame vandenu maise. Na, gal ir yra toks variantas, akd gydytojams tai neparankiau  g.gif , jiems gal paprasciau kontroliuoti gimdymo veikla, dozuoti vaistus ir isdestyti juos atitinkamais intervalais ir pan.  g.gif

zinau, todel kuo ilgiau su vandenimis ir buvau, neleidau ju iki paskutinio nuleist - del streptokoko B, kuri turejau. Bet kas liecia pati gimima vandenu maise - tai vaikui, manoma, tai yra bereikalingos pastangos.. As nezinau, bet fizika tokia, kad vandenu maisa su savimi tempti gimdymo takais neturetu but labai jau paprasta.. Ypac, kai gimdymas vyksta horizontalioje padetyje.. g.gif

O del nuskausminimo - tai mano patirtis sako, kad be vandenu tikrai skauda labiau, bet ir viskas vyksta greiciau.. Pasisakau uz nuskausminima kuo ilgiau nenuleidziant vandenu, jei tai nera kliniskai butina. 4u.gif
Atsakyti