Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus nuskausminimas gimdymo metu

gimdziau be nuskausminamuju ir nesigailiu. Pagimdziau greitai ir nesunkiai ax.gif
zinoma skaudejo, bet tokia jau musu mamyciu dalia. Kita karta taip pat gimdysiu be nuskausminamuju, jei nebus kokiu komplikaciju doh.gif
Didziausias jegu saltinis buvo tai vyras, kuris nesitrauke nuo manes ne minutei, as jam labai dekinga wub.gif
Atsakyti
Aš savo vyresniuosius gimdžiau be nuskausminamųjų, tai labai padėjo masažinės vonios, tačiau po gimdymo jaučiau didelį nuovargį, todėl trečią gimdžiau su nuskausminimu ax.gif
Atsakyti
O aš gimdžiau be nuskausminimo vos prieš penkias dienas smile.gif Beje gimdžiau jau antrą kartą, šįkart sąrėmiai truko trumpiau, tai nelabai jaučiau to skausmo, nes vis laukiau kol skaudės labiau smile.gif Tik va kai jau reikėjo stumti, tai truputį supanikavau, bet gal tai tik į naudą - jei būčiau išstūmusi per porą skausmų, kaip pranašavo akušerė, didesnė tikimybė, kad būčiau suplyšusi, o kadangi stūmiau po truputį, tai mergytę pagimdžiau be plyšimų. O ji svėrė net 4150g! Po pirmo gimdymo sakiau daugiau niekad nebegimdysiu, o šįkart tokių drąstiškų pareiškimų nebuvo, vos po penkių minučių galvojau, kad galėčiau gimdyti dar smile.gif Taip kad tas skausmas nėra toks jau baisus (nors iki gimdymo pati velniškai bijojau... biggrin.gif )
Atsakyti
tinosiuk, o kodel supanikavai pries stumima? ir dar jei galit pasakykit ar tas saremiu skausmas panasus i menesiniu? ir kaip paskui jau kai kakalelis daug atsiveres ar speji pailseti tarp saremiu ir kuri vieta sunkiausia iskest? smile.gif
Atsakyti
As irgi gimdziau be nuskausminimo ax.gif Tikejau, kad viskas bus gerai, taip ir buvo.tikras skausmas truko gal truputi daugiau, nei 3 valandas.Labiausiai per gimdyma man padejo vyras wub.gif Nesakyciau, kad labai pavargau- vos tik po gimdymo nuveze i palata, tai nudumiau i dusa doh.gif
Paskui atnese dukryte, tai is tos laimes dar panesiojau flirt.gif smile.gif Labai norejau valgyt...Seseles atejusios klausiu- o valgyt galiu? Pradejo aiskint, kaip vaikuti maitint.. hihihi.gif Sakau, sita as zinau, bet AS valgyt noriu blush2.gif Tai juokes, kad taip nera buve...(nors netikiu irnesakyk.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2006 06 11, 15:41)
tinosiuk, o kodel supanikavai pries stumima? ir dar jei galit pasakykit ar tas saremiu skausmas panasus i menesiniu? ir kaip paskui jau kai kakalelis daug atsiveres ar speji pailseti tarp saremiu ir kuri vieta sunkiausia iskest? smile.gif

Labai bijojau skausmo, tai sakiau negimdysiu, einu namo biggrin.gif Akušerė sako gerai, eik biggrin.gif Ir nestumdavau kai sąrėmis užeidavo, arba stumdavau labai trumpai, o reikia kiek įmanoma ilgiau. Bet paskui jau pati norėjau kuo greičiau išstumt, nes žinojau, kad kai išstumsiu - nebeskaudės biggrin.gif Pradžioj sąrėmių skausmas tikrai panašus į mėnesinių, tik kuo toliau - tuo stipresnis, o per stūmimus jau nebepanašus smile.gif Pailsėt per stūmimą laiko užtekdavo, beveik ir per daug - juk jei leliaus galvytė jau pradėjusi lysti, tai per tą laiką kai nėra sąrėmio visąlaik jauti įsitempusius tarpvietės raumenis, o tai nėra labai malonu...
Atsakyti
Abu vaikus pagimdziau be nuskausminimo. Gimdymai buvo labai greiti, lengvi ir be komplikaciju. Vaikiukai gavo po 10balu is 10. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kazkaip baimes, nei pries pirma, nei pries antra gimdyma nebuvo. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi be nuskausminimu pagimdziau drucke pana tongue.gif svere 4700gr!!! blink.gif
neplysau, nekirpo thumbup.gif
pries gimdymo labai bijojau gimdymo, saremiu - visko. bet kai atejo ta akimirka - kazkaip viskas po truputi ejosi ir sakyciau, nebuvo nei taip skausminga, nei taip baisu kaip tikejausi! mirksiukas.gif
tarp saremiu net nusnusdavau, nes gimdziau visa nakti ir jau nebeturejau jegu. bet kai pasake stumt, tai kazkaip susikaupiau is paskutiniuju ax.gif nes zinojau, kad kuo labaiu stengsiuos, tuo viskas greiciau baigsis...
jei kada nors dar gimdyciau, tikriausiai vel be nuskausminamuju g.gif
Atsakyti
Aš irgi be nuskausminamųjų pagimdziau, nors visą nėštumą galvojau, kad gimdysiu su epiduru. Atvažiavau gimdyti jau su 7 cm atidarymu, tai jau neleido daryti jokio epiduro... Gimdymas buvo labai greitas, lengvas ir be komplikacijų thumbup.gif
Atsakyti
undetinosiukas Paskelbta 2006 06 11, 15:16
  QUOTE(Gerbera @ 2006 06 11, 15:41)
tinosiuk, o kodel supanikavai pries stumima? ir dar jei galit pasakykit ar tas saremiu skausmas panasus i menesiniu? ir kaip paskui jau kai kakalelis daug atsiveres ar speji pailseti tarp saremiu ir kuri vieta sunkiausia iskest?

Labai bijojau skausmo, tai sakiau negimdysiu, einu namo  Akušerė sako gerai, eik  Ir nestumdavau kai sąrėmis užeidavo, arba stumdavau labai trumpai, o reikia kiek įmanoma ilgiau. Bet paskui jau pati norėjau kuo greičiau išstumt, nes žinojau, kad kai išstumsiu - nebeskaudės  Pradžioj sąrėmių skausmas tikrai panašus į mėnesinių, tik kuo toliau - tuo stipresnis, o per stūmimus jau nebepanašus  Pailsėt per stūmimą laiko užtekdavo, beveik ir per daug - juk jei leliaus galvytė jau pradėjusi lysti, tai per tą laiką kai nėra sąrėmio visąlaik jauti įsitempusius tarpvietės raumenis, o tai nėra labai malonu...
fined

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Du vaikus pagimdziau be nuskausminimo,nors su antru uzejo toks momentas,kad jau prasiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,bet nespejo
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2006 06 10, 23:25)
sveikos
noreciau ispudziu tu kurios gimde naturaliai be nuskausminimo, ir kaip pavyko, del ko pavyko ir panasiai. smile.gif

Aš gimdžiau be nuskausminimo,nors buvau įsitikinus,kad man jo reikės ir tariausi su gyd,bet pasirodo tokių dalykų negali planuot;pagimdžiau per valandą,kai gyd pasakė,kad tuoj gimdysiu jau skaudėjo,sakau,kur nuskausminimas,sako neverta leisti nes pradės veikti tik po valandos.Visada bijojau skausmo,galvojau.kad gimdymas labai skausmingas,bet pagimdžiau lengvai,mano mėnėsinės būdavo labai skausmingos,sienom lipdavau iš skausmo,sako tada lengvai gimdosi g.gif
Atsakyti
As irgi gimdziau be nuskausminamuju ir esu visiskai tuo patenkinta.Aisku skaudejo,bet tai nebuvo toks skausmas kurio negalejau istverti.Viskas vyko greitai ir sklandziai.Aisku padejo dar ir tai kad per visa gimdyma vyras buvo salia,ir noras kuo greiciau pamatyti savo leliuka biggrin.gif

Atsakyti