Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko draudimas

Musu visa seimyna apsidraudus smile.gif Dukryte apdrausta nuo visu nelaimiu, net ir vieno is tevu mirties, tfu tfu tfu unsure.gif Taip pat dukrytes ateiciai kas menesi investuojam po 150 Lt i Hansa investicini fonda (ar kaip jis ten vadinasi blush2.gif ) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurale @ 2008 06 11, 16:00)
mes savaja maze ir apdraudem kaupiamuoju- investiciniu  hansa banke  g.gif  na nezinau kiek cia sutaupysim , bet gal vis si ta ateiciai  rolleyes.gif  juolab, kad ir iki 18 daug kas gali nutikti, gal kiek ir prie kokio gydymo prisides  g.gif na tikiuos nk blogo nenutiks  thumbup.gif

mane irgi domina draudimas, nes vienas agentas vis atakuoja lotuliukas.gif
o apdraudus kaupiamuoju, kiek suprantu, nutikokus kokiai nelaimei (susilaužo ranką, prasiskelia kaktą) tai nemoka jokių išmokų?
Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2008 06 17, 13:41)
mane irgi domina draudimas, nes vienas agentas vis atakuoja  lotuliukas.gif
o apdraudus kaupiamuoju, kiek suprantu, nutikokus kokiai nelaimei (susilaužo ranką, prasiskelia kaktą) tai nemoka jokių išmokų?

Man atrodo , kad moka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2008 06 17, 13:41)
mane irgi domina draudimas, nes vienas agentas vis atakuoja  lotuliukas.gif

moka,tikrai. mūsų vaikai apdrausti investiciniu kaupiamuoju(turbūt taip parašiau blush2.gif ). Sūnus buvo žiemą rankytę susilaužęs-gavom draudimo išmoką
Atsakyti
mes esame irgi vaika hansoj apdraude..... as tai manau kad geriau apsidrausti tevus ir naudos gaveju padaryti vaika,nes tevu mirties atveju vaikiukas liks vienas ir be nieko g.gif musu ir mociutes apsidraude ir padare anuka gaveju rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Signa...: 18 birželio 2008 - 13:57
Mes taip pat savo maziuka esam apdraude Vaiko investiciniu kaupiamuioju draudimu Hansa gyvybes draudime smile.gif Ir maziukas apdraustas nuo traumu, ir pinigeliai tauposi, ir jeigu mums bent vienam kas nors nutiktu - pinigelius toliau mokes draudimas.
O jeigu nenorit po 18 metu gauti 5000 Lt ar panasios sumos, tai ir mokekit normalia imoka, o ne 20 Lt kas menesi, o be to savo sutartis karts nuo karto reikia perziureti, nes kyla pragyvenimo lygis, dideja atlyginimai, dideja infliacija - todel butina po keliu metu padidinti ir imoka, kad vaikeliui daugiau sukauptumet.
Atsakyti
mes kol kas gyvebes nesam apsidraude, vyra draudzia darboviete darbo metu ir tiek...bet galvojam apie tai, tik neapsisrendziam ar lietuvoj ar airijoj draustis g.gif o dukryei taj as paprasciausiai labai daug sukaupsiu is jos pasalpeles, ji turi savo banko saskaita, i kuria kas men.atkeliauja 250 euru, manau iki 18 susidarys nemaza sumele, viska jai padovanosiu ir tiek.
Atsakyti
Ir mes vis ruosiames vaika apdrausti,bet as niekaip negaliu banka pasirinkti,visur lyg tai salygos geros g.gif
Atsakyti
Mes nesam apsidraudę, ir aš galvoju, kad neverta drausti vaiko, kai tokia didelė infliacija...Nes po 18 metų gali būti, kad ta sukaupta suma bus juokingai maža... ax.gif smile.gif
Atsakyti
O mane nesuzavejo tie gyvybes draudimai schmoll.gif ir visos panasios investicines ir panasios saskaitos. Kai as pasiziurejau kad man suma su procentais vos vos isauga iskaiciuos administravimo mokesti ir paskui pries ismoka pajamu mokesti, tai man pasidare labai idomu, uz ka iskaiciuos pajamu mokesti is mano pinigu??? juk as pati juos taupiau, kazko atsisakiau, o tas menkas sumos padidejimas tai isnyks su visais administravimo mokesciais, nekalbant apie infliacija schmoll.gif
Atsakyti
vat butent. pries tris metus imdama paskola apdraudziau investiciniu draudimu save ir sunu. iki jam sueis 18 metu. termino pabaigoj turetu buti 30 000 Lt. bet netikiu kad tiek susikaups. nes dabar atsiunte ataskaita, tai tipo sukaupta suma atskaicius administravimo mokesciu apie 3000 Lt. o jeigu tos investicijos banko bus kokios netinkamos, tai is vis imanoma prarasti pinigus. Geriau jau tada vaikui taupyti banke uz procentus. vienintelis dalykas, kuris paguodzia tai , kad traumos ar ligos atveju galima tiketis kokios ismokos.
Atsakyti
Aš draudžiau vaiką Sampo, moku po 50lt (nemanau, kad daug) bet žinau jei kas atsitiks, tai nors kiek pinigėlių gautu, Beto dažnai pasitvirtina taisyklė, kad draustam vaikui nelaimių mažiau smile.gif , sprendžiu pagal vyresnėlį, nes jau už 2m gausim išmoką, o nelaimių išvengta biggrin.gif .dar patinka, kad sampo kasmet atsiunčia po vaikišką knygelę, bent tiek kasmet prisimena..
Atsakyti