na nedaug paskaitinejau, tik paskutinius praktiskai postus, pati esu apdraudusi maziu ir minciu kitokiu net neturejau, nieka smanes neikalbinejo, patik internete daug skaiciau, klausinejaus, domejaus, savu noru ejau dariau ir sakau, kad reikia, kaip kazkas minejo be reikalo isleidziama kartais dar ne tokia sumas, o kaip rodo tevu praktika, pinigu nera, vaika mokintis negali, ir nemazai tokiu seimu, kurios negali isleisti vaiku i mokslus.
QUOTE(rasras @ 2008 06 22, 14:24)
Mes nesam apsidraudę, ir aš galvoju, kad neverta drausti vaiko, kai tokia didelė infliacija...Nes po 18 metų gali būti, kad ta sukaupta suma bus juokingai maža...
patarimas vienas, esant infliacijai kas metus menesines imokas galima indeksuoti, t.y. padidinti del infliacijos pvz.: 5-6 procentai, t.y. 5-6 litai nuo simto litu ir tai manau nera daug, tai suejus tam laikotarpiuui suma bus tikrai didesne ir infliacijos poziuriu.
QUOTE(lauroshke847 @ 2009 01 27, 17:56)
As esu Lietuvos draudimo konsultante Laura

, galiu jums padeti draudimo klausimais. Mano el pastas: lauroshke847@gmail.com
Siuo metu kaip tik vykdoma akcija draudziant vaikuciu iki vieneriu metuku!
Jei domina, rasykite.
Papildyta:
Kai jus, mamyte, sakote, kad nereikalingas draudimas, tai galiu patarti. Kaupiamasis draudimas gal ir ne itin naudingas, siek tiek rizikingas, bet draudimas nuo nelaimingu atsitikimu, tai tikrai geras variantas. Juk jis kainuoja per metus tikrai mazai, o apsauga didele, ismokos taip pat nemazos.
o va vienkartiniu draudimi nesidrausciau niekada, pradzioje galvojau, kol daugiau nepasidomejau ir kol is sono praktikos nepamaciau.. gerai apdraus vienus metus, antrus, trecius, ketvirtais metais kazkas nutiks, penktais metais nebedraus nes rizika per didele draudimui bus vienkartine, atsisakis apdrausti, cia reali praktika yra
o ilguoju-kaupiamuoju draudimu siai dienai vaiko sveikatos "fotografija" (kaip as sakau) padaro, o per ilga laika kas nutinka jau kaip sakant niekas nieko neatsisakis. na mano nuomone vienkartiniu gali kokiai kelionei apsidrausti. cia as reiskiu vien savo nuomone is praktikos
o kas liecia del mazu sumu, va sumokejau tiek gausiu tiek, blyn kada kas kur uz dyka ka dare? norite uz traumas nemoketi administracinius moeksciu ir gauti po nelaimes ismokas? juokinga.. juk net valgyt uz dyka negaunate, o perkate, norite dideliu ismoku? tai didesnes sumas reikia rinktis, tada didesni mokesciai atsiskaiciuos, ir ismoka bus didesne. lietuviu dazniausia mada noriu daug, bet pats nieko neduosiu, tiap nieko nebus. o laikyti einamojoje saskaitoje pinigus ar deti i indeli, tai jau tikrai jie greiciau nuverteja, nei tame draudime kur kasmet padarai indeksacija
sta cia mano tokia nuomone, nieko siuo tekstu izeisti nenoriu, jei kas ne taip suprasite