Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko draudimas

na as dar nepdraudziau nes dar su vyru sverstom kur apdrasti bet butinai drausim thumbup.gif ir manau kad drusim lietuvos gyvybes draudime
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimav: 02 birželio 2006 - 18:00
Lietuvos gyvybės draudimo nebėra jis parduotas Hansa bankui ,įra tik Lietuvos draudimas kuris draudžia tik nuo nelaimingų atsitikimų ir traumų lentelė gan nebloga ,o jei ir draudžia su kaupimu tai Hansa bankui. Nes jie sudare sutartį . Mano asmeninė nuomone tas kaupimas niekam nereikalingas nebent turi daug atliekamų pinigėlių ,man atrodo gan neblogai ir be kaupimo sumoki vieną karta ir viskas.Nes nemanau, kad kaups tau kas nors pinigus ir tau niekas nekainuos .Reikia gerai įsiskaitytį paruoštą sutartį . Na o dabar Lietuvos draudime yra akcija vaikus iki metų draudžia už dyka ,čia tik tarp kitko.
Atsakyti
QUOTE(Otilija3 @ 2006 06 04, 22:56)
Lietuvos gyvybės draudimo nebėra jis parduotas Hansa bankui ,įra tik Lietuvos draudimas kuris draudžia tik nuo nelaimingų atsitikimų ir traumų lentelė gan nebloga ,o jei ir draudžia su kaupimu tai Hansa bankui. Nes jie sudare sutartį . Mano asmeninė nuomone tas kaupimas niekam nereikalingas nebent turi daug atliekamų pinigėlių ,man atrodo gan neblogai ir be kaupimo sumoki vieną karta ir viskas.Nes nemanau, kad kaups tau kas nors pinigus ir tau niekas nekainuos .Reikia gerai įsiskaitytį paruoštą sutartį . Na o dabar Lietuvos draudime yra akcija vaikus iki metų draudžia už dyka ,čia tik tarp kitko.

sestadieni pas juos buvau - issisniukstineti detaliau.
taigi:
kaip auksciau pamineta, galima rinktis investicini ir traumu atskirai. invecticinis kazkiekai metu (sakykim 18), o tas traumu metinis. berods 72 litai butu. be to, galima pavojingu ligu sarasa [laimo liga, erkinis encefalitas, uminis apendicitas, stablige ir dar 1 ar 2 ligos] atskirai prideti su norima suma - sakykim 5 000 litu ir ligos atveju butu mokamas ne procentas, o visa ta suma.
tai manau as taip ir darysiu - drausiu vaika tuo traumu, mirties ir ligu metiniu draudimu, o investicini kol kas ramybej paliksiu, nes hanzos administravimo mokesciai labai dideli ir siaip, nezinau dar ar noriu...
Atsakyti
APDRAUDZIAU!!!!!
lietuvos draudime, metiniu draudimu nuo traumu + gyvybe+ 6 ligos.
vienkartine imoka metams 128 lt.
VALIO!!!! clap.gif
Atsakyti
mes su vyru irgi vis svarstom galimybe apdrausti savo mazyli,bet kazkaip vis neprisiruosiam... blush2.gif nors jau reiktu,jau didyn vis auga ir passiutesnis daros,net baisu.. ax.gif
Atsakyti
schmoll.gif ilgai svarsčiau, skaičiau visokius atsiliepimus forume ir nedraudėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pakalnutė: 20 birželio 2006 - 08:30
Esam vaikus apdraudę Ergo Lietuva gyvybės draudime, studijų draudimu.
Atsakyti
Mes tai su vyru esam apdraudę dukrytę "Lietuvos draudime" - traumos, ligos ir gyvybė. Ir Aviva grupėje nuo nelaimingų atsitikimų apsidraudė vyras, plius ten eina kaupiamasis draudimas vaikui ir šeimos apsauga netekus vyro, kol dukrytei sueis 21 metai. Gimus antram mūsų vaikui į Aviva grupės darudimą jis bus irgi įtrauktas automatiškai, kaip šeimos narys. Aš manyčiau, kad kaupiamiesiems fondams labiausiai tinka Aviva grupės draudimai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
pas mus darzeli privalomas draudimas (kazkas pinigus is to darosi), imoka nedidele, bet jei kas nutinka irgi nieko gero negauni, zodziu bereikalingas dalykas...
tas pats ir sporto klubuose- privalomas draudimas- vyras va lanko, tai susilauze koja treniruotes metu, tai draudimas pasiule 10 €!!!!!!!!!!!
Draudimas - biznis is zmoniu baimes!
Atsakyti
Mano brolis apdraustas Santuokiniu (jam 13 metų). Dabar susižalojo apatinį akies voką, randas tikrai bus, tačiau Lietuvos draudime pasakė: "mažai cm, tik 1,5 o reikia 2,5:) Ar ne juokinga? Juk vis tiek bus randelis. Ai, sako, vyrus randai puošia...
Taigi, ir mąstau, verta apdraust mažąjį ar ne. Jau buvau susigundžiusi LD tuo kaupiamuoju, kai kartu gali draustis ir tėvai, tačiau kai pagalvoju, kad nuvertės visas tas kaupimas... Ir vėl abejoju. Pati buvau apdrausta, o ką gavau... Vietoj 3000 - tik 300 Lt. g.gif
Atsakyti
As savo klecko neapdarudusi, bet vis svajoju apie gyvybes kaupiamaji draudima... rolleyes.gif
Atsakyti
Mes galvojom draustii ir...nedraudėm. Turbūt neapsimoka g.gif
Atsakyti