teks apdrausti, nes mano leliaus judrumas neišpasakytas

mes
apdraudėm Lietuvos draudime, kai buvo 2 mėnesių. šiemet jau pratęsėm draudimo sutartį

As apdraudziau savo kruopa paprastuoju, kai jai buvo 1 mes., o dabar eitsiu perrasyti draudima nuo nelaimingu atsitikimu ir traumu. Veiksmas vyks VB. Nemanau, kad neapsimoka, nes kas menesi moku po 50 Lt, o po 20 metu vistiek vaikas gaus siek tiek pinigeliu. O jei nedrausciau, negautu ir tu. O be to, tie 50 Lt per menesi nera tokie baisus pinigai, juk nueini i parduotuve, ir tie pinigeliai pssssssss....

QUOTE(straige @ 2006 08 30, 14:57)
As apdraudziau savo kruopa paprastuoju, kai jai buvo 1 mes., o dabar eitsiu perrasyti draudima nuo nelaimingu atsitikimu ir traumu. Veiksmas vyks VB. Nemanau, kad neapsimoka, nes kas menesi moku po 50 Lt, o po 20 metu vistiek vaikas gaus siek tiek pinigeliu. O jei nedrausciau, negautu ir tu. O be to, tie 50 Lt per menesi nera tokie baisus pinigai, juk nueini i parduotuve, ir tie pinigeliai pssssssss.... 

kita vertus, per tuos 20 metu tie pinigai greiciausiai nuvertes ir kazi ar tos sukauptos sumos uzteks jai porai kartu i parduotuve nueiti

Papildyta:
UPS
Netycia issiunciau dar karta. Atsiprasau.
Bet man atrodo, kad daugelis bijo nuvertejimo, lyg tebegyventu TSRS...

Papildyta:
UPS

Netycia issiunciau dar karta. Atsiprasau.
Bet man atrodo, kad daugelis bijo nuvertejimo, lyg tebegyventu TSRS...
QUOTE(linuciuxxxx @ 2006 04 20, 00:18)
Tikai draudzia netik nuo metuku.Savo maziu apdraudziau 3men.VB draudimu .Tik kai suejo metukai reikejo perasyti sutarti,nes dabar bus apdraustas ir nuo nelaimingu atsitikimu ir traumu.,iki metu nuo traumu nedraude. 

QUOTE(straige @ 2006 08 30, 14:57)

Nu va ir mes dukryte draudem VB.Nesurandu laiko perrasyti dabar nuo nelaimingu atsitikimu. Valstybe duoda tuos 94litus, tai is tu ir mokam po 50 i men.Nuvertes tai nuvertes. Manau neapsimoka šiaip tokie dalykai

O aš turiu atskirą sąskaitą, kur pravedinėsiu savo mažulei kas mėnesį po tam tikrą sumą, priklausomai nuo kiek gausiu tą mėn pajamų
, nes tie draudimai man nepatikimai atrodo, mat mane pačią mama buvo apdraudus ir suėjus 18 m turėjau gaut 1000 lt, o nė velnio gavau tik 770 lt
, tai draudimas kažkam atsiskaičiavo, o ir sumokėta suma draudimui per tiek metų tikrai viršijo ir tą 1000 lt

na,mes kovo mėn.apdraudėm savo vyresnįjį LD nuo nelaimingų atsitikimų,o birželį jis spėjo susilaužyt nosį
tai gavo 300lt.O mokėjom metams 120.Uždarbis,kurio aišku geriau būtų nebuvę.bet vaikas tai džiaugėsi juos gavęs

as hansa banke investini draudima emiau, kuri mokant atsiperka po penkiu metu (nuo nelaimingu, traumu ieina).
Aš beveik tapau agentų "auka" ir vos neapdraudžiau vaiko kaupiamuoju draudimu. Bet po to pasiklausinėjus ir paskaitinėjusi, nusprendžiau atsisakyti. Juk dar pelno mokestį atsiimant atskaičiuos
Ir apskritai nusprendžiau, kad geriau kur nors kitur tą 100 Lt investuot...

QUOTE(ilonux @ 2006 09 18, 20:14)
Aš beveik tapau agentų "auka" ir vos neapdraudžiau vaiko kaupiamuoju draudimu. Bet po to pasiklausinėjus ir paskaitinėjusi, nusprendžiau atsisakyti. Juk dar pelno mokestį atsiimant atskaičiuos
Ir apskritai nusprendžiau, kad geriau kur nors kitur tą 100 Lt investuot...

Investuosi tai galima, bet vaikas nebus apdraustas ir įvykus nelaimei (traumai), negaus pinigėlių

paskaicius net nubegau paziureti kokiu draudimu vaika vyras apdraude hansa banke. Kaskoks Kompleksinis gyvybes draudimas. Na taip visi tie draudimai yra draudimai. Bet na neduok dieve gal kada prisireiks.(geriau nereiketu). O tie 60 lt per menesi ne tokia jau milziniska suma ( tetukas nesurukys keliu pakeliu cigareciu, mamyte 5 sokoladuku) ir viskas kompensuosis. bet kaskaip ramiau kai zinai kad apdraustas.