Dar daug planų, darbų, dar visas mėnuo stebuklo laukimo. Jaučiuosi gerai, juk dar begale laiko...Žinau, turėsim mergytę.
Susikraunam kuprines, paskutinis atostogų mėnuo, patraukiam savaitei prie ežero. Lakioju pakrantėmis, savo įspūdingu stotu žaviu žvejus, maudausi, keldama didžiules bangas, pušų paunksmėje darau mistinius pratimus, kurie pasak medikų galbūt padės apversti leliuką žemyn galva. Džiaugiuosi gyvenimu, palapinė geriau nei lova, miškas geriau nei miestas.
Atostogos baigiasi, grįžtam namo, savaitgalis. Skauda šonus, juk palapinę iškeičiau į lova

Vakare pasijuntu baisingai pavargusi, prigulu nelemtoje lovoje. Naktį, sukaupusi visas jėgas išsiridenu į tuoletą. Atlieku reikaliuką. Siurprizas-reikaliukas čiurlena toliau prieš mano valią. Pirma mintis jog nelaikau

Griebiam viską, kas pasitaiko po ranka. Vyras dar bando surinkti daiktus pagal SM forumo sąraša. Beviltiška, mes nieko neturim

Sėdam į mašiną ir vilaimės įgyvendinti dar vieną beprotišką idėją...važiuoti į gimdymo namus, kurie už 200 kilometrų

Jaučiu, kad viskas bus gerai... Kankina tik vienas nemalonumas - srove bėgantys vandenys. Amuniciją susiperkam paplentėj budinčioj vaistinėj. Važiuojam, ankstyvas rytas, arba vėlyva naktis, kelias tuščias, brėkšta nuostabus rytas.
Rūkas glosto pievas, skausmas- mane. Kenčiu. Vyras ramina prisiminimais, yra pagelbėjęs ir ožkytei ir karvytei. Juokinga, bet vis praktika

Klejojanti ilekiu į ligoninę, budinti seselė negali suprasti, kaip kažkas važiuoja gimdyt į provinciją. Adamsų šeimyna iš kino juostos

Echoskopija. Stebuklas sėdi, suprantu, juk tikriausiai nekas žemyn galva tūnot. Mistinis sportas nepadėjo.
Dūris - pjūvis- cezaris- klyksmas. Ir žodis- BERNIUUUKAS. Sveikas.
Narkozė apdujinusi smegenis, blogai nugirdau. Prieš save išvystu JĮ, mažą, raudoną švelnų. Tebūnie... SVEIKAS, IŠSIVYSTĘS.
Aš laiminga, laimingi mes visi.
Turim nuostabų sūnų, gimusį Amerikos nepriklausomybės dieną.