QUOTE(Vika333 @ 2013 03 01, 12:05)
As suprantu, kad lygiai taip pat kaip ir su fotoepiliacija, pradedi nuo pacio maziausio ir palaipsniui didini, o ties kokio lygio sustot, tai ziuri is pojuciu, nes kiekvienai reikia skirtingo lygio. Cia buvo rase merginos, kad fotoepiliacija su 2 daro ir jom degina, o man tas antras buvo visai saltas, as 5-tu variau ir dar po kelis blycus
Papildyta:
As irgi iskart pagalvojau, kad kapiliaru efektas laikysis iki metu max. Nes kaip su plaukais kapiliarus suklijuoja tik metams, taip ir su veido kapiliarais turetu but - kasmet reikes palaikymui pasipyskint.
Rasot, kad viska saudot ant maximumo, tai ir veida irgi, ar tik plaukus? Pas jus atskiri aparatai, ar is tu daugiafunkciniu turit? Ar naudojat geli pries saudyma, ir ka naudojat po proceduros?
Papildyta:
Tai man idomu, ar cia automatiskai nusistato, kai keiti plauku lempa i veidine? Ar cia reikia paciam reguliuoti ta galingumo lygi?
Sveikutės
Pas mane Viss Silver , plaukams ir veidui.
Kai pirkau man liepė pradėti nuo 5 , bet kai pabandžiau , tai pasidarė gaila lempos blyksnius gadinti, darau ant 8 dabar veidą taip pat.
Jei kam degina ir prie 2 tai

gal odos tipas tokiam aparatui visai netinka. Ir į tą pačią vietą man gaunasi po 2 kartus
O su kapiliarais tai čia toks laikinas dalykas ir reiks pastoviai daryti, nes jei yra polinkis jie vėl atsiranda - nauji po kiek laiko. Kremą pradžiai buvau pamiršusi, atsiminiau tik čia po jūsų klausimo, man pabrėžė , kad su juo gaunasi geresnis efektas, tai vakar panaudojau, nu gal labiau o gal tik noriu taip matyti - nežinau po vieno karto nesu tikra , kad poveikis buvo didesnis
Po procedūros tą dieną nieko nenaudoju, leidžiu veidui išsikvėpuoti.
Papildyta:
QUOTE(Vika333 @ 2013 03 04, 11:00)
Ka as dar issiaiskinau, tai kad toji rejuvenacija yra daugiafunkcine procedura. Su ta pacia lempa, naudojant skirtingus galingumus, bus skirtingas poveikis. Mergos, reik issiaiskint, koks galingumas kokiai procedurai tinka, zekit, su ta pacia lempa galima naikint pigmentines demes su vienu galingumu, su kitu - nakint kapiliarus, o dar su kitu - pagaivint oda ir naudot nuo rauksliu. Mano nuomone, pagaivinimui reikia pacio pacio silpniausio galingumo

bandysiu issiaiskint iki galo ir parasysiu, ar neklystu as
Čia labai būt įdomu sužinoti ir man , nes perskaičiau instrukciją kurią davė , tai ten tik pagal odos tipą , kokiu galingumu kam šaudyti, o pagal poveikį nieko neparašyta