Sveikos
Noriu pasidalinti savo patirtimi
Prieš metus nusipirkau Silk'n Sens Epil, ta paprastą, su keičiamom lemputėm. Kadangi plaukelių turiu ne tik ant kūno, bet ir ant veido, ieškojau tokio, kurį galėčiau naudoti smakrui ir viršutinei lūpai. Na ėmus naudoti, šaudžiausi kartą į savaitę, didžiausiu galingumu, ir efektas tikrai buvo. Plaukeliai krito, tik pirmiausiai dingo šviesūs, o tamsiausių ir storiausių nelabai įveikė. Taip pat šaudžiausi bikinį ir aplink bambą. Plaukelių dalis iškrito, bet kad ir tekdavo skusti, bet nebebuvo nei bėrimų, nei dygliukų

Ir tada mano mama užsimanė tokio aparato, sakau gi imk mano, nupirkau lempučių papildomai. O aš maniau nusipirksiu kitą.. Ir man beieškant, laukiant geros kainos, praėjo kokie 5 mėn. Ir ką jūs manot, viskas veši kaip ir prieš tai

Žodžiu, manau, kad iš mano pusės buvo klaida, kad neištęsiau viso kurso, bet vėlgi, visi plaukeliai kurie buvo iškritę prisikėlė iš numirusių. Peršasi išvada, kol naudoji, tol gerai, bet turbūt ne man susitvarkyt ilgam laikui :-(
Dabar renkuosi tarp kažko iš Rio, nes ten lyg ir lazeris, arba vėlgi iš Silk'n Sens, tik su daugybę blyksnių.. Gal ką girdėjote apie
Rio Pro ? Lietuvoj beveik 400 ltl brangiau nei ten kur aš gyvenu. Ir lemputės keičiamos. Žodžiu, noriu, ieškau, tik neapsisprendžiu