Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystė ir nėštumas

QUOTE(vanesa9 @ 2010 09 05, 14:48)
kadangi abieju regejimo sutrikimai yra igyti, o ne igimti tai leliui galbut niekada neprireiks akiniu  smile.gif
as planuoju su lesiais gimdyt, nes su akiniais tai isivaizduoju kaip turi but nepatogu  doh.gif  as ir taip ju nekenciu, o ka kalbet apie gimdyma, nesamone manau butu, manau nesinesi i gimdykla skudurelio jiems valytis, o su nesvariais stiklais negaliu but  schmoll.gif

as i gimdykla su akinukais ejau, labai nepatogu, slenka labai prakaituojant jie...neistveriau ir nusiemiau as juos
Atsakyti
Pas mane minusas lb didelis.pirmaji gimdziau su akiniais,antraji su kontaktiniais.bet kas pikciausia ginekologe nesiunte pas akiu gydytoja,sako ko tau ten reikia.aisku as pati apejau kelias privacias gydytojas,ju nuomones skyresi.viena sena gydytoja pasake kad buna taip kaip lemta,kad kitas gali galva susitrenkti ir apakti,o kita su dideliu minusu penkis vaikus laimingai pagimdo.dziaugiuosi kad abu vaikai mano akiu nepaveldejo.
Atsakyti
Mano minusas taip pat didelis ir gimdziau su lesiais. Tiesa, mano gydytoja net nusijuoke, kai paklausiau ar nepakenks, sake, maziau klausytis bobuciu pasaku, nebe tie laikai. Gimdziau ir jokiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(elemyte @ 2011 02 16, 20:15)
Pas mane minusas lb didelis.pirmaji gimdziau su akiniais,antraji su kontaktiniais.bet kas pikciausia ginekologe nesiunte pas akiu gydytoja,sako ko tau ten reikia.aisku as pati apejau kelias privacias gydytojas,ju nuomones skyresi.viena sena gydytoja pasake kad buna taip kaip lemta,kad kitas gali galva susitrenkti ir apakti,o kita su dideliu minusu penkis vaikus laimingai pagimdo.dziaugiuosi kad abu vaikai mano akiu nepaveldejo.

Manęs irgi nesiuntė pas akių gydytoją, tik paminėjo, kad reikia nueiti pasitikrinti. Iš šeimos gyd. pasiėmiau siuntimą ir nuėjau, kur man patogu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2011 02 17, 12:34)
Manęs irgi nesiuntė pas akių gydytoją, tik paminėjo, kad reikia nueiti pasitikrinti. Iš šeimos gyd. pasiėmiau siuntimą ir nuėjau, kur man patogu  tongue.gif

iš akių gydytojo buvau pristačius išsamią pažymą, o ginė paskutines dienas prieš gimdymą sugebėjo paklaust, ar man dėl minuso leido gimdyti natūraliai? blink.gif bet jau nebuvo laiko dar kartą lėkt pas okulistą, gimdžiau su lęšiais ir viskas normaliai buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MisKaprizas @ 2011 02 18, 12:59)
iš akių gydytojo buvau pristačius išsamią pažymą, o ginė paskutines dienas prieš gimdymą sugebėjo paklaust, ar man dėl minuso leido gimdyti natūraliai?  blink.gif bet jau nebuvo  laiko dar kartą lėkt pas okulistą, gimdžiau su lęšiais ir viskas normaliai buvo  4u.gif

Nu va, reiks ginės užklaust, kai kitą kartą eisiu. Pačiai niekur neužkliuvo šita informacija, o nei ginė, nei akių gydytojas nieko neminėjo apie trumparegystės ir minuso ryšį gimdymui doh.gif
Jei ne paslaptis, koks jūsų minusas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonrisita: 18 vasario 2011 - 14:54
Beje, snekant apie trumparegiu nestuma ir gimdyma... Kaip minejau, gimdziau su lesiais, minusas gana didelis.. siurprizas gavosi, kai nuejusi pasitikrinti akiu po mazdaug puses metu po gimdymo pasirode, kad mano akys pagerejo, ko nebuvo paskutinius 5metus smile.gif
Atsakyti
Oj kaip nusiraminau paskaicius sia tema, kaip matau nei viena neapako. Pas mane visada buvo -7, o per nestuma nukrito iki -9... Tyre akiu dugna, tai lyg ir nieko blogo, tik turiu stigmatizma kazkoki, nezinau ar jis turi itakos gimdymui?
O prie rekomendaciju parase: palengvinti isvarymo procedura. Irgi nezinau kaip jie cia zada lengvinti, bet kaip supratau cezario nedarys, o gimdyti ruosiuosi su kontaktiniais lesiais, tik eisiu nusipirkti pacius geriausius, nes nenoriu jokiu problemu su jais, kadangi dabartiniai kur turiu dar nemazai nelabai man patinka.
Atsakyti
sveikutes smile.gif
aš du savo žmogeliukus gimdžiau su kontaktiniais lešiais Night & Day (bandžiau visokius nuo 2002m, tai kokius 6 metus renkuosi tik šiuos, naktim išsiimu) labai patogu, jokių komplikacijų. 4u.gif
(-4,75)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėdebesy: 16 kovo 2011 - 08:29
Pirma karta gimdziau as su akinukais, bet paskui juos nusiemiau, nes tikrai buvo nepatogu, db esu vel nescia tai mastau kaip cia pasielgus? gal sikart gimdyti su lesiais, bet man nuo ju labai dziusta akys doh.gif
Atsakyti
Mano minusas irgi nemazas, nesioju vienadienius lesius. Su gyd dar nesnekejau, bet manau problemu kilti neturetu. Kazkaip nelabai isivaizduoju gimdymo su akiniais. Man cia butu nepatogumas. O gal kuri susidure jei sakykim daro CP tai kaip su lesiais tada g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Amaka @ 2011 07 04, 22:14)
Mano minusas irgi nemazas, nesioju vienadienius lesius. Su gyd dar nesnekejau, bet manau problemu kilti neturetu. Kazkaip nelabai isivaizduoju gimdymo su akiniais. Man cia butu nepatogumas.  O gal kuri susidure jei sakykim daro CP tai kaip su lesiais tada g.gif ?

Buvau su lešiais kai darė CP. jokių problemų.
Atsakyti