Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystė ir nėštumas

Ar kas gimdėte suprišaudyta tinklaine? Supainiojo mane čia vieni pažįstami gydytojai doh.gif Buvau kaip ir rami, kad galėsiu pati. Nors po pirmo tai teko tinklainę prišaudyti doh.gif Painiojuosi ir nebežinau k ur čia kokio geresnio gydytojo ieškoti, kad dar pakonsultuotų doh.gif
Rizikuoti akimis irgi nesinori doh.gif
Atsakyti
[quote=Spalgena,2011 08 29, 01:03]
Ar kas gimdėte suprišaudyta tinklaine? Supainiojo mane čia vieni pažįstami gydytojai doh.gif Buvau kaip ir rami, kad galėsiu pati. Nors po pirmo tai teko tinklainę prišaudyti doh.gif Painiojuosi ir nebežinau k ur čia kokio geresnio gydytojo ieškoti, kad dar pakonsultuotų doh.gif
[/quote
as ketinu gimdyti su prisaudyta tinklaine. rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=kleckis,2011 09 16, 12:59]
[quote=Spalgena,2011 08 29, 01:03]
[/quote
as ketinu gimdyti su prisaudyta tinklaine. rolleyes.gif
[/quote]

Man irgi prisaude, bet dar iki gimdymo 2men, nznau kaip cia bus ...
O kaip jum sekesi? Ar nebuo jokiu komplikaciju jei jau gimdet?
Atsakyti
o kaip po gimdymo suprast, kad "atsoko" tinklaine?
ir koks regejimas bei akiu bukle buvo pries gimdant?

Pas mane didelis minusas (berods -6) ir dar astigmatizmas. Bet gydytojai leido paciai gimdyt ir viskas buvo gerai. Tik va dabar pradejo regejimas blogeti. 6men, po gimdymo. Nezinau, ar cia susije ar su bendra sveikatos bukle.
Atsakyti
Atsokusios tinklaines simptomai - sviesos zaibavimai akyse, gali dar but regejimo lauko susiaurejimas, tarsi uzuolaida, per kuria nieko nesimato, uzdengia matomo vaizdo dali
Atsakyti
[quote=tengena,2012 01 11, 18:24]
o kaip po gimdymo suprast, kad "atsoko" tinklaine?
ir koks regejimas bei akiu bukle buvo pries gimdant?
Pas mane didelis minusas (berods -6) ir dar astigmatizmas. Bet gydytojai leido paciai gimdyt ir viskas buvo gerai. Tik va dabar pradejo regejimas blogeti. 6men, po gimdymo. Nezinau, ar cia susije ar su bendra sveikatos bukle.
[/quot

Pas mane -10 + astigmatizmas. Daznai kai didelis minusas buna isplonejus tinklaine ir yra rizika, kad gimdant nuo didelio kruvio ji atsoks ar sutrukines, nu nznau kaip tai tikslai ivardyti...
Mane okuliste siunte pas lazeriste, kad ji prisaudytu tinklaine, idomu, ar kas gimde po tos proceduros ar padejo, ar buna atveju, kai ji vistiek atsoko sad.gif nes tokiu atveju jau reikia operacija daryti.
O kokie tau gydytojai "leido" gimdyt? Ar buvai pas akiu ir ji tikrino tavo akis?
Del to pablogejimo tai gal reiketu apsilankyti pas akiu, pasitikrinti, man kazkaip su tom akim tai ne juokas sad.gif
Atsakyti
Pas mane trumparegyste, be linziu kaip kurmis tongue.gif ne i ta autobusa ilipu jei iseinu be ju lotuliukas.gif lotuliukas.gif siaip abi akys po -2,5. tikrino tinklaine, viskas ok, galesiu pati gimdyti smile.gif o ar su lesiais gimdysiu, nezinau... manau tada tai nebus taip svarbu.. kazin ar is viso apie tai pagalvosiu rolleyes.gif
Atsakyti

Pries savaite gimdziau su lesiais! Tai galiu pasakyti zymiai patogiau nei su akiniais! Ypach kai esi per saremius esi dushe, ar nori galva i siena padauzyt mirksiukas.gif Jei yra galimybe, isimesciau lesius i "Tase", kad jei bus laiko isidet mirksiukas.gif
Atsakyti
-11 ir astigmatizmas, Bagdonienė iš Regos leido gimdyti pačiai, o Bartkienė iš Grybo g. uždraudė gimdyti pačiai. Galėjau rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spalgena @ 2011 08 29, 00:03)
Ar  kas gimdėte suprišaudyta tinklaine?  Supainiojo  mane čia vieni  pažįstami  gydytojai  doh.gif  Buvau  kaip ir rami,  kad galėsiu  pati. Nors po  pirmo  tai teko tinklainę prišaudyti  doh.gif  Painiojuosi ir nebežinau k ur čia kokio  geresnio  gydytojo  ieškoti,  kad dar pakonsultuotų  doh.gif
Rizikuoti  akimis irgi nesinori  doh.gif

man neleido gimdyt paciai su prisaudyta tinklaine sad.gif
Atsakyti
O kuo trukdo akiniai gimdymui??? Va to tai niekaip nesuprantu, paaiškinkite man tundrai. g.gif

3 vaikus su akiniais pagimdžiau ir su nė vienu net nebuvo minčių lęšių dėtis. Na nežinau, man akiniai tikrai netrukdė smile.gif . Nei aš prakaitavau, nei man jie nuo nosies slydo, nei rasojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valmiera: 12 lapkričio 2013 - 23:20
-5 - po patikrinimo leido gimdyti pačiai smile.gif žadu į ligoninę važiuoti su lešiais. Aš kažkaip patogiau ir saugiau su jais jaučiuosi. Nu dar ir gražesnė blush2.gif
Atsakyti